Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra koniec grania dzis wieczorem Zdzisio attack serwer i zostanie idolem setek 10-latkow w POLSCE

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy administrację tego serwera pojebało?

Ile jest na itemy na +9? 5%?

Częściej wchodzą na +9 na PL'u, aż mnie korci żeby wejść na modzie i sprawdzić ile jest.

23kk poszło na tarczę na +9 i jest +8, a na +9 żeby weszło to musi być cud.

Książka dropnie raz na 10 metinów.

Pseudo zuo, które było przed chwilą: 1000 osób na pustyni, zrzucili 30 wodzów orków, jakieś gówniane metiny na 25-90 (jakieś 30-40 sztuk) oraz inteligentny GM "pokazał drop z wróżki" wyjebując wszystko pod siebie, później zrzucił jakiegoś metina 60lvl, którego biło 100 osób, a drop był jak na PL'u: stal +7 itp.

Co tutaj administracja odpierdala to ja tego nie mogę pojąć, z metków 75/80 leci czasami aż książka i poty.

"Najbardziej dopracowany serwer 2013", pozdrawiam testerów/testerki tego serwera, lepiej robić sobie słit focie z wachlarzami zamiast sprawdzać chociaż drop.

Mini zuo

Na +9 jest 10% , zresztą na wyższy lvl bedziesz mial metale, więc pójdzie łatwiej..

astiumsign.png

Opublikowano

Czy administrację tego serwera pojebało?

Ile jest na itemy na +9? 5%?

Częściej wchodzą na +9 na PL'u, aż mnie korci żeby wejść na modzie i sprawdzić ile jest.

23kk poszło na tarczę na +9 i jest +8, a na +9 żeby weszło to musi być cud.

Książka dropnie raz na 10 metinów.

Pseudo zuo, które było przed chwilą: 1000 osób na pustyni, zrzucili 30 wodzów orków, jakieś gówniane metiny na 25-90 (jakieś 30-40 sztuk) oraz inteligentny GM "pokazał drop z wróżki" wyjebując wszystko pod siebie, później zrzucił jakiegoś metina 60lvl, którego biło 100 osób, a drop był jak na PL'u: stal +7 itp.

Co tutaj administracja odpierdala to ja tego nie mogę pojąć, z metków 75/80 leci czasami aż książka i poty.

"Najbardziej dopracowany serwer 2013", pozdrawiam testerów/testerki tego serwera, lepiej robić sobie słit focie z wachlarzami zamiast sprawdzać chociaż drop.

Tam nie ma administracji :D Tam są dzieci które grożą botnetami z 7,5k maszyn i 7TB FLOODU! Oni mają też rurkę w hosteamie 10gbps i 64 giga ramu! Oczywiścię sa firmą a najstarszy członek teamu ma z 19 lat max.. Dodam też że zaproszę tu dziewczynę której groziliście w rlu ;) CO wy na to nexanitowskie kłamczuszki?:D

Opublikowano

Mini zuo

Na +9 jest 10% , zresztą na wyższy lvl bedziesz mial metale, więc pójdzie łatwiej..

Mini zuo, a w pierwszy dzień serwera już dają metiny, z których dropią stalki +7, inteligencja 100%.

Nie obchodzi mnie większy lvl, jak na razie to ja nie mogę zrobić eq na niski lvl, a co dopiero przy takich %'ach zrobić na większy.

10% na pewno nie ma, jest może z 5%, przynajmniej na niektóre itemy takie jak tarcza.

Opublikowano

Bez inwestycji w rękawice złodzieja nie ma chyba dropu ku z metków. Parę ubitych sztuk i zero ku.

Trochę taki dziwny ten serwer.

Opublikowano

Ło istny diabeł w temacie xD Coraz więcej prawdy wychodzi, bogaty sponsor, za dużo szumu wokół serwera ale nic poza tym. Szkoda tracić czasu. Gdyby nie fakt że grozili mojemu serwerowi to by pewnie było cicho.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Ło istny diabeł w temacie xD Coraz więcej prawdy wychodzi, bogaty sponsor, za dużo szumu wokół serwera ale nic poza tym. Szkoda tracić czasu. Gdyby nie fakt że grozili mojemu serwerowi to by pewnie było cicho.

Impotencie, zgłoś się do teleexpressu ze swoimi problemami.

Opublikowano

Pobrałem clienta i gdy chcę go zainstalować nic się nie dzieję.

Czekam i czekam, i nic - instalacja stoi w miejscu.

Działa komuś client?

Opublikowano

Pobrałem clienta i gdy chcę go zainstalować nic się nie dzieję.

Czekam i czekam, i nic - instalacja stoi w miejscu.

Działa komuś client?

Musisz troche poczekać ja czekałem coś koło 2min , typ z tematu czekał 15min.

Opublikowano

@UP

Właśnie mi załapało, ale dzięki za odpowiedź.

Zdziwiło mnie to bo mam dość dobry komputer, a ten plik nie jest jakiś olbrzymi.

Trochę to dziwne...

Opublikowano

założyłem konto na forum nexanity-i czemu mi już 4 dzien nie dochodzi link aktywacyjny ? A każdemu po 20 min przyszedł lub krócej wie ktos cos na ten temat z konta na forum

Opublikowano

Z tego co czytam to sporo leci hejtu :P

No ale co tam, ja nawet nie mogę uruchomić klienta, na forum u nich to chyba nikt nie pracuje, bo temat jest od godziny 11 a NIKT z administracji się nie wypowie, nie pomoże tylko samemu sobie szukaj przyczyny, więc tutaj napiszę. Zainstalowałam klienta, wgrałam łatkę, odpalam z pliku GO.exe i nic się nie dzieje.

Jak próbuję odpalić grę z patchera to mam jakiś niemiecki komunikat i także nie działa. Co robię źle?

Dodam że próbowałam uruchomić klienta jako admin, ustawiłam też tryb zgodności z win xp, ale wciąż nic.

58815786.jpg

Opublikowano

Z tego co czytam to sporo leci hejtu :P

No ale co tam, ja nawet nie mogę uruchomić klienta, na forum u nich to chyba nikt nie pracuje, bo temat jest od godziny 11 a NIKT z administracji się nie wypowie, nie pomoże tylko samemu sobie szukaj przyczyny, więc tutaj napiszę. Zainstalowałam klienta, wgrałam łatkę, odpalam z pliku GO.exe i nic się nie dzieje.

Jak próbuję odpalić grę z patchera to mam jakiś niemiecki komunikat i także nie działa. Co robię źle?

Dodam że próbowałam uruchomić klienta jako admin, ustawiłam też tryb zgodności z win xp, ale wciąż nic.

Odpal przez Nexanity Start w folderze z klientem xD

założyłem konto na forum nexanity-i czemu mi już 4 dzien nie dochodzi link aktywacyjny ? A każdemu po 20 min przyszedł lub krócej wie ktos cos na ten temat z konta na forum

W spamie masz.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ile osób online jest na serwerze mniej więcej ?

Graczy jest mniej więcej 500 (porównuje do innych serwerów z poprawnie działającym licznikiem). Dużo osób ma jednocześnie bufa zalogowanego tak więc wydaje mi się, że osób przed komputerami jest ok.350-400.

Ogólnie serwer mnie rozczarował. Administracja na FanPage pisała co za serwer mlekiem i miodem płynący tworzą, a wyszedł przeciętny serwer jakich masa. Na serwerze nie zostanę na długo, poczekam na coś lepszego - czekać długo nie będzie trzeba, gdyż Nexanity nie postawili poprzeczki wysoko, a nawet powiedziałbym że nie dorównali postawionej przez serwer Teoden. Życzę powodzenia, ale czarno to widzę. W skrócie twórcy Nexanity dali dupy. Moja ocena serwera to 5/10.

Opublikowano

Odpal przez Nexanity Start w folderze z klientem xD

Bardzo zabawne, to także nie działa.

Reinstalka pomogła.

Minus dla administracji, że olewa graczy na forum, zobaczcie sobie ile tematów czeka na odpowiedź i zero reakcji.

58815786.jpg

Opublikowano

Bardzo zabawne, to także nie działa.

Reinstalka pomogła.

Minus dla administracji, że olewa graczy na forum, zobaczcie sobie ile tematów czeka na odpowiedź i zero reakcji.

Ja się wgl zalogować do gry nie mogę xD

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Jeżeli teraz gra ok 500 osób to za 2 tygodnie będzie 200 lub mniej , teraz każdy sprawdza serwer i w ogóle. Doprowadzi to do upadniecie serwera, więc ja dziękuje ;d

Zresztą nawet nie mój typ , po prezentacji zapowiadał się zupełnie inaczej ...

No ale cóż ...

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...