Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy doczekam się aż ktoś z administracji w końcu doda klienta rozpakowanego w rar , bo nie mogę zrobić miejsca na dysku C i nie pogram , i co mam robić ?

Też bym chciał pograć i co ?

Staramy robić się co w Naszej mocy, coraz większe efekty będzie widać z godziny na godzinę.

Pozdrawiam,

RzNk Nexanity Team

Co robić kurde ??

1363969182-U879103.jpg

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POważnie gra tyle graczy ?

Taa. W dolinie, świątyni, pustyni, m2 nie znajdziesz wolnego spota na każdym CH ;D

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

POważnie gra tyle graczy ?

licznik z ich channeli pokazuje co innego : D dobra bajka to podstawa hahaha :D zaraz wam wstawie licznik to sobie sami sprawdzać będziecie ;p

Opublikowano

licznik z ich channeli pokazuje co innego : D dobra bajka to podstawa hahaha :D zaraz wam wstawie licznik to sobie sami sprawdzać będziecie ;p

Czekamy

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

pomocy co ma zrobic? xD

robilem reinstall

odpalam przez GO.exe oraz patchera

mam wszystkie updatey

ale nadal mam to

93952192.png

to pomoze ktos?

Reflink ;)

Opublikowano

@topic..

panowie z nexanity dlaczego klamiecie w sprawie maszyny? :) powiecie mi od kiedy hosteam oferuje łącze 10gbps 64 giga ramu i xeony? bo chętnie bym kupił hahah

@topic2

5 minut i będzie status

@taki se edit

wgl.. gdzie wasz botnet 7TB/s i 7,5k maszyn jak to ostatnio groziliście na tsie azarona haa? xD

@edit2

Jak powiedziałem.. Licznik gotowy.. Pozdrowienia od ekipy Azarona :))

http://azaron.pl/system/lol.php

Póki co zczytuje wam ch1 zaraz dodam więcej miski tylko porty wam znajdę <3

Opublikowano
@topic..

panowie z nexanity dlaczego klamiecie w sprawie maszyny? :) powiecie mi od kiedy hosteam oferuje łącze 10gbps 64 giga ramu i xeony? bo chętnie bym kupił hahah

@topic2

5 minut i będzie status

@taki se edit

wgl.. gdzie wasz botnet 7TB/s i 7,5k maszyn jak to ostatnio groziliście na tsie azarona haa?xD

Haha chłopie będę mam z Cb teraz. Taki pro elo. Jeśli hosteam jest oferta indywidualna.. Więc pozdro ;)

Opublikowano

@topic..

@topic2

5 minut i będzie status

@taki se edit

wgl.. gdzie wasz botnet 7TB/s i 7,5k maszyn jak to ostatnio groziliście na tsie azarona haa? xD

Nie wiem czy wiesz, ale w Hosteamie, masz możliwość skonfigurowania maszyny jakiej tylko chcesz poda własne potrzeby. Przeczytaj najpierw możliwości Hosteam, później pisz głupoty. Podziwiam to, że pokażesz Nam ilość graczy pingując porty które są tylko dostępne po loclahoście. Za prawdę, mistrz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale w Hosteamie, masz możliwość skonfigurowania maszyny jakiej tylko chcesz poda własne potrzeby. Przeczytaj najpierw możliwości Hosteam, później pisz głupoty. Podziwiam to, że pokażesz Nam ilość graczy pingując porty które są tylko dostępne po loclahoście. Za prawdę, mistrz.

No to jesteś głupszy niż myślałem. Pingując porty? Backdoor mośku.

Haha chłopie będę mam z Cb teraz. Taki pro elo. Jeśli hosteam jest oferta indywidualna.. Więc pozdro ;)

A kiedy mi wyłączysz azarona tak jak obiecywałeś? :(

@top

Nie polecam serwera, po troszku kłamią.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Wiem o możliwości skonfigurowania tam maszyny bo mają własną na azaronie a hosteam jasno powiedział że nie zrobią maszyny z 64gb ramu :) po 2 10gbps w hosteamie? :D impossible haha :D zdycham ze śmiechu :*

Opublikowano

Wiem o możliwości skonfigurowania tam maszyny bo mają własną na azaronie a hosteam jasno powiedział że nie zrobią maszyny z 64gb ramu :) po 2 10gbps w hosteamie? :D impossible haha :D zdycham ze śmiechu :*

Widzisz, w takim razie nie masz zupełnie pojęcia o przepustowości jaką mogą zagwarantować, zdziwiłoby mnie gdybyś wiedział cokolwiek ... po tym co napisałeś o ilości graczy. Chcesz pingować porty, które są tylko dostępne po localhoście, posiadasz dostęp do Naszego serwera - niesamowite są pewne osobniki ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@xbots123

Co sie tak przyczepiłeś do tego serwa?

Ty lepiej weź sie za tego azrona bo szablon już ten widzialem na wielu privach

A serwer chodzi płynnie bez lagów osób dużo jest każde ch w m2 pozajmowane i na orkach z tego co zauwazylem.

Opublikowano

Widzisz, w takim razie nie masz zupełnie pojęcia o przepustowości jaką mogą zagwarantować, zdziwiłoby mnie gdybyś wiedział cokolwiek ... po tym co napisałeś o ilości graczy. Chcesz pingować porty, które są tylko dostępne po localhoście, posiadasz dostęp do Naszego serwera - niesamowite są pewne osobniki ...

Widzę nie wiesz o czym piszesz haha :D wiem dokładnie co hosteam jest w stanie zagwarantować bo jestem ich klientem od roku hahahah zdycham z takich ludzi haha:D

Opublikowano

Dostęp do serwera można załapać w każdym momencie, halo tam jest 48 MB kodu (boję się pomyśleć ile tam jest linijek) a patrząc po tym, że mieliście buga na yang, to wątpię żebyście byli na tyle rozgarnięci aby 'załatać' luki. Ruski...

1367133050-U891712.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...