Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@xbots123

Co sie tak przyczepiłeś do tego serwa?

Ty lepiej weź sie za tego azrona bo szablon już ten widzialem na wielu privach

A serwer chodzi płynnie bez lagów osób dużo jest każde ch w m2 pozajmowane i na orkach z tego co zauwazylem.

a co mnie azaron? czy ja jestem tam w teamie w ogole?:D ja tylko przekazuje to co Omni z azarona mi dał haha : D

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę nie wiesz o czym piszesz haha :D wiem dokładnie co hosteam jest w stanie zagwarantować bo jestem ich klientem od roku hahahah zdycham z takich ludzi haha:D

Widzisz, świadczy o Twoim poziomie sam fakt, że piszesz do mnie z fake accounta, co oznacza, że z reguły okłamujesz ludzi, chociażby zważając na fakt, że posiadasz multikonta jesteś po prostu niewiarygodny. Dyskusje na Twoim poziomie zakończyłem.

Pozdrawiam,

RzNk Nexanity Team

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@xbots123

Co sie tak przyczepiłeś do tego serwa?

Ty lepiej weź sie za tego azrona bo szablon już ten widzialem na wielu privach

A serwer chodzi płynnie bez lagów osób dużo jest każde ch w m2 pozajmowane i na orkach z tego co zauwazylem.

Ło mosiek który najmniej wie a najwięcej szczeka, ta strona to tymczasówka. Wracaj lizać wory nexanity :|

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

@topic..

panowie z nexanity dlaczego klamiecie w sprawie maszyny? :) powiecie mi od kiedy hosteam oferuje łącze 10gbps 64 giga ramu i xeony? bo chętnie bym kupił hahah

@topic2

5 minut i będzie status

Jest taka oferta prywatnie płatne z góry na rok dla firm montaż 1.999zł dzierżawa na rok 12.399zł, ale chuj nexanity opiera się na samych kłamstwach i bugach, jak ktoś nie wierzy, ze taka maszyna tyle kosztuje i jest tylko ofertą dla zarejestrowanych firm może do nich zadzwonić / napisać.

Powiem wam coś, tylko Nexanity ma maszynę za prawie 15tyś zł, tylko nexanity ma 1500 graczy z samego mpc forum (haha taki kit można było wciskać ale rok temu, jak jeszcze sporo ludzi grało na privkach), tylko oni mają serwer zajebany bugami i niewypałami, tylko oni mają maszynę o sile ataku DDos 7TB/s (mimo, że w początkowej fazie ataku najwięcej może wejść tylko 3.2gb/s i większych maszyn się nie sprzedaje, bo to się nie opłaca. Gratuluje wam, macie jedną maszynę 7TB/s. Szkoda, że tylko 3.2gb/s może wejść w serwer haha :D Gratuluje logiki niedoszły informatyku z nexanity, groził chyba każdemu i każdy inny serwer zna jego nick, nie będę leżącego kopać dlatego go nie podam).

Tutaj kurwa nie musicie szukać bugów naprawdę... Tutaj bugi szukają was i znajdują po 2-3 minutach gry.

Pora podać prawdziwe parametry serwera, jak wiadomo maszynę mają z hosteam.pl (można to sprawdzić pingując stronę, wystarczy znać zakresy IP przydzielone tej firmie).

Jestem pewien, że to któryś z tych dwóch podanych niżej (to są dobre maszyny, ale te parametry które podali mają się nijak do tych niżej)

Powtarzam, że seria PRO jest dla firm zarejestrowanych, w ostateczności jak maszyna Grand najlepsza nie wystarcza to support hosteam sam oferuje przeniesienie na maszynę indywidualna. Więc albo masz firmę, albo jesteś stałym klientem z większymi potrzebami.

SS:

5plehj.jpg

Administracja tego serwera po prostu snuje bajki. Można tutaj wywnioskować 2 choroby.

Opcja 1 - Schizofrenia

Opcja 2 - Rozdwojenie jaźni

Jedną i druga się leczy tableteczkami przepisanymi przez psychiatrę.

PS. Teamie błaznów z Nexanity mam coś dla was poniżej, przeczytajcie.

Tutaj numer do psychiatry z którego korzystała podobna ekipa do was z serwera "NewEarth", mieli takie same problemy z osobowością i nie tylko jak wy.

Oni polecają tego psychiatrę i są raczej zadowoleni z wizyt i konsultacji.

nr - 602 227 493

Mam nadzieje i reszta większość ludzi z mpcforum, że psychiatra przepisze wam jakieś psychotropki.

Wracajcie szybko do zdrowia pozdrawiam, życzę miłego pobytu w szpitalu psychiatrycznym.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Ło mosiek który najmniej wie a najwięcej szczeka, ta strona to tymczasówka. Wracaj lizać wory nexanity :|

Mają przynajmniej przygotowaną strone yo

a nie jak ty z neta "tymaczasówke"

Jak robić server to porządnie

Opublikowano

No elo za 200zł strony od zielsko nie kupisz, poza tym mamy o wiele ładniejszą w przygotowaniu ;] Jak robić to porządnie i nie robić w wała graczy.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

nie moge uruchomic instalatora wie ktos o co kaman ? tylko wyskakuje okienko " Trwa Przygotowanie do instalacji... " i tak z 10 min

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Hejt nie hejt darku co nie zmienia faktu że nexanity kłamie :D

dla porównania mamy licznik z azarona i nexanity :D łapta

http://azaron.pl/system/aaffd.php
- Azaron

http://azaron.pl/system/lol.php
- Nexanity

Poraz kolejny zabawna historia nexanity i rurka 10gbps w hosteamie umieram :D

Opublikowano

nie moge uruchomic instalatora wie ktos o co kaman ? tylko wyskakuje okienko " Trwa Przygotowanie do instalacji... " i tak z 10 min

Musisz poczekać troche,ja czekałem 2min.

Hejt nie hejt darku co nie zmienia faktu że nexanity kłamie :D

dla porównania mamy licznik z azarona i nexanity :D łapta

http://azaron.pl/system/aaffd.php
- Azaron

http://azaron.pl/system/lol.php
- Nexanity

Poraz kolejny zabawna historia nexanity i rurka 10gbps w hosteamie umieram :D

Zwracam honor :}

Opublikowano

pomozcie z tym bo nie dziala to ... ten instalator jakis powalony jest

po 15 minutach dziala ;x

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Po włączeniu gry patchuje się prawidłowo, a po wciśnięciu Start Game wyskakuje taki błąd : "Datei konntr nicht geöffnet werden". Problemu takiego nie mam na windowsie 7 tylko na XP. Ma ktoś jakieś pomysły co z tym zrobić?

Opublikowano

Po dwóch minutach udało się .Instalator się włączyłem teraz tylko instalacja mam już z jakieś 70% w 7minut :X

pomozcie z tym bo nie dziala to ... ten instalator jakis powalony jest

Tak ja wiem miałem tak samo wystarczy poczekać trochę dłużej ,kiedyś się włączy.

Opublikowano

@w ramach pozdrowień dla nexanity został zgłoszony ich ipb nulled :D Pozdrawiamy was ziomy :D

Widzisz, kolejna rzecz z którą okłamujesz sam siebie. Licencja jest wykupiona, życzymy w wysyłaniu zgłoszenia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widzisz, kolejna rzecz z którą okłamujesz sam siebie. Licencja jest wykupiona, życzymy w wysyłaniu zgłoszenia.

Co nie zmienia faktu, że 1.5k wg Ciebie to 400-500 naprawdę, a licznik zrobiony przez azaron jest prawidłowy, bo sprawdza porty.

Opublikowano

serwerkowi dużo nie brakuje do PL więc nie polecam

Dużo nie brakuje?

PL:

55 ku do G co 24h

Ciężki exp

Zero jakichkolwiek dungeonów na wyższy lvl

Nexanity:

10 ku do G razem z dropem zwojów i rad

Exp jak na Ti*erii <medium>

Dużo nowości...

astiumsign.png

Opublikowano

pomocy co ma zrobic? xD

robilem reinstall

odpalam przez GO.exe oraz patchera

mam wszystkie updatey

ale nadal mam to

93952192.png

to pomoze ktos?

Uruchom jako administrator
837371446280124127260.png
Opublikowano

Proszę o screen z panelu klienta invisionpower (ukryj klucz licencji)

Po 2 licka wykupiona a stary silnik foruma? HAha no prosze nie rozśmieszaj mnie :D

Hejt_mode=ON

Ciąg dalszy soon :D

Opublikowano

Czy administrację tego serwera pojebało?

Ile jest na itemy na +9? 5%?

Częściej wchodzą na +9 na PL'u, aż mnie korci żeby wejść na modzie i sprawdzić ile jest.

23kk poszło na tarczę na +9 i jest +8, a na +9 żeby weszło to musi być cud.

Książka dropnie raz na 10 metinów.

Pseudo zuo, które było przed chwilą: 1000 osób na pustyni, zrzucili 30 wodzów orków, jakieś gówniane metiny na 25-90 (jakieś 30-40 sztuk) oraz inteligentny GM "pokazał drop z wróżki" wyjebując wszystko pod siebie, później zrzucił jakiegoś metina 60lvl, którego biło 100 osób, a drop był jak na PL'u: stal +7 itp.

Co tutaj administracja odpierdala to ja tego nie mogę pojąć, z metków 75/80 leci czasami aż książka i poty.

"Najbardziej dopracowany serwer 2013", pozdrawiam testerów/testerki tego serwera, lepiej robić sobie słit focie z wachlarzami zamiast sprawdzać chociaż drop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...