Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z haslem w rejestracji , nie da sie normalnego hasla trzeba jakis znak specialny typu " ż ź ą " inaczej nie dziala , a potem w cliencie bledne pasy *.*

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie rozśmieszaj mnie? chcecie status serwera nexanity? ile graczy na jakim channelu? w tym momencie nie ma tam wiecej graczy jak 150 xD

Haha chyba nie.

9 rano i są już sklepy w miastach ;D

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Mam problem, nie mogę sie połaczyć na serwer,patchuje mi sie wszystko odpalam Metka

Proboje sie zalogowac i wyskakuje błąd połaczenia z serwerem

Pobierz to:

http://178.33.235.18/downloads/NowyStart.rar

i wrzuć do folderu z grą

Jeżeli komuś wyskakuje błąd po niemiecku to proszę pobrać to:

http://nexanitymt2.com/downloads/NexanityRepair.rar

i uruchamiać przez "Go".

Macie wszystko na forum w dziale "Nowości i ogłoszenia".

Opublikowano

nie rozśmieszaj mnie? chcecie status serwera nexanity? ile graczy na jakim channelu? w tym momencie nie ma tam wiecej graczy jak 150 xD

Zaskocz Nas, skoro masz dostęp do takich informacji :). Na serwerze jest cały czas ponad 1.5 k, dlatego nie rozumiem ludzi, którzy piszą takie zmyślone rzeczy jak Ty. Jaki jest tego cel ?

Pozdrawiam,

RzNk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zaskocz Nas, skoro masz dostęp do takich informacji :). Na serwerze jest cały czas ponad 1.5 k, dlatego nie rozumiem ludzi, którzy piszą takie zmyślone rzeczy jak Ty. Jaki jest tego cel ?

Pozdrawiam,

RzNk

A założymy się że podamy Wam dokładną liczbę online? ;)

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

admini mają wyjebane widze na forum mi nie odpisują i koledze zaglądają do tematu i wychodza .. serwer do dupy!

Opublikowano

z prezki wam powiem

SERWEREK SZYKOWNIE PRZYGOTOWANY

A CZY ZAGRAM ? , NIE BO MI SIĘ NIE CHCE, CZEKAM NA WWW.METIN2-BELENUS.PL AZ POWRÓCI BO STRONA JUŻ POWRÓCIŁA :D

Opublikowano

Ludzie dajcie już spokój bo tylko trujecie. Myślicie, że zrobienie takiego serwera zajmuje miesiąc ? Dwa miesiące ? Nie, taki projekt robi się kilka, jak nie kilkanaście miesięcy.

Ten serwer jest jednym z najlepszych prywatnych polskich serwerów, jak nie najlepszych. Wszystkie nowości, oraz pomysły dobierali sami, przez co musieli wyczuć optymalną wartość wszystkiego dla graczy.

Myślicie, że im nie zależy na tym, aby serwer był jak najlepiej ! Chcą, ale Wy swoimi głupimi komentarzami demotywujecie. Wasze zachowanie jest dziecinne.

Powinniście być szczęśliwi, że im jeszcze chce się wszystko robić/dodawać/modernizować. Bo ja na ich miejscu miałbym w **** takich graczy.

Taki projekt, nie zdarzył się dawno ! Może nawet nigdy. Cieszcie się z tego co jest, bo jestem pewien, że będzie on się rozwijać. A przez urozmaicenia będzie co raz lepszy !

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Ludzie dajcie już spokój bo tylko trujecie. Myślicie, że zrobienie takiego serwera zajmuje miesiąc ? Dwa miesiące ? Nie, taki projekt robi się kilka, jak nie kilkanaście miesięcy.

Ten serwer jest jednym z najlepszych prywatnych polskich serwerów, jak nie najlepszych. Wszystkie nowości, oraz pomysły dobierali sami, przez co musieli wyczuć optymalną wartość wszystkiego dla graczy.

Myślicie, że im nie zależy na tym, aby serwer był jak najlepiej ! Chcą, ale Wy swoimi głupimi komentarzami demotywujecie. Wasze zachowanie jest dziecinne.

Powinniście być szczęśliwi, że im jeszcze chce się wszystko robić/dodawać/modernizować. Bo ja na ich miejscu miałbym w **** takich graczy.

Taki projekt, nie zdarzył się dawno ! Może nawet nigdy. Cieszcie się z tego co jest, bo jestem pewien, że będzie on się rozwijać. A przez urozmaicenia będzie co raz lepszy !

Jak to nie? 2012 Nexanity pierwszy start po 30 minutach serwer dead Kilka miesięcy później 2013 Nexanity Again?

Opublikowano

ktoś tam pisał że gra 1,5 graczy. :) Fake ;3 gra do max 600-700.

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

U mnie cały czas błąd połączenia z serwerem przy logowaniu.

Co do serwera to kolejny raz zawiodłem się. Prezentacja/zapowiedź kosmiczna, dużo nowości, normalnie bomba, ale jak zwykle na starcie problemy z bugami np. bug na yang(chyba najłatwiejszy do odkrycia). Ja nie wiem kto ten serwer testował, ale po prostu aż ręce opadają.

W zapowiedzi siedziało tyle osób, że 2k+ mielibyście na 100% albo nawet dużo więcej, a tu lipton. Przekładaliście start chyba 3 razy. W końcu wystartował, ale znowu bugi i błędy z loganiem.

Podsumuje to jednym zdaniem-Przegraliście internet.

Życzę temu serwerowi dobrze, ale jest jak jest i tego nie da się ukryć. Zawiedliście dużo osób.

Opublikowano

Jak to nie? 2012 Nexanity pierwszy start po 30 minutach serwer dead Kilka miesięcy później 2013 Nexanity Again?

Akurat sie zdziwisz bo serwer cały czas on i wszystko jest udoskonalane..

astiumsign.png

Opublikowano

jak udoskonalasz jak nawet nie pomożesz na forum.... masz wyjebane na graczy i to prawda są błędy i będą...

Opublikowano

Drodzy gracze,

Cały zespół developerów/techników jak i administratorów Naszego serwera pracuje na okrągło przy naprawianiu rozgrywki. Obecnie jesteśmy na etapie dopracowywania najmniejszych błędów, gdyż poważne zostały naprawione/usunięte. Kwestia forum i odpisywania na Wasze problemy i tematy - prosimy, bądźcie wyrozumiali i cierpliwi, postaramy się rozwiązać Wszystko o czym piszecie jak najszybciej, jednak priorytetem teraz jest naprawienie w pełni rozgrywki, by była ciekawa, bezproblemowa, komfortowa i miła dla graczy. Wszystkie problemy które napotykacie zapisujcie na forum, by pomóc Nam w ulepszaniu Naszego serwera - robimy to dla Was. Dzięki Wam ten serwer istnieje, dlatego bardzo to doceniamy i dziękujemy Wam, za spędzane z Nami chwile.

Pozdrawiam,

RzNk Nexanity Team

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zmniejszcie cene tych zmian bonów ;x

Zwiększcie drop KU z metków (w m1 leci jedna z 4 metków -.-)

Cena bonów zmieniona o połowę.

Pozdrawiam,

RzNk Nexanity Team

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

SERWER WPEŁNI ODBUGOWANY ZERO LAGOW WKONCU KURWA TERAZ TO MOZNA GRAC

Staramy robić się co w Naszej mocy, coraz większe efekty będzie widać z godziny na godzinę.

Pozdrawiam,

RzNk Nexanity Team

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...