Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niech sobie pisze i tak gra więcej niż na tym syfie azaron

ten licznik zrobił właściciel ttego azaron żeby pokazazać jak mało osób tu gra :>

Dziękuje za 5% :*

Opublikowano

Mam wywalone na to czy są jakieś przeciążenia/lewe liczniki/słaby, dobry sprzęt/ciulowa Administracja. Przeczytałem całą prezkę i jestem po d wrażeniem. Mam TYLKO JEDNO WALONE PYTANIE: Po CeHaUJot wpierd*lać do serwera Hard tak dużo broni/bossów/dungów? Po co? Połowa graczy, ba nawet 1/6 graczy nigdy nie wbije max lv.... Nigdy w życiu tego nie pojmę. Na serwerze nie zagram.

Diss_Stream.png

Opublikowano

ten licznik zrobił właściciel ttego azaron żeby pokazazać jak mało osób tu gra :>

Mało ? aha ok zobaczymy jak jutro będą godziny szczytu ^^

Edit@ powiedz ile gra w tej chwili na azaron ^^ 200 osób ? tutaj 3x tyle <3

Opublikowano

Jak to mówią do 3 razy sztuka ! I na razie im się udało.

Wprowadzili zmiany widoczne w grze.

• Wkońcu dropią KU z Metków
  • Bodzie Są u Handlarza
  • Leci więcej Expa i Yang Zwiększony

Wszystkich Zapraszam Do Gry !

badmeetsevil.png

__________________________________________________________________________________

Opublikowano

Mało ? aha ok zobaczymy jak jutro będą godziny szczytu ^^

Edit@ powiedz ile gra w tej chwili na azaron ^^ 200 osób ? tutaj 3x tyle <3

Widac że na tamtym serwie nawet nie byłeś... Tam gra podobna ilość ludzi co tutaj...

Opublikowano

w godzinach szczytu tyle co tutaj o 00:00 ? ^^

Nie liż dupki chłopaczku czekam na ts'ie.

//Reklama OFF.

Opublikowano

1.Nie działa forum.

2. podczas teleportu wyłącza klienta

3. za słaby exp (by najmniej na małym lvlu)

4.dodania i zmianki drogie

Reszta ok chyba :P

@edit:aha i nie zapisują się pasy

Opublikowano

1.Nie działa forum.

2. podczas teleportu wyłącza klienta

3. za słaby exp (by najmniej na małym lvlu)

4.dodania i zmianki drogie

Reszta ok chyba :P

@edit:aha i nie zapisują się pasy

Wszystko popieram , szczegolnie bardzo wolny exp i forum nie dziala :(

Opublikowano

6.Dropią ku 6 skilli których nie ma.

7.Za mały resp metków (jestem sam w m2 na metkach i przez godzinę 2 metki znalazłem) o 1 w nocy...

8.Jak podczas teleportu wywali to później muszę 2 minuy czekać aż się klient włączy.

9.właśnie coś padło i wywaliło mnie nie mogę wejść :D

Opublikowano

6.Dropią ku 6 skilli których nie ma.

7.Za mały resp metków (jestem sam w m2 na metkach i przez godzinę 2 metki znalazłem) o 1 w nocy...

8.Jak podczas teleportu wywali to później muszę 2 minuy czekać aż się klient włączy.

Watpie, ze sam na metkach jestes.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano
Nasi drodzy Gracze,

Jest Nam niezmiernie miło poinformować Was o tym, że stan i stabilność serwera jest już w normie. Oznacza to, że rozgrywka i zabawa na Naszym serwerze powinna od dziś sprawiać Wam tylko czystą przyjemność, bez zaprzątania Wam głowy nieistniejącymi i czasem irytującymi problemami. Ostatnie zarwane przez Nas noce i dziesiątki godzin spędzonych przy pracach technicznych, sprawiły, że wszystko zostało opanowane. Jednak nic nie miałoby sensu bez Was. To Wy napędzacie Nas i dajecie Nam siłę do pracy. Wszystko co dotychczas spotkało ten serwer, jest Waszą zasługą. Mamy nadzieje, że choć po części docenianie Nasz trud i pracę, robimy to właśnie dla WAS ! Dziękujemy jeszcze raz za Wasze wsparcie, bez którego Nasze działanie nie miałoby sensu. Jeżeli czujecie właśnie to co My czujemy, pewnego rodzaju więź, którą z Wami zbudowaliśmy, zaproście Swoich znajomych, niech i Oni nie stracą tej niesamowitej okazji i możliwości stworzenia jednej wielkiej szanującej się rodziny. Niesamowity jest fakt, że udało Wam się stworzyć tak wspaniałą i przyjazną atmosferę na Naszym serwerze. Doceniamy i staramy się wspierać nieustannie Wasze starania.

Ze szczerymi podziękowaniami,

Nexanity Team

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nasi drodzy Gracze,
Jest Nam niezmiernie miło poinformować Was o tym, że stan i stabilność serwera jest już w normie. Oznacza to, że rozgrywka i zabawa na Naszym serwerze powinna od dziś sprawiać Wam tylko czystą przyjemność, bez zaprzątania Wam głowy nieistniejącymi i czasem irytującymi problemami. Ostatnie zarwane przez Nas noce i dziesiątki godzin spędzonych przy pracach technicznych, sprawiły, że wszystko zostało opanowane. Jednak nic nie miałoby sensu bez Was. To Wy napędzacie Nas i dajecie Nam siłę do pracy. Wszystko co dotychczas spotkało ten serwer, jest Waszą zasługą. Mamy nadzieje, że choć po części docenianie Nasz trud i pracę, robimy to właśnie dla WAS ! Dziękujemy jeszcze raz za Wasze wsparcie, bez którego Nasze działanie nie miałoby sensu. Jeżeli czujecie właśnie to co My czujemy, pewnego rodzaju więź, którą z Wami zbudowaliśmy, zaproście Swoich znajomych, niech i Oni nie stracą tej niesamowitej okazji i możliwości stworzenia jednej wielkiej szanującej się rodziny. Niesamowity jest fakt, że udało Wam się stworzyć tak wspaniałą i przyjazną atmosferę na Naszym serwerze. Doceniamy i staramy się wspierać nieustannie Wasze starania.
Ze szczerymi podziękowaniami,
Nexanity Team

Siemanko , mam pytanko kiedy ogarniecie forum \????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...