Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wogule pisze się oddzielnie oo tak --> w ogóle.

Serwera nie polecam. Strata czasu :)

41032253976841910228.png

Czekam na Quadron.

Najlepszy prywatny serwer tego roku!

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer naprawde fajny

tylko gracze sa debilami :)

przydaly by sie mini poprawki serwer

w lesie (metki 75,80) nic nie leci

do tego n kazdej mapie na 1 metku siedzi 5ludzi z czego 2 na wh ..

kazdy metek jest ubijany w 10sekund ...

przydalo by sie zrobic v3 od 65lvl ,,,

bo nawet w nocy na KAZDYM spocie jest minimalnie 2graczy (2/3/4w nocy )

Opublikowano

Siemanko

Mam mały problem o tuz nie widzę ivana Wczoraj wszystko pięknie chodziło a dziś już nie może wie ktoś dlaczego?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Siemanko

Mam mały problem o tuz nie widzę ivana Wczoraj wszystko pięknie chodziło a dziś już nie może wie ktoś dlaczego?

"Spaczowałeś" clienta?

Opublikowano

WIęcej na IS, KURWA ! :D

WIECEJ KASY NA PD WYDAWAJCIE !!!

Niech sie gosciu ktory trzyma ten serwer porucha za wasze pieniadze, kurwa ! :> PZdr do adminow, daj ostrzezenie czy cos i tak mi mozesz potitać :D

Mam beke normalnie, jak ja bym tu byl admem to bym nagradzal ludzi za to ze powiedza prawde a nie karal za przeklinanie,

Jeszczę raz. WIEcEJ KURWA KASY NA IS WYDAWAJCIE ! WBIJECIE 70 LVL I WAM SIE ZNUDZI, A 30 ZL BEDZIE W ICH KIESZENI :D Small BICZ

Opublikowano

nie polecam . ludzie lataja w eq z navi , 90% serwera na hackach gra . Serwer totalne dno ..

Navi? Chyba ci się serwer popierdoliły. 90% ? Ja bym dał może z 20% nawet mniej . Serwer wcale nie takie dno, jak tak dużo graczy gra ; )

Zapraszam na serwer.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Kolejny hard na którym gra 200 osób na krzyż. Jeśli chodzi o hardy to coś do powiedzenia ma jedynie Ravia i Dreanor. A tutaj co widać ? bugi, złe opinie, przerwy w pracy serwera.

Opublikowano

Kolejny który wierzy w licznik ^^

Że niby mniej?

Znajdź mi spota / metka WOLNEGO to będziesz bossem. W dolinie na metkach czy na spotach jest ludzi od zaje.. , w m2 na metinach to samo, w v1/v2 nie ma żadnego wolnego spota.. trza się lać, by coś poexpić.

Na serwerze na stówkę gra ponad 600 chopa.

Pozdrawiam i Zapraszam na serwer !

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Kolejny hard na którym gra 200 osób na krzyż. Jeśli chodzi o hardy to coś do powiedzenia ma jedynie Ravia i Dreanor. A tutaj co widać ? bugi, złe opinie, przerwy w pracy serwera.

Pozdro, bugi wyeliminowane, po resecie już co raz mniej złych opinii. Aktualnie gra ponad 700 graczy napewno, a nie 200 ;) Bo przy 200 na lajcie by szło spota znaleźć, a w tej chwilii jest to prawie niemożliwe

astiumsign.png

Opublikowano

po 1.to nie hard---- cale eq +9 w 1 dzien i to hard nazywasz ogar.:)

2.Najlepszy to nie ravia napewn.

3. 200 osób o kurde ciekawe .

Opublikowano

Że niby mniej?

Znajdź mi spota / metka WOLNEGO to będziesz bossem. W dolinie na metkach czy na spotach jest ludzi od zaje.. , w m2 na metinach to samo, w v1/v2 nie ma żadnego wolnego spota.. trza się lać, by coś poexpić.

Na serwerze na stówkę gra ponad 600 chopa.

Pozdrawiam i Zapraszam na serwer !

Zobacze licznik to uwierze ^^ PS. prawdziwy licznik na stronie.

Byłem na serwie spotkałem mnóstwo osób na modzie :) żądnego gma. W m1 na ch1 z 50 osób było latałem m1.m2.bo.v1 na ch1 na spokojnie znajdziesz spota ^^

58057433.jpg

Opublikowano

Na początku było git, ale to co teraz robicie to psujecie sobie tym opinie

NIE POLECAM

PO CO DOSOWALIŚCIE AZARONA ?

Co was boli ?

Że więcej graczy u nich gra ?

Opublikowano

1. Nie gra tutaj więcej niż 200 osób . Po prostu was oszukują abyście wbijali na serwer :)

2. EQ NAVi , 80% tzw " cziterów "

3. Pod zmiankami same bsy 1lvl

4 . GA/GM ma serwer w ...

5. DDOSUJA INNE SERWERY po to aby zmuszać ludzi do przyjścia na ten serwer

w takim razie nie polecam wam tego serwera , długo nie potrzyma a GA/GM max 15 lat . Jedyny hard na który was zapraszam to może być Ravia :) narazie cześć pompa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...