Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w godzinach szczytu tyle co tutaj o 00:00 ? ^^

Nie rozśmieszaj mnie.. Nexanity.. Sterta kłamstw nic więcej.. w po przednim temacie podaliśmy kod naszego licznika.. każdy może sobie sprawdzić czy oszukuje czy nie..

Po 2 Nie sądziłbym że u nas gra 400 graczy :) w godzinach dziennych 15-24 jest to 800-900 graczy :) Pozdrawiam neokida oraz fachowców z nexanity z portem połączenia 10gbps oraz botnetem 7tb jesteście prze zabawni ;F

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie.. Nexanity.. Sterta kłamstw nic więcej.. w po przednim temacie podaliśmy kod naszego licznika.. każdy może sobie sprawdzić czy oszukuje czy nie..

Po 2 Nie sądziłbym że u nas gra 400 graczy :) w godzinach dziennych 15-24 jest to 800-900 graczy :) Pozdrawiam neokida oraz fachowców z nexanity z portem połączenia 10gbps oraz botnetem 7tb jesteście prze zabawni ;F

Poprostu tak spamisz bo zazroscisz temu serverowi.Na twoim gra mało osób tu musisz hejtować ten server żeby ci tam przyszli. Najlepiej sstul pysk i nara na swój server .

SpeedTreeRT.dll co to za lik ? że mi go nie znjaduje?

Opublikowano

Poprostu tak spamisz bo zazroscisz temu serverowi.Na twoim gra mało osób tu musisz hejtować ten server żeby ci tam przyszli. Najlepiej sstul pysk i nara na swój server .

Tu masz ten plik:

xxx

Opublikowano

Na Azaronie mało osób? Jeżeli dla Ciebie 800-900 to mało to pozdrawiam. Nie ma czego zazdrościć ,pogracie troche ,zwiną interes i ciao ;)

Opublikowano

Nie chciałbym się zbytnio wtrącać, ale jestem tutaj w tym temacie od niedawna, i zauważyłem że bardzo dużo narzekacie. A zamiast tak narzekać, dajcie im coś zrobić. Bo takim narzekaniem tylko ich dekoncentrujecie. :)

Może jakiś ts żebym mógł z kimś normalnie porozmawiać na temat serwera? Bo raczej pisząc mi się nie chcę. PW :)

@Edit

Kolego na dole, mógłbyś chodziaż trochę grzeczniej mu odpisać lub w ogóle. Nie potrzeba tu używać wulgaryzmów. A takie odpowiedzi mogą po prostu wywołać awanturę która tutaj wcale nie jest potrzebna.

A tak w ogóle to jak się nazywa ta piosenka z traileru? Bo mi się strasznie spodobała a nie wiem jak się nazywa :c

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Na Azaronie mało osób? Jeżeli dla Ciebie 800-900 to mało to pozdrawiam. Nie ma czego zazdrościć ,pogracie troche ,zwiną interes i ciao ;)

Chuj tu kogo interesuje azaron? pomyliłeś tematy idz tam się chwal lub żal jak ci przykro jak ci zle :)

Opublikowano

Chuj tu kogo interesuje azaron? pomyliłeś tematy idz tam się chwal lub żal jak ci przykro jak ci zle :)

Przeczytaj wcześniejsze posty kolego a potem się wypowiadaj . ;) No chyba ,że czytanie ze zrozumieniem Ci nie pyka , ale to już Twoja sprawa.

Opublikowano

gra się fajnie ,

Ku dropi nawet po 3 sztuki ^^

tylko trochę za słaby exp , ja sobie nie wyobrażam expienie na do 100 lvla ;.c

13735324352268179080.png

Opublikowano

Wiesz, że zawyżyliście im tam licznik?

$count[0] + 10

Co do serwera to jedyne co jest na nim fajne to grafika i moderatorki forum ;) Wszedłem do gry, jak zobaczyłem syfiaste modele w mieście z M2M od razu wyłączyłem grę.

....

Opublikowano

zajebiscie - mam windows 8 i sobie chuja a nie zagram -.- ...

Jak wiadomo 8 jest niedorobiona więc to się dziwisz. To wyłącznie twoja wina/problem.

Co do serva. Wszedłem na chwilę zobaczyłem i pierwsza reakcja o kur.. co to ma być :|. Niby taka miał być taki pro?. A wyszło jak wiadomo czyli syf. Pełno bugów pada co chwilę bugów co nie miara. A serva robili ponoć długo właśnie widać tego efekty. Taki kit to możecie sobie w okno wciskać. Już więcej ludzi było na Alman*i. Bardziej dorobiony server. A ten server wstaje jak Tu_or czy Revolut_tion. Czyli pada co chwilę relogi itp. Żeby coś zrobić to trzeba mieć o tym pojęcie ? :).

Opublikowano

Jak wiadomo 8 jest niedorobiona więc to się dziwisz. To wyłącznie twoja wina/problem.

Co do serva. Wszedłem na chwilę zobaczyłem i pierwsza reakcja o kur.. co to ma być :|. Niby taka miał być taki pro?. A wyszło jak wiadomo czyli syf. Pełno bugów pada co chwilę bugów co nie miara. A serva robili ponoć długo właśnie widać tego efekty. Taki kit to możecie sobie w okno wciskać. Już więcej ludzi było na Alman*i. Bardziej dorobiony server. A ten server wstaje jak Tu_or czy Revolut_tion. Czyli pada co chwilę relogi itp. Żeby coś zrobić to trzeba mieć o tym pojęcie ? :).

hahah, bugów jakie? Pada? Chyba tobie na leb. Gra siębardzo fajnie dużo ludzi gra, więc jest wszystko ok, ja polecam jak najbardziej.

Opublikowano

Kurw0 druga balantia tyle że z większym lvlem? ALE NOWE MOUNTY MNIE TAK KUSZĄ ŻE ZASYSAM... i ta misja z petem.. ciekawe na który lvl;d

Opublikowano

hehe 8 niedorobiona ?

mam 8 od 2miesiecy

Dziala mi wszystko x2 lepiej niz na xp/7/vista

na lapptopie gdzie mialem xp moglem grac na max 3konta

teraz z win 8 moge na dt leciec z odpalonymi 10metkami

do tego KAZDY program dziala na win8 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...