Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6 miesięcy robili i a takie błędy???

Gram / Grałem tam i w V2 co 2 spot osoba na WH / kamermod.

Sam expiłem na WH przez 2 dni i wcale nie widzę aby administracja coś w związku z WH/kamermodem robiła poprostu jak możesz graj na WH exp przyjemny

Powinni dodać w zakładce download kamermoda z ich serwerem i WH :)

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak serwer taki sobie zapowiadał sie fajnie ,a teraz nawet administracji w grze nie ma totalna olewka .Tak samo support po chuy robicie takie coś jak odpisać nie możecie czekam już 2-gi dzień na odpowiedź ,nie ma nawet informacji za co ktoś został zbanowany na ile itp na e-mail nic nie przychodzi totalne zero .

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Fajny Serwer Jak Dla mnie to 7,5/10 ponieważ coś mi w nim brakuje . Nie Wiem Co Ale czegoś tu brakuje Prezka 6/10 normalnie żadna rewelacja :)

Opublikowano

jak tam bugowanie skilli ? (wystarczy 1 kamyk zeby wbic skille na P) :rolleyes:

To juz jest naprawione i z tego co wiem ta osoba dostala Bana , a jezeli nie to mi nie przeszkadza to ze przeczytal to kilka razy( 4-5) razy, bo jak sie tak robi ( buguje KD ) To wywala CH .

A CH wywalilo kilka razy .

P>S : Byloby super gdyby przybylo tutaj troszku ludzi :)

Opublikowano

ten serwer to dno , banda oszustów i złodziei nie polecam!!!!!!!!!!!!!

Złodziejem to możesz nazywać twojego starego bo kradł dziurawe kondomy i Cie spłodził.

Serwer Mega.

Zapraszam.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Po 1. Siedziałem na tym serwerze, ściągałem go. Miałem problemy z clientem, administracja nawet nie umiała pomóc. Co to niby ma być? Sami gracze, my ! Musieliśmy wszystko robić! Wszystko! Sami sobie pomagać, a administracja co robiła? Nic.

Po 2. Serwer powinien być zresetowany ponieważ są ludzie którzy dostali bany za nic, perfekcyjnie za nic. I jeszcze niektórzy nie mogą grać a inni grają i se biją lvl ponieważ im działa client a 70% ludzi z tego serwera właśnie nie. Więc, serwer powinien być zresetowany :)

Po 3. Administracja macie zbugowanego clienta, odpalacie serwer gdy macie dopracowanego na 100% clienta.

Po 4. Atakujecie Azarona, bo wiecie że to was najpoważniejszy wróg.

Po 5. Chciałem tam grac, lecz jeżeli widzę co Administracja robi, 0 pomocy od niej. To ja dziękuje za taką grę,dodatki spoko ale administracja nic nie robi żeby pomóc graczom.

1. Jak nie potrafisz zmienić ścieżki docelowej albo za trudne jest ściągnięcie od nowa klienta to nie wina administratorów serwera.

2. Za nic? GM'owi chodzą po spotach i wyłapują cheaterów. Wystarczy napisać na ogólnym czy PW i gracz zostaje sprawdzony.

3. Zbugowanego? Jeżeli uznajesz jakieś errory to twoja wina. Na błąd Runtime Error pomaga reinstalka Virtual'a C++

4. Takie gówienko ma być wrogiem Nexa? pf...

5. 0 pomocy? Admini starają się jak mogą żeby pomóc graczom, a to że tobie nie pomogli wynika z tego, że byli zbyt zajęci usuwaniem wyłapywanych bugów, pomocą innym graczom bądź chodzeniem po spotach i sprawdzaniem graczy.

Ja od siebie serwer szczerze polecam.

Opublikowano

1. Jak nie potrafisz zmienić ścieżki docelowej albo za trudne jest ściągnięcie od nowa klienta to nie wina administratorów serwera.

2. Za nic? GM'owi chodzą po spotach i wyłapują cheaterów. Wystarczy napisać na ogólnym czy PW i gracz zostaje sprawdzony.

3. Zbugowanego? Jeżeli uznajesz jakieś errory to twoja wina. Na błąd Runtime Error pomaga reinstalka Virtual'a C++

4. Takie gówienko ma być wrogiem Nexa? pf...

5. 0 pomocy? Admini starają się jak mogą żeby pomóc graczom, a to że tobie nie pomogli wynika z tego, że byli zbyt zajęci usuwaniem wyłapywanych bugów, pomocą innym graczom bądź chodzeniem po spotach i sprawdzaniem graczy.

Ja od siebie serwer szczerze polecam.

1. Faktycznie, co za typ nie umiał poskładać clienta z 6 patchów. -.-

2. Faktycznie :) Gram do 2 dni latali w m1 na WH i SH sam nawet latałem i co? Niczo :)

3. ??? ???? ???? błędy C++ itp. jest oficjalnie zbugowany.

4. Gównienko które ma 2x więcej graczy ^^

5. Wyłapywanych? Nie trzeba wyłapywać wchodzisz i są proste. Od czegoś są logi ^^

Pozdrawiam i się zmywam.

58057433.jpg

Opublikowano

Ku sie nie lacza, perly sie nie lacza ,brak możliwości ulepszania KD(oczywiście w IS na was czekaja), zbugowane misje na konia, nawet jak sie nie uda to zabiera medal, nie mozna wywalac bardzo duzej ilości itemów (nie chodzi o te co 10lvl co sie dostaje tylko zwykłe np zwój powrotu)

5/4 BON ZNIKA PODCZAS BONOWANIA CO OK. 5 ZMIAN!!! JAK TO POTRAFI WKU*WIC!

A no i na mapkach sie nie da spota odlurować więc body odpada z gry, nawet na takim hardzie jak pl sie da odlurować, ale tutaj admini stwierdzili że samo przejście DT jest za proste i za szybkie więc graczom trzeba utrudnić.

Rozważam z kilkoma osobami już opuszczenie serwera tylko że narazie nie ma jakiejś nowości, na którą można iść.

Niby takie drobiazgi ale przez takie drobiazgi sypie się online juz od paru dni.

POZDRAWIAM

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Ku sie nie lacza, perly sie nie lacza ,brak możliwości ulepszania KD(oczywiście w IS na was czekaja), zbugowane misje na konia, nawet jak sie nie uda to zabiera medal, nie mozna wywalac bardzo duzej ilości itemów (nie chodzi o te co 10lvl co sie dostaje tylko zwykłe np zwój powrotu)

5/4 BON ZNIKA PODCZAS BONOWANIA CO OK. 5 ZMIAN!!! JAK TO POTRAFI WKU*WIC!

Niby takie drobiazgi ale przez takie drobiazgi sypie się online juz od paru dni.

KU nawet na pl sie nie lacza, tak samo perly.

KD ulepszasz w grocie w oltarzu jakimś...

Celowo z tym medalem ;)

5/4 bon znika specjalnie, jakbys przeczytal npc to bys wiedzial..

astiumsign.png

Opublikowano

Nie polecam. Nie potrafili sobie poradzić z bugowaniem kamieni duchowych to zablokowali handel. Praktycznie nie ma metków ( na PL łatwiej znaleźć ) Ceny są żałosne po 35-40kk za aurę gdzie przy godzinnym expieniu w v2 zarobisz może z 15kk. Dużo hackerów, bugów. Z administracją się nie dogadasz. Pytasz dlaczego tak jest masz mocne argumenty i tak napiszą jakąś głupotę i Cię oleją ( dzisiaj tak miałem pozdrawiam Kainsa :) ) Jeśli nie chcecie tracić na darmo swojego cennego czasu, nawet nie zaczynać. Zero przyjemności z gry ...

Opublikowano

KU nawet na pl sie nie lacza, tak samo perly. Tylko że na plu perła to jest żadkość i nie masz ich 30 tak samo KU, z metka na 90 na plu leci 1 a tutaj 10+ i średnio 2 perły na metka, Ale to jest taki sprytny chwyt bo przenośny magazyn jest w IS

KD ulepszasz w grocie w oltarzu jakimś...

Celowo z tym medalem ;)

5/4 bon znika specjalnie, jakbys przeczytal npc to bys wiedzial.. Ja nie mówie, że to jest bug tylko strasznie denerwująca rzecz, + dodatkowo to że 5 bonus ma ok. 25% na wejście

Ja wiem, że tego nie nazywacie bugami bo zostało to celowo zrobione, by utrudnić gre. Gracze odbierają to jako coś denerwującego, zniechęcającego do gry i efekty tego będą widoczne tak samo jak w przypadku Draneora czy Almanti lecz dopiero za jakieś 2tyg jak na liczniku zobaczycie 200 online xD

Teraz dostałem info od kumpla że na 75lvl z wirem na g aura g9 full lud bojowym z kd sieka 1k wira, skonczylem z serwem, gdyż też gram bodym. TO moj ostatni koment tutaj. Papa xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Body ktory ma full abs, bije po 1k z skila przy full abs na miecze/ludzie/magia itp. on mi bije tak samo. a Sura WP z hita po 3k a z skili po 8/9k gdyż mam full abs. Nawet sure Bm położe, który ma abs. Wiec zbugowane sa postacie. To na tyle.

1328385460-U344333.jpg

Opublikowano

No to będą w tym roku te jakieś dowody?

Mam nadzieję, że wyjdziecie z twarzą i je pokażecie.

Jak na razie to wracajcie sobie na Ravie i Azarona - 2 serwery które nie potrafią zupełnie konkurować. No dawać! wymyślać nowości i dodawać! Nie umiecie questów robić?

To zacznijcie je kupować jak Parim! Zawalczcie z nami na zasadach fair play. Podejmiecie się wyzwania? ; >

Skończ pier * Bo nawet głupiego BUG'a z kamieniami duchowymi, nie potrafiłeś usunąć tylko handel zablokowałeś .. haha xD No beka z TYPA ! xD Połowa serwera, ma all skile na P na 1 kamyku .. I kto tu jest mądry ? Tzn głupi.. Ja czy Ty ? Taki serwer, a takie nie ogary.. Nie wierzę, i jeszcze raz .. NIE POLECAM ! ;)

sygnatura.png

Opublikowano

server kompletne dno , administracja nie umie nawet pozadnie clienta ,zrobic . od bugow to sie roi , nie polecam servera , bo nie stabilne gowno padnie za tydzien dwa max .

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

server kompletne dno , administracja nie umie nawet pozadnie clienta ,zrobic . od bugow to sie roi , nie polecam servera , bo nie stabilne gowno padnie za tydzien dwa max .

clint dziala prawidlowo . nie umiesz nawet instalować clienta... po 2 podaj mi jakies bugi bo bugi na biezaco sa usuwane :)

Opublikowano

Navi? ha ha.

Szamanka nadal stoi? podejrzane.. bo tutaj żadnego typa na wolnym nie ma więc jak to możlwe ? :) Podejrzewam painta lub bug (pokroju dzwonka ptaka 65lvl +8, który bije kilka milionów)

Nic z tych spraw ;p nie ma żadnego navi mój kolega z gildii miał też jak wstał -5kk hp nie wiadomo z jakiego powodu LOL ? po prostu padł w świątyni xD

Opublikowano

Mimo kilku problemów uważam, że serwer jest jedyny w swoim rodzaju. Poprawia to i owo i będzie bajera serwer.

Ludzie zamiast słuchać ich komentarzy lepiej wbić i się przekonać na własne oczy.

Polecam i Zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...