Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby server nie jest taki zły lecz dla mnie źle dopasowany exp dopiero 71 lvl top 1 a pierwszy Dungeon jaki jest od 80 lvl bodajże do tego 3 osoby w pt. Napchaliście pełno tych dungeonów, ale na jakie lvl z takim expem to zanim ludzie to wbiją to troche potrwa a szkoda bo nie każdemu chce sie expić tyle czasu . 80 lvl powinno sie wbijać max pare h żeby coś już robić na serverze bo jakby nie patrzeć do tego 80 lvl nie ma co robić żadnych urozmaiceń . Wole nie wiedzieć szczerze jak leci exp po 80 lvl. Poza tym bym przyspieszył resp metków wszystkich i dał ich np 2 razy więcej + resp na expowiskach albo po prostu powiększył spoty bo to masakra chyba od 2-5 min sie czeka w v1 na nowy resp . Przy takiej ilości ludzi niepowiękoszne spoty + tylko 4 ch to mało co zrobisz bo metka ci sksują na spota ci wbiją... . Podsumowując oczekiwałem lepszej zabawy na serverze jak i lepszej jakości gry no cóż wszystko jest jeszcze do poprawienia . Chociaż bym poprawił jeszcze wiele wiele więcej.. ^^

Lider 80 reszta 50+ więc nie rozumiem o co się rozchodzi ??

Serwer naprawdę dobry i dużo ludzi w m2/Bo/v2 cięzko o spota ^^

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem początek gry powinien być przyjemny nie zbyt trudny żeby zachęcić gracza do dalszej gry, ale jak kto woli.

Mnie właśnie zachęcił. Przyjemnie się expi na BO ładnie leci exp. Co prawda zaraz przyleci jakaś menda i zacznie Cię wpieniać ale na każdym obleganym serwerze na początku są problemy ze spotami. Po tygodniu to już zmalenie i będzie można ładnie pompować :) Jedyne co mi nie pasuje to brak zielonych/fioletowych potek do kupienia.

Opublikowano

Co jest z serwerem wybieram postać i wywala do chaneli

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Co jest z serwerem wybieram postać i wywala do chaneli

Kazdy tak ma jedynie to pozostaje nam czekac az bd all dzialalo:)

Jeszcze raz zapraszam na serwer;)

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Boże widzisz i nie grzmisz, jedna wielka dziura kto to konfigurował ?

Opublikowano

Co z tego że pokazujesz mi kod, jak nie otrzymujesz wartości ? Nie bardzo Cię rozumiem ...

Teraz już Twoja wypowiedź jest śmieszna. Skoro licznik dziala, to znaczy, że nawet komunikacji TCP z game nie zabezpieczyliście, co świadczy o Waszej bystrości.

Opublikowano

Teraz już Twoja wypowiedź jest śmieszna. Skoro licznik dziala, to znaczy, że nawet komunikacji TCP z game nie zabezpieczyliście, co świadczy o Waszej bystrości.

Kolego po fachu.. Stwierdziłem jasno że ten ziomek to idiota.. ty potwierdziłeś to naukowo xD

Opublikowano

Kolego po fachu.. Stwierdziłem jasno że ten ziomek to idiota.. ty potwierdziłeś to naukowo xD

Tego nie powiedziałem, a Ty się musisz wstrzymać, chyba, że ban Ci niegroźny. ;)

Opublikowano

Serwer upadnie do tygodnia.

Obecnie na serwerze gra prawie 500 osób, a Administracja podawała 1k+...

Przereklamowany i nic więcej, Administracja nawet podstawowych bugów nie potrafi wyeliminować, a co dopiero zabezpieczyć serwer....

Grajcie jak chcecie, ale potem nie płaczcie, że straciliście czas...

Opublikowano

Serwer upadnie do tygodnia.

Obecnie na serwerze gra prawie 500 osób, a Administracja podawała 1k+...

Przereklamowany i nic więcej, Administracja nawet podstawowych bugów nie potrafi wyeliminować, a co dopiero zabezpieczyć serwer....

Grajcie jak chcecie, ale potem nie płaczcie, że straciliście czas...

Gdyby grało 500 osób to spoty byłyby czyste, a tak to nie zależnie gdzie pójdziesz (v2, orki, m2, m1) to każdy spot jest zajęty, także na luzie gra teraz z 900-1k osób :)

Opublikowano

Gdyby grało 500 osób to spoty byłyby czyste, a tak to nie zależnie gdzie pójdziesz (v2, orki, m2, m1) to każdy spot jest zajęty, także na luzie gra teraz z 900-1k osób :)

332 NexaniyMT2 Licznik Online

http://azaron.pl/system/lol.php

Licznik odswieża się co 10 sekund także tu sobie sprawdzisz ;)

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA ! ADMINISTRACJA NIE PANUJE NAD SERWEREM...

PONAD POLOWA LUDZI STRACILA EQ PO RESECIE BO JAK TO MOWI ADMINISTRACJA "NIE WYLOGOWALI SIĘ PRZED RESETEM TAK JAK MÓWILI" TYLKO PROBLEM W TYM ŻE CZĘŚĆ LUDZI NAWET PRZED RESETEM NIE GRAŁA NIE NIE MA EQ...

PRZED RESETEM POWIEDZIELI ŻE MAMY MINUTE NA WYLOGOWANIE PO CZYM SIĘ WYLOGOWAŁEM PO 3 SEC A PO RESECIE EQ PUSTE I ZOSTALY YANGI A LUDZIE KTÓRZY SIĘ NIE WYLOGOWALI ZOSTALI LEKKO COFNIĘCI A EQ MAJĄ CAŁE...

NIE POLECAM !

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Tak jak mówiłem, Team to jacyś amatorzy, nie byli gotowi na przyjęcie takiej ilości graczy. jak poprawnie restartu nie potraifą to ja nie wiem :D Jeżeli chcecie prawdziwie profesjonalny Team i niezwykle stabilny serwer to zapraszam do zobaczenia mojej sygnatury :D

Opublikowano

Koleżanka nie ma konta i piszę to w jej imieniu :

Prezentacja była super, byłam nią zachwycona, bo i grafika dopracowana i wszystko ładnie opisane, dużo dodatkowych map. Wszystko wskazywało na to, że będzie dobrze! Po drodze owszem, przyplątały się jakieś problemy a to z klientem, a to z jakimiś innymi rzeczami, ale tragedii nie było. Od dzisiaj sobie spokojnie mogłam pograć no to cóż, nic tylko grać! Owszem, drop z metinów tragiczny, było za mało metinów, każdy każdemu ksuł, no ale cóż – to hard! Jakoś dałoby się przeżyć. Aż tu zrobiłam sobie przerwę, wchodzę elegancko kilka minut temu i co? I GÓWNO, moi drodzy państwo. Na mojej ninji została tylko toga i kaska. Wszystko inne poszło się, że tak powiem, bujać. Na moim shopie to samo, została kasa a gdzie eq? Nie ma. Nie tylko zresztą mi tak się stało, wielu innym osobom też. Jakie jest tłumaczenie administracji? 'Sami jesteście sobie winni, jakbyście się wylogowali nie byłoby problemu!', no wszystko spoko tylko ja, jak i niektóre inne osoby nie graliśmy w tym czasie! GM dał 100% expa. Ale na uj nam ten exp, jak nie mamy czym bić?! Może z pięści?

To tylko przekonało mnie o tym, że serwer to bezdenne dno, administracja ssie. NIE POLECAM NIKOMU. Szkoda czasu i nerwów na tak gównianą produkcję.

Teraz kilka słów z mojej strony...zrobiłam konto może gdzieś po 16, pograłam dosłownie z 15 minut i od tego czasu się nie logowałam...teraz nie mam nic oprócz togi.

Więc niech z łaski swojej administracja nie pierdzieli głupot że to wina graczy że się nie wylogowali bo nie grałam od kilku godzin!! Wywalam ten syf :)

58815786.jpg

Opublikowano

Zacząłem wczoraj , grałem , grałem było zajebiscie ... Dziś restart i chuj wszystko poszło , postać czysta , nawet pierścień do tp nie został , gratuluję administracji zajebistego restartu .
Pozdrawiam Jakub . ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...