Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja lepsza niż te które widzałem do tej pory:) Postaram się wbić

2mpzq4z.jpg

4vstoh.jpg

2w7p8ud.jpg

157gpkx.jpg

99% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce. Nie zdejmuj ręki, już za późno. :D

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie jest navi tylko bug zbyt dużą ilością HP po zalogowaniu się.

Występuje to na większości serwerów.

Fail misiek.

Ogólnie mnie ciekawi ile konkurencja płaci ludziom żeby tutaj się negatywnie wypowiadała. :P

A co powiesz miśku na to ,że czekam 3 ci dzień na odpowieź teamu w mojej sprawie ,a napisałem na support we wtorek ;] Totalna olewka na graczy wgl ich w grze nie ma zyebana administracja tyle.

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Pewnie niewiele, Polaczki mają to do siebie, że za głupie kamienie czy itemki +9 dają się rżnąć całej Administracji po kolei :-)

*Polaczek - człowiek, który robi wszystko by się nie narobić a zarobić

Opublikowano

Server zapowiadał się fajnie tylko na papierze(czyt, prezentacja) a tak to jest gorsza wersja pl'a. Duzo bugów, cheaterów , małe zainteresowanie teamu graczami. nie polecam, miał być server roku a jest porażka roku, pozdrawiam :)

Opublikowano

podobno duzo graczy wbili skille 1 kamolem ? hmm

do tego jest bug mozna zrobic militara 1medale <3333333333

"Podobno" sam to zaznaczyłeś więc nie masz żadnego dowodu a osądzasz .

Ja tam nic takiego nie widziałem więc po co te spiny ????

@Edit

400 post :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

"Podobno" sam to zaznaczyłeś więc nie masz żadnego dowodu a osądzasz .

Ja tam nic takiego nie widziałem więc po co te spiny ????

@Edit

400 post :)

kilku sie chwalilo ze z skilli G w 1 dzien wbili P

co do konia to bug dziala

robisz misje oddajesz do stajjenego

wystawiasz medal za 1kkk np

i sprawdzasz czy zaliczylo czy nie i medalu nie zabiera;d

Opublikowano

Serwer fajny i godny uwagi jedyny minus to to że Administracja nic nie robi z chiterami jest ich więcej niż zwykłych graczy, dwa osoby bugujące Kamienie Duchowe rzekomo dostały BANA (Dymitri tak pisał czy jak mu tam), a dalej grają bo drugi Admin (tor coś tam) stwierdził że w 2 dni wbicie 4xP na 4 postaciach to pestka przy czym inni gracze nie mają jednego skilla na P bo ciężko z Kamieniami Duchowymi.

Opublikowano

Nie zagram i nie polecam.Wystartował równo z azaron.pl nexanity miał więcej graczy lecz potem wszyscy pobiegli na azarona nexanity zaatakowali cioty serwer azaron pozdrawiam taką administrację...

Opublikowano

Krwisty Kamień tylko IS :) sura wp bugnięta . Kamyki duchowe nie da się przenosić wiec jak taki Szaman heller ma wbić skila na P. ! Masakra i życzę powodzenia :)

1328385460-U344333.jpg

Opublikowano

kiedy serwer padł ? dla mnie admini to dno, forum moderatorzy dno, lagi jak dno, serwer dupa kupa i administracja hujowa. Jak ktos chce pograc to juz lepiej chyba na pl niz na takim syfie.. NIE POLECAM... NAMAWIAM DO NIE SCIAGANIA CLIENTA. ADMINISTRACJA PO UPADKACH SERWEERRÓW NUDZI SIE. Patrza na loginy i hasła, próbując na innych serwerach się logować. Wiem bo byłem przy tym na ts.. SYF serwer.

Dziękuję dobranoc.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

AviuZ uwież mi że mam swoje info i wiem że wy zaatakowaliście pierwsi z resztą co ja się bd tłumaczył wasza sprawa, że płaczecie jak macie mało graczy

Opublikowano

AviuZ uwież mi że mam swoje info i wiem że wy zaatakowaliście pierwsi z resztą co ja się bd tłumaczył wasza sprawa, że płaczecie jak macie mało graczy

Pierwszy atakował Azaron to raz ;) dwa skąd wiesz że nexanity atakowali ?;o

Co do serwa polecam i zapraszam ;)

Zwoje/rady z metkow 85/90 lecą po około 4 sztuki :)

KU z metków 85/90 leci 5/6

Czasami kamyk duchowy stal broń 65 więc nie rozumiem po co taki płacz ?

Opublikowano

Pierwszy atakował Azaron to raz ;) dwa skąd wiesz że nexanity atakowali ?;o

Co do serwa polecam i zapraszam ;)

Zwoje/rady z metkow 85/90 lecą po około 4 sztuki :)

KU z metków 85/90 leci 5/6

Czasami kamyk duchowy stal broń 65 więc nie rozumiem po co taki płacz ?

Szczerze kurwa koleś najmniej wiesz największą masz jape w tym momecie. Gimbusy jebane pod sciane i wytrzelać was wszystkich... Boze paranoja... 12 letnie dziecko wie kto kogo atakuje, pewnie administracja Ci to napisała na gg bo nie mieli co robic... Zastanówcie się troche.

PS. Nie wiecie kurwa nic ale to kompletnie nic o atakach. usłuszeliście gdzieś słowo DDoS , jaracie sie tym jak bo to jakies objawienie było. Ale zaraz poleci hajt od 10 latka ze on widział on wie on był. kurwa internet powinien byc od 18+.

Opublikowano

Powiem tyle. Serwer jest tak pod IS'a, że szok. Administracja to zwykli amatorzy, którzy serwera nie potrafią dobrze ogarnąc

Opublikowano

Dziś startuje o 17 : 30 fajney serwer zapraszam tam ;p To jest gówno jakich mało co chwile jakieś problemy .

weź się schowaj z tym "fajnym serwerem" bo tam będzie grać maks. 200 osób. Serwer polecam miło się gra :>

Opublikowano

Serwer tworzony w stanie upojenia alkoholowego? Nieudolne połączenie mediuma z hardem..Jakiś "szybki ivan" w m1.. Boicie się bs? To zwiększcie cene zmianek wtedy każdy używając go będzie musiał włożyć pieniądze..Brzydkie (jak dla mnie) tekstury, i do tego NIEPOTRZEBNA zmiana nazw jakieś "ishida" czy inne gówno? (po co??)

Dla mnie serwer jest strasznie nudny, do tego ga olewa graczy.. Przychodzę do m1 widzę zająca i ga gawędzącego z graczami, więc pisze :"cześć czy dropia jeszcze jajka"? Nie dostałem wgl odpowiedzi adminowi nie chciało się napisać nawet pocałuj mnie w dupe..

Nie grałbym tam nawet jakby mi płacili :P

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

serwer do 100lvl będzie nudny , bo dopiero od 100+ sa nowe daugi etc.

do 100 zakładam że będzie męczarnia wbić . pewnie po 0.1% za spota na 99 będzie...

Wszyscy zakładali że będzie w 2-3 dni ten 90-100lvl , i potem na nowe mapy ! i co ? i jajko :D

1370068748-U661747.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...