Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleżanka nie ma konta i piszę to w jej imieniu :

Prezentacja była super, byłam nią zachwycona, bo i grafika dopracowana i wszystko ładnie opisane, dużo dodatkowych map. Wszystko wskazywało na to, że będzie dobrze! Po drodze owszem, przyplątały się jakieś problemy a to z klientem, a to z jakimiś innymi rzeczami, ale tragedii nie było. Od dzisiaj sobie spokojnie mogłam pograć no to cóż, nic tylko grać! Owszem, drop z metinów tragiczny, było za mało metinów, każdy każdemu ksuł, no ale cóż – to hard! Jakoś dałoby się przeżyć. Aż tu zrobiłam sobie przerwę, wchodzę elegancko kilka minut temu i co? I GÓWNO, moi drodzy państwo. Na mojej ninji została tylko toga i kaska. Wszystko inne poszło się, że tak powiem, bujać. Na moim shopie to samo, została kasa a gdzie eq? Nie ma. Nie tylko zresztą mi tak się stało, wielu innym osobom też. Jakie jest tłumaczenie administracji? 'Sami jesteście sobie winni, jakbyście się wylogowali nie byłoby problemu!', no wszystko spoko tylko ja, jak i niektóre inne osoby nie graliśmy w tym czasie! GM dał 100% expa. Ale na uj nam ten exp, jak nie mamy czym bić?! Może z pięści?

To tylko przekonało mnie o tym, że serwer to bezdenne dno, administracja ssie. NIE POLECAM NIKOMU. Szkoda czasu i nerwów na tak gównianą produkcję.

Teraz kilka słów z mojej strony...zrobiłam konto może gdzieś po 16, pograłam dosłownie z 15 minut i od tego czasu się nie logowałam...teraz nie mam nic oprócz togi.

Więc niech z łaski swojej administracja nie pierdzieli głupot że to wina graczy że się nie wylogowali bo nie grałam od kilku godzin!! Wywalam ten syf :)

Napisałem już wcześniej że administracja to dzieci.. Powiedzcie mi który normalny administrator przed restartem serwera nie wpisze na nim /shutdown? Chyba że nie mają swojego game i nie wiedzą jaką mają komende na off serwerka :( Tylko debil wyłączy serwer przed wyczekaniem aż baza zapisze wszystko :D No ale to profesjonalna administracja Nexanity z floodem 7tb łączem 10gbps oraz z liczbą graczy sięgającą 1,5k Hah :D

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm na glownej eq mam na buffce nie a logalem nie wiem o 15 ostatni raz ?? Wiec takie tlumaczenie ze nie logneli ludzie przed resem to ze tak powiem " Pierdolenie o szopenie" stracicie sporo graczy przez ta sytuacje tyle w temacie y0 . : )

42421797.jpg

Opublikowano

Teraz już Twoja wypowiedź jest śmieszna. Skoro licznik dziala, to znaczy, że nawet komunikacji TCP z game nie zabezpieczyliście, co świadczy o Waszej bystrości.

Tyle w temacie tak naprawdę.

....

Opublikowano

Fakty są takie że serwer zaraz padnie, ponad połowa serwa nie ma eq i raczej nie opłaca się teraz grać od nowa bo pewnie zaraz walną jakiś reset że niby "to nie fair bo ktoś ma eq a inni stracili, albo zaczynamy od nowa tym razem bez bugów!"

Porażka na całej linii, nawet Tuor nie zaliczył takiego mega faila jak Nexanity.

58815786.jpg

Opublikowano

Jest git , Teamie Nexanity za to was kocham , teraz przynajmniej mam polewkę z osób które zapraszali mnie na serwerze i w kółko pisali jaki to jest zajebisty serwer.

Ja byłem przekonany że to tak się skończy ;d

xD 

Opublikowano

Serwer zapowiadał się świetnie:

Pierwszy start serwera - nie dało się włączyć klienta.

Drugi start serwera, z nową łatką - wszystko na początku było w porządku aż ludzie nie odnaleźli tonę bugów.

Gracze postanowili wybaczyć Administracji i zrobili oni restart, zapewniali iż wszystko będzie w porządku. Serwer został zrestartowany i bugi które były - zostały i Administracja postanowiła zresetować konta. Po resecie wszystko szło świetnie. Po kilku godzinach grania postanowili zrobić kolejny restart. Po restarcie wszyscy szczęśliwi, że nareszcie mogą pograć - jeb, 60% populacji graczy straciło eq! Ludzie którzy nie grali przed restartem dość sporo czasu również stracili eq, gracze postanowili zaspamować cały chat, a najmilsza Administracja na to odpisała: "było się wylogować przed cofką, eq które znikło nie jest naszą winą" - to zabolało najbardziej graczy, przez co postanowili przestać tutaj grać.

Serwer totalne gówno, Administracja totalne dno, jak najbardziej NIE POLECAM. Zrobiony pod kasę, Administracja ma w dupie graczy.

Dziękuję, pozdrawiam.

"Know Your Place"

Opublikowano

Serwer zapowiadał się świetnie:

Pierwszy start serwera - nie dało się włączyć klienta.

Drugi start serwera, z nową łatką - wszystko na początku było w porządku aż ludzie nie odnaleźli tonę bugów.

Gracze postanowili wybaczyć Administracji i zrobili oni restart, zapewniali iż wszystko będzie w porządku. Serwer został zrestartowany i bugi które były - zostały i Administracja postanowiła zresetować konta. Po resecie wszystko szło świetnie. Po kilku godzinach grania postanowili zrobić kolejny restart. Po restarcie wszyscy szczęśliwi, że nareszcie mogą pograć - jeb, 60% populacji graczy straciło eq! Ludzie którzy nie grali przed restartem dość sporo czasu również stracili eq, gracze postanowili zaspamować cały chat, a najmilsza Administracja na to odpisała: "było się wylogować przed cofką, eq które znikło nie jest naszą winą" - to zabolało najbardziej graczy, przez co postanowili przestać tutaj grać.

Serwer totalne gówno, Administracja totalne dno, jak najbardziej NIE POLECAM. Zrobiony pod kasę, Administracja ma w dupie graczy.

Dziękuję, pozdrawiam.

A my zapraszamy na azaron.pl może nie hard czy medium ale ludzi mamy więcej niż to ścierwo i u nas wszystkie błędy są naprawiane natychmiastowo :D AZARON.pl wbijać dziś to może jeszcze sie załapiecie na event który trwa do jutra do 15:00 :DD

Opublikowano

Okej, ja podziękuje granie na tym serwerze.

Grało się nawet nawet, pomijając już te pieprzone cofki lvl, kicki itp

To co dziś się stało po resecie, przerosło wszystko. Admin napisał, że jeszcze minute czeka na wylogowanie, to od razu przestałem wszystko bić, wyłączyłem metka ( bałem się że strace jakieś itemki, które

i tak się ciężko wbijało na 9 -.- ) i poszedłem pod prysznic, wróciłem, postacie puste, wszystkie.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A my
zapraszamy na azaron.pl może nie hard czy medium ale ludzi mamy więcej
niż to ścierwo i u nas wszystkie błędy są naprawiane natychmiastowo :D AZARON.pl wbijać dziś to może jeszcze sie załapiecie na event który trwa do jutra do 15:00 :DD

Opublikowano

No to tak...

około 60% + graczy eq wygląda tak

033123124_npnqnne.jpg

jaka była odpowiedz Kainsa na to ??

Cofki nie bd... mogliście się wylogować !!!

daje wam 1h jak nie bd eq to zegnam z reszta jak inni..

59.57 min...

tik..tak..

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Ty ja rozumiem, bo sam pisałem że zapraszam na lepszy serwer, ale nie podawałem nazwy, od tego jest sygnatura, a ty kur... bezczelnie spamuejsz i to na pół strony. Spamuj więcej to się doczekasz DDoSa bo już mnie to irytuje

Opublikowano

grało sie całkiem zacnie nie powiem : ) przyjemny serwerek. Przed chwilą przyszedłem do domu loguje się a tu zonk o.O sama kasa została mówie sobie co to ku*wa ma być patrze na chat i widzę że połowa serwa ma to samo.. ;x a szkoda bo fajnie się grało... może to jakoś naprawią i będzie jak wcześniej w co wątpie bo połowa graczy już podziękowała temu serwerowi..

PS. wychodzi teraz coś fajnego podobnego ?

Opublikowano

hahahah beka .

Administracja dno dno dno ! jechali na gotowych plikach szwabskich, proboszcz aka denver im wczoraj game i syserr naprawial bo wyrzucalo z serwa a sami nie umieli sobie poradzić do tego dziś po wspanialym resecie znikło eq . Zapraszam na Azaron.pl lub w ten piątek startuje Quadron.pl polecam !

Opublikowano

Hahahahahha

Wiedziałem że jak w Teamie jest Santriel to będą przekręty.

Usuwać innym eq? :D

Hahaha beka dla mnie serwer upadł ;d

ZAPRASZAM NA AZARONA xD

Pozdrawiam Kirito ;*

kiritoc.png

Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze. Admini by cofke zrobili od razu po restarcie i by nie bylo problemow a tak? Teraz to juz cofka bd zla wszystko bd zle ;) Niestety ale ponad polowa graczy odeszla wiec gratuluje .

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Hahahahahha

Wiedziałem że jak w Teamie jest Santriel to będą przekręty.

Usuwać innym eq? :D

Hahaha beka dla mnie serwer upadł ;d

ZAPRASZAM NA AZARONA xD

Pozdrawiam Kirito ;*

Złe info widać masz ;=))

Opublikowano

No to tak...

około 60% + graczy eq wygląda tak

jaka była odpowiedz Kainsa na to ??

Cofki nie bd... mogliście się wylogować !!!

daje wam 1h jak nie bd eq to zegnam z reszta jak inni..

59.57 min...

tik..tak..

A kim ty kurwa jesteś? Myślisz, że jak napiszesz, że sobie odliczasz to zaraz zrobią cofke ze względu na Ciebie? Powiem krótko CHBA COŚ CI SIĘ POPIERDOLIŁO :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...