Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli teraz gra ok 500 osób to za 2 tygodnie będzie 200 lub mniej , teraz każdy sprawdza serwer i w ogóle. Doprowadzi to do upadniecie serwera, więc ja dziękuje ;d

Zresztą nawet nie mój typ , po prezentacji zapowiadał się zupełnie inaczej ...

No ale cóż ...

Było napisane że hard/medium? Było -,-

Gra więcej niż 500 osób. Wystarczy iść do m2/doline...

Opublikowano

Jeżeli teraz gra ok 500 osób to za 2 tygodnie będzie 200 lub mniej , teraz każdy sprawdza serwer i w ogóle. Doprowadzi to do upadniecie serwera, więc ja dziękuje ;d

Zresztą nawet nie mój typ , po prezentacji zapowiadał się zupełnie inaczej ...

No ale cóż ...

Nie wiem czy to potwierdzone informacje, ale widać już po samej zapowiedzi że jest "tylko" 12 stron a na samej zapowiedzi dobiło aż do setki.

Możliwe że sporo osób pojechało gdzieś na święta, ale wydaje mi się że przez te opóźnienia i bugi stracili sporo graczy.

No zobaczymy, w końcu udało mi się odpalić serwer więc zobaczmy co tam jest takiego rewelacyjnego :P

58815786.jpg

Opublikowano

hahahah stronki ci się pomyliły kolego...

A chcesz się założyć kolego? Zwykły skrypt pobierający z portów channeli i ip, drobnostka dla kogoś kto coś potrafi w php. Naga prawda o nexanity xD

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Coś czuję, że ten serwer szybciej upadnie niż powstawał. Teraz gra około 450 osób, w m1 każdego królestwa na każdym ch średnio po 10 graczy max. I nie mówcie, że expią czy biją metki bo w m1/m2 jest wpip metków, spoty też są wolne :)

Z prezki cud, miód malina, ale rzeczywistość jest krucha.

I ja ktoś wyżej napisał- wiele osób sprawdza jak jest.

Opublikowano

Coś czuję, że ten serwer szybciej upadnie niż powstawał. Teraz gra około 450 osób, w m1 każdego królestwa na każdym ch średnio po 10 graczy max. I nie mówcie, że expią czy biją metki bo w m1/m2 jest wpip metków, spoty też są wolne :)

Z prezki cud, miód malina, ale rzeczywistość jest krucha.

I ja ktoś wyżej napisał- wiele osób sprawdza jak jest.

Ludzi jest online z 600+ w m2 wszystkie spoty zajęte metka sam nie ubijesz więc nie pitol że gra mało ludzi :)

Opublikowano

A chcesz się założyć kolego? Zwykły skrypt pobierający z portów channeli i ip, drobnostka dla kogoś kto coś potrafi w php. Naga prawda o nexanity xD

Pomijając fakt, ze zazwyczaj pobieranie z portów zawyża, bo liczy się każde połączenie.

Opublikowano

Pomijając fakt, ze zazwyczaj pobieranie z portów zawyża, bo liczy się każde połączenie.

No to już wbiłeś im nóż w plecy :D

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Serwer lipa moze jest cos ludzi ale to do czasu. Ciezki exp te rady i egzorcyzmy dropia slabo i to zmieniane bonow mnie przeraza. Dobra moglo by byc u jakiegos NPC ale kurde nie ze trzeba za kazdym razem przyciagac i sprawdzac bony jakie weszly to jest wkurzajace. Moglo by byc ze dajesz item na NPC i pokazuje jakie masz bony i tylko klikasz zmien jak jest na jednym serwerze.

Opublikowano

Destruct mój skrypt liczy tylko establish :) także mają te 400-500 graczy ;P

Opublikowano

Informacja od Administracji:

Ilość osób na serwerze obecnie przekracza ok 900 osób. Osoby robiące liczniki, starają się Was tylko oszukać - wiadome konkurencja. Jak już wspomniałem, porty channeli działają jedynie po localhoście, co oznacza, że nie odpowiadają na ping, więc niemożliwym jest stworzenie licznika dla osób z zewnątrz, gdyż nie posiadają dostępu do maszyny.

Napisałem do moderatorów o warna, za oczernianie i spam dla Was koledzy z innego serwera.

Pozdrawiam,

RzNk Nexanity Team

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

RzNK, mylisz się. Pokaż mi return z USER_COUNT przez tcp do game i udowodnij, że masz te 900 osób na serwerze. O warna możesz się starać, powodzenia :)

Opublikowano

Ja wam mogę wstawić kod do licznika :D RzNK widzę gówno wiesz na temat metin2 i sposobu działania game a także pakietów tcp.. W sumie nie ma co się dziwić jak wy grozicie ddosem 7TB z 7,5k Maszyn Hah

Opublikowano

RzNK, mylisz się. Pokaż mi return z USER_COUNT przez tcp do game i udowodnij, że masz te 900 osób na serwerze. O warna możesz się starać, powodzenia :)

Niestety nie mylę się, gdyż sam wiem jak wszystko jest skonfigurowane :). Prowokacje tego typu Nas nie ruszają. Odpisałem jedynie graczom, którzy oczekiwali odpowiedzi ile osób online jest u Nas obecnie na serwerze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety nie mylę się, gdyż sam wiem jak wszystko jest skonfigurowane :). Prowokacje tego typu Nas nie ruszają. Odpisałem jedynie graczom, którzy oczekiwali odpowiedzi ile osób online jest u Nas obecnie na serwerze.

Tsaa :D Hahahah jesteś debilem z tego co widzę "Porty channeli działają tylko po localu" to jak graczy mózgu przyjmujesz? :D Też po localu hahaha xD?

Opublikowano

Tsaa :D Hahahah jesteś debilem z tego co widzę "Porty channeli działają tylko po localu" to jak graczy mózgu przyjmujesz? :D Też po localu hahaha xD?

Widzisz, tutaj Ci tego nie zdradzę, żebyś do faktycznego licznika nie posiadał dostępu. Mogę jedynie Ci powiedzieć, że się mylisz ;) Kombinuj, może wpadniesz na to samo rozwiązanie tak jak ja.

serwer off czy jakas przerwa??

Serwer działa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie da sie zarejestrowac wyskakuje Hasło min. 8 znaków w tym 1 znak spec mam zajebiste dlugie haslo z zajebistymi znakami specjalnymi o co chodzi wiec ?

Opublikowano

Widzisz, tutaj Ci tego nie zdradzę, żebyś do faktycznego licznika nie posiadał dostępu. Mogę jedynie Ci powiedzieć, że się mylisz ;) Kombinuj, może wpadniesz na to samo rozwiązanie tak jak ja.

Serwer działa

Nie ośmieszaj się błagam bo masz znikome pojęcie o tym co piszesz.. Ja z przyjemnością wstawię kod mojego licznika i sobie każdy z waszych graczy wstawi na swój www i będzie sprawdzał : D Wasz realny licznik? Mówisz o tym doliczanym +500 graczy bo 400 to mało ? ;]

Opublikowano

To nie prowokacja, bynajmniej nie z mojej strony. Chciałbym tylko zobaczyć, czy to co mówisz ma jakieś poparcie.

xbots, problem w tym, że *normalnie* przez TCP się do statystyk nie dostaniesz, chyba, że masz ap_password.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...