Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zmienić hasło? Bo weszłem na strone kradnaca hasla i mnie opierdola a na stronce nie widze takiej opcji

asd

Opublikowano

powie mi ktos dlaczego nie moge wejsc do v2 ?

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

Cos wam te zabezpieczenia nie pykly ;p

waithack dziala nadal jak szalony i 90% graczy nadal na tym leci :)

specjalnie udajesz ze tego nie widzisz bo wazne ze kasa z isu leci ^^

Opublikowano

A po co ma udawać,że tego nie widzi? . Gracze grający na botach nie kupują nic z isu , bo ułatwienie już mają - boty.

Są dwa ułatwienia:

1. IS.

2. Dopalacze.

Gracz wybierający drugą opcję nie wybierze pierwszej opcji,czyż nie?:). Zamiast biadolić takie głupoty pomyśl...

Opublikowano

Heh, wbiłem wojem, shinso.

Ch3 i szukam metinów.

Minęło ok 10min, nikogo nie spotkałem z graczy i w końcu wpadłem na metin 10lvl.

Bije z 10-15 sek i nagle pojawia się inny graczi oczywiście też zaczyna bić, po czym przybywa koleś z chunjo i zdążył zadać tylko 2 ciosy, bo już końcówka metka była i tak metin poszedł w ok pół minuty.

Dziękuję za takie coś...

Opublikowano

Super serwer polecam, jednak z powodu braku czasu muszę zakończyć grę. Moją postać z EQ możecie zdobyć za darmo, więcej info na moim profilu MPC. Pozdrawiam i życzę powodzenia w zdobywaniu lvlów i eq.

Heh, wbiłem wojem, shinso.

Ch3 i szukam metinów.

Minęło ok 10min, nikogo nie spotkałem z graczy i w końcu wpadłem na metin 10lvl.

Bije z 10-15 sek i nagle pojawia się inny graczi oczywiście też zaczyna bić, po czym przybywa koleś z chunjo i zdążył zadać tylko 2 ciosy, bo już końcówka metka była i tak metin poszedł w ok pół minuty.

Dziękuję za takie coś...

To fakt, za dużo ludzi na tym serwerze gra :P
Opublikowano

Super serwer polecam, jednak z powodu braku czasu muszę zakończyć grę. Moją postać z EQ możecie zdobyć za darmo, więcej info na moim profilu MPC. Pozdrawiam i życzę powodzenia w zdobywaniu lvlów i eq.

To fakt, za dużo ludzi na tym serwerze gra :P

Może nie tyle za dużo, co dziwi mnie fakt, że oni pojawili się od razu jak metin spadł, a zanim ja go znalazłem to żadnej żywej duszy nie było.

Jeśli to wina tylko tego, ze tak dużo osób gra to może lepiej będzie zwiększyć ilość metków lub zmniejszyć czas respu.

Opublikowano

Został wgrany wspierający wyszukiwanie hackerów a nie całkowitą blokadę hacków.

Zmiany:

- Dodano bonusy do ItemShop'u (Pierścień doświadczenia, Szczęśliwa złota moneta i Rękawica złodzieja) - 3,7,14 dniowe.

- Dodano kostiumy do ItemShop'u.

- Zoptymalizowano przesył kwerend między MySQL < - > Silnik serwera.

- Poprawiono zabezpieczenia.

- Wszystkie crashe serwera występujące do tej pory zostały wyeliminowane.

- Zoptymalizowano pracę bazy danych, silnika gry jak i samego systemu operacyjnego.

- Poprawiono błędy forum.

- Proces logowania został odblokowany a problem zapełniającego się bufora usunięty.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Witam, jak się loguje na ch1 bo mnie łapie takie coś że mi miga ekran i się nawet ruszyć nie mogę. Raz widzę postać raz nie, tylko na ch1. To nie lag bo raz już czekałem 40 minut. Czy to wina windowsa 7 ? Mam wszytko spatchowane i pobraną nową aktualizację. Proszę o pomoc. :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

Witam, jak się loguje na ch1 bo mnie łapie takie coś że mi miga ekran i się nawet ruszyć nie mogę. Raz widzę postać raz nie, tylko na ch1. To nie lag bo raz już czekałem 40 minut. Czy to wina windowsa 7 ? Mam wszytko spatchowane i pobraną nową aktualizację. Proszę o pomoc. :rolleyes: :rolleyes:

Mam tak samo, a raczej miałem. Zaktualizuj sterownik grafiki i zainstaluj net framework 4.5 & DirextX 9

Opublikowano

Nie za bardzo się znam. Jak zaktualizować sterownik grafiki ;p ?

Wejdź w panel sterowania system urządzenia zobacz jaka to karta ściągnij stery najnowsze i git ;)

2971194124.png

<3 Kocham MPCFORUM <3

Opublikowano

koledzy z Nexanity zrobiliście serwer ale zrobiliście jaja zamiast serwer bo zrobiliście drugiego pl haha śmieszne bo wszyjscy uciekają z tego serwera a wy se jaja robicie z serwa i kase na tym chcecie zarobić śmieszni jesteście :( :angry: :( nawet początek mieliście kiepski bo prawki robić dramny serwer robiliście

Opublikowano

Zawiodłem się bardzo ;/ Czekałem na ten serwer jak idiota. 0 pomocy. Inni wbili już 30 lvl, a GM jak siedział cicho tak siedzi. Teraz już mają 80 lvl'e ? I co ? To samo. CZEKAM NA QUADRON :) Nareczka.

41032253976841910228.png

Czekam na Quadron.

Najlepszy prywatny serwer tego roku!

Opublikowano

Nie polecam. 90% ludzi gra na wh, ninja hackach itp. W prezce tyle rzeczy dungeony itp a jak sie okazało to nawet jeszcze na serwer nie jest wgrane :D

Admini maja kompletnie wyjebane zrobili serwa pod IS i dalej nic nie robią a do IS najebali wszystkiego teraz nawet KD +5 tam wrzucili...

Porażka nie chcą po banować graczy na wh to potracą tych grających czystko i z 90% z wh zostanie 100% z wh :)

EthanaEU2.png

Opublikowano

niedośc że sewer zrobili jak na pl to wszystko dropi z metka i w dodatku kasa leci jak krew z nosa nie polecam wogule gry na tym serwie

Dzisiejsza konserwacja (02-04-2013)

Miała na celu wprowadzenie nowego systemu do wykrywania nielegalnego oprogramowania na naszym serwerze.

Od teraz każdy gracz grający nieuczciwie zostanie złapany i odpowiednio wynagrodzony.

Osoby które zostały zbanowane wcześniej dostały unban'a żeby wszyscy mieli równe szanse.

Każdy kto dostanie bana oczywiście ma możliwość odwołania się jeżeli się nie zgadza z decyzją systemu i administracji.

(Każdemu graczowi zostaną przedstawione dowody przy odwołaniu.)

Mamy nadzieję, że dzięki temu systemowi rozgrywka w świecie Nexanity będzie dla wszystkich lepsza. :)

Pozdrawiamy,

Nexanity Team.

chłopie po 1 napisałeś ten temat a ja jakoś grałem na wh i jakos mnie nie wykryło tego hacka lepiej idz na piwo lepiej zrobisz człowieku a nie wciskasz głodne kawałki

Dzisiejsza konserwacja (02-04-2013)

Miała na celu wprowadzenie nowego systemu do wykrywania nielegalnego oprogramowania na naszym serwerze.

Od teraz każdy gracz grający nieuczciwie zostanie złapany i odpowiednio wynagrodzony.

Osoby które zostały zbanowane wcześniej dostały unban'a żeby wszyscy mieli równe szanse.

Każdy kto dostanie bana oczywiście ma możliwość odwołania się jeżeli się nie zgadza z decyzją systemu i administracji.

(Każdemu graczowi zostaną przedstawione dowody przy odwołaniu.)

Mamy nadzieję, że dzięki temu systemowi rozgrywka w świecie Nexanity będzie dla wszystkich lepsza. :)

Pozdrawiamy,

Nexanity Team.

chłopie po 1 napisałeś ten temat a ja jakoś grałem na wh i jakos mnie nie wykryło tego hacka lepiej idz na piwo lepiej zrobisz człowieku a nie wciskasz głodne kawałki

Opublikowano

Jak kilku madrych ludzi pisalo w zapowiedzi ze to kolejny Serwer swietej pamieci glupka Santriela aka Erotrona to byl hejt na te osoba teraz macie za swoje.

Prawda ma krotkie nozki pamietajcie. Odradzam tu grac, server tworza ludzie ktorzy kieruja sie w zyciu mottem "hajs sie zgadza"

Opublikowano

wy tu piszecie o Nexanity że wprowadzacie zmiany i łapiecie co graja na wh hahaha śmieszni jestescie z tym serwerem bo gram kasa to leci jak krew z nosa błedy jeszcze raz błędy na tym serwie cienko leci serwer do dupci zrobiliscie wogule nie polecam tam grać bo jest daremny to mozna wracać na pl to jest to samo pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...