Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lagów już niema ? czy normalnie można grać ? dużo osób gra ?

Od wczoraj nie było ani 1 loga (no był 1 ale to od strony administracji na 1min)

Myślę, że około 800 graczy online. Nie ma gdzie expić, co dopiero dropić.

Instrukcja dla graczy którym client laguje / wyłącza się / nie działa / wyskakują errory!

1. Pobieracie i instalujecie clienta (obojętnie czy instalke czy rar)

2. Aktualizujecie go (patcher)

3. Pobieracie i instalujecie DirectX oraz Microsoft nf 4.5 z tej strony (nawet jeśli ktoś ma te programy, zainstalujcie)

4. Pobierzcie i wklejcie do clienta (spatchowanego) ten plik

5. Patchujcie grę programem z łatki

6. Odpalacie przez go / nexanity

Co chwile mnie logało i wywalało z gry po teleportacji. Po tym 0 błędów z clientem :)

Opublikowano

Od wczoraj nie było ani 1 loga (no był 1 ale to od strony administracji na 1min)

Myślę, że około 800 graczy online. Nie ma gdzie expić, co dopiero dropić.

Nom ludu tyle , że to poprostu masakra.

Serwer polecam lagi czasami jakieś małe na ch1 m1 są widoczne , ale pozatym śmiga jak szalone.

Polecam serwer.

837371446280124127260.png
Opublikowano

UWAGA

Administracja zapowiedziała w grze, że zaraz (teraz xD) odbędzie się przerwa techniczna (5min)

Nie spamujcie, że serwer padł etc. Przerwa ma na celu wykluczenie reszty małych bugów.

Poza tym polecam i zapraszam na serwer.

Ciekawe misje. Na żadnym serwerze się z takimi nie spotkałem :P

Opublikowano

Zapraszam na serwer , piękna prezentacja , poprawcie resp metinów bo samemu ubic metina to dopiero sztuka, zapraszam do gry !!

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

Tu gra góra 500 osób panowie , liczniki były wstawiane w wcześniejszych postach :)

Wierz tym licznikom, które po dodaniu wszystkich channeli podają inne wartości niż ogólny.

Poza tym żeby się doszukać metina, a co dopiero go ubić samemu to trzeba się nie lada wysilić.

Ludzi gra o wiele więcej niż 600.

Opublikowano

dałoby rade jakieś ip i porty? Byłbym wdzięczny :D

Prosze panie kolego :)

Login IP: 178.217.187.86 Port: 11002

CH1 IP: 178.217.187.86 Port: 13001

CH2 IP: 178.217.187.86 Port: 13002

CH3 IP: 178.217.187.86 Port: 13003

CH4 IP: 178.217.187.86 Port: 13004

PS.musisz dodać pare pliczków od nexanity z clienta aby grafika się zgadzała

58057433.jpg

Opublikowano

Wierz tym licznikom, które po dodaniu wszystkich channeli podają inne wartości niż ogólny.

Poza tym żeby się doszukać metina, a co dopiero go ubić samemu to trzeba się nie lada wysilić.

Ludzi gra o wiele więcej niż 600.

polecam bic na pustyni metki albo na sohan troche mniej ludu, ale też biega ich od chu ... :P

Opublikowano

Najlepiej żeby poprawili resp metków wszędzie czyli m2,orki,pustynia,las itd bo każdy chce bić te metki i masakra jest jakiegoś znaleść a jeszcze bardziej ubić go samemu :)

Opublikowano

Na pustyni jeszcze gorzej niż w m2 -,- Serwer polecam. Szybki kontakt z administracją. Przyjemnie się gra. Jak na razie nie spotkałem się z jakimś większym bugiem.

Down@: Tak

Opublikowano

polecam bic na pustyni metki albo na sohan troche mniej ludu, ale też biega ich od chu ... :P

Na pustyni jest od cholery osób bo robi misję z piaskiem kwarcowym, na lodowej drop jest tylko z metków diabła - ze śmierci na jakieś 10 metinów może poleci Ci 5 książek - powinni to poprawić.

No i dobrym pomysłem byłoby dodanie pierścienia anty-expa, który miał być dodany już przy pierwszej/drugiej odsłonie.

Opublikowano

z tych 5-10 minut zrobiło sie 30 minut :x

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

Dzisiejsza konserwacja (02-04-2013)

Miała na celu wprowadzenie nowego systemu do wykrywania nielegalnego oprogramowania na naszym serwerze.

Od teraz każdy gracz grający nieuczciwie zostanie złapany i odpowiednio wynagrodzony.

Osoby które zostały zbanowane wcześniej dostały unban'a żeby wszyscy mieli równe szanse.

Każdy kto dostanie bana oczywiście ma możliwość odwołania się jeżeli się nie zgadza z decyzją systemu i administracji.

(Każdemu graczowi zostaną przedstawione dowody przy odwołaniu.)

Mamy nadzieję, że dzięki temu systemowi rozgrywka w świecie Nexanity będzie dla wszystkich lepsza. :)

Pozdrawiamy,

Nexanity Team.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

7 konto zrobione, nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło, dziękuje za ten serwer;)

O_o admin gra w tekkena? Może spar? mam ps3 TTT2 i T6

I może skoro juz jestes to powiesz mi czemu nie moge założyć konta? Tzn moge tylko jak juz zaloze to wbijam i pisze "nieprawidłowa nazwa uzytkownika lub hasło"

Opublikowano

Dobra już wiem co robiłem źle... jako znak specjalny nie liczy się "Ł Ę" itd... rejestrator ci to zaliczy ale gra nie.. musi być np / czy spacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...