Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do imha nie da sie wejsc.

Jak logalo to hajs ci sie zwracal gdy kupowales zmianki/zmieniales bony.

1/3 serwera ma pobugowane szkaty ucznia :)

Opublikowano

Rozumiem doskonale twoj bulwers ale nie zgodze sie do konca. Odpowiem Ci na pierwsza czesc posta bo druga mnie nie dotyczy i malo co obchodzi.

Mowisz ze pracowali nad nim pol roku, sadzac po wczorajszym bugu dla mnie max 2-3miechy to po pierwsze.Maja dobre pomysly to fakt, ladnie wszystko wyglada ale nie przesadzajmy, az tak wiele nowosci nie ma.Ok maja problemy juz kolejny dzien, kolejny dzien nic sie nie zmienilo, nadal sa jakies problemy.Wiadomo ze serwer od razu nie jest idealny ale nie przesadzajmy, skoro wedlug cb pracowali pol roku to skad te niedociagniecia? To juz drugi dowod na to ze napewno dluzej niz 2-3miechy nie pracowali. Co do logowania, a skad wiesz czy przypadkiem nie ma dalej bugow, nie wiesz czy na nowych mapkach nie bedzie np zbugowanych postaci, czy nie bedzie sie bugowal exp itp. Krotko i na temat, nic jeszcze nie wiemy o tym serwerze tak naprawde, wszystko sie wyjasni w ciagu kilku dni, czy ten serwer faktycznie jest Potega nad innymi serwerami czy byle gowno ktore padlo po kilku dniach a moze pobugowane scierwo na ktorym nie oplaca sie grac. Poczekamy, zobaczymy.

EDIT@

Zapomnialem dodac o bugach z clientem, to nastepna rzecz ktora przekresla ich dlugotrwala prace nad serwerem.

Po 1 jeśli nie znasz faktów to nie pisz ;). To, że dla Ciebie to wygląda na 2-3 miechy to tylko dla Ciebie, bo faktem jest, że okł. października, jeden z adminów (kolega z innego serwera), napisał mi, że zakładają serwer i podał linka do fb na którym już było widać małe efekty pracy, tak więc ponad pół roku na pewno ;).

To, że tak długo pracowali to nie znaczy, że nie mieli prawa mieć bugów, ponieważ najczęściej wychodzą one dopiero podczas gry i wcześniej ciężko je wykryć. Pracowali tak długo, ponieważ zrobienie tylu rzeczy właśnie tak dużo czasu zajmuje. Może się Tobie wydawać, że jak na taki czas to nie dużo, ale tak nie jest.

I jeszcze jedno. Ja nie mówię, że bugów nie ma na nowych mapach, tego nie wiem. Ja tylko napisałem, żeby ludzie odrazu nie pisali o serwerze, że to dno i niewypał tylko na podstawie tego, że mają problemy z logowaniem.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Ogarnijcie w końcu ten serwer i przy okazji klienta, bo bugów w ch**. -(przepraszam) :)

Zawitam dziś na serwerze w godzinach porannych i sprawdzę czy będzie wszystko git. ; d

Pozdrawiam, Havres.

Opublikowano

Serwer fajny za 15min wbije, bo pobieram na nowo clienta ^^

Edit@

Mam pytanie, czemu mam blad podczas laczenia sie z serwerem?Uptade mam, wiec nie wime o co chodzi -.-

poszly 3-4 dni na ten serwer choc nawet nie wiem czy ten serw bedzie kiedys on..

1361622928-U485574.png

Opublikowano

Serwer fajny za 15min wbije, bo pobieram na nowo clienta ^^

Edit@

Mam pytanie, czemu mam blad podczas laczenia sie z serwerem?Uptade mam, wiec nie wime o co chodzi -.-

poszly 3-4 dni na ten serwer choc nawet nie wiem czy ten serw bedzie kiedys on..

Ja ściągnąłem Klienta, spatchowałem. Następnie pobrałem tą pierwszą opcje w zakładce Download na stronce (waży chyba 400kb) i wszystko pyka ładnie.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Moze ktos zrobic launchera do tego serwa?:)

Z checia bym zagral ale nie mam mozliwosci na ta chwile pobrac clienta.

Z gory dzieki i zapraszam do gry:D

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Moze ktos zrobic launchera do tego serwa? :)

Z checia bym zagral ale nie mam mozliwosci na ta chwile pobrac clienta.

Z gory dzieki i zapraszam do gry:D

Administracja pisała, że jakby zrobili launchera to by ważył 800 mb ;D

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Administracja pisała, że jakby zrobili launchera to by ważył 800 mb ;D

Gdybym chcial takiego launchera to wolalbym pobrac clienta..

A ja prosze o zrobienie launchera na ktorym moglym wejsc jedynie do gry i obczaic co i jak.

Czytajac posty mam nadzieje ze serwer zostanie ogarniety bo sie ciekawie zapowiadal.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Ja ściągnąłem Klienta, spatchowałem. Następnie pobrałem tą pierwszą opcje w zakładce Download na stronce (waży chyba 400kb) i wszystko pyka ładnie.

Dzieki, juz wszystko smiga ladnie :)

1361622928-U485574.png

Opublikowano

Mi nie działa ;d Jak robi start gry to jakieś zdanie po niemiecku wyskakuje ;p

Wbiłem ale srv OFF ^^

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

Będzie cofka czy nie ?

Bo piszecie że mają zbugowane szkaty ucznia

Odbugowane są, zadnej cofki, szkat juz nie ma tylko dostaje się automatycznie co 10 lvl

@up posciagaj latki

astiumsign.png

Opublikowano

Przekonałem się co do was chłopaki śmiało mogę polecić serwer z uwagi na team.

Tylko taką mam drobną radę. Jeżeli stawiacie serwer obojętnie jaki a postawiliście dobry wizualnie projekt to poświęcajcie uwagę każdemu graczowi gdyż to ważne a nie jak wczoraj postawiliście na olewkę. Jeżeli jesteście zajęci serwerem miejcie osobę ,która wszystkie informacje od was po prostu przekaże.

Pozdrawiam i sukcesów.

Opublikowano

Ja niestety nie mogę odpalić gry wyskakuje mi błąd .

Patcher pobiera mi cały czas "locale_pl.epki" ,"root.epk" kiedy naciskam "Start Game" wyskakuje mi ten bład LOG "LoadLocaleError (locale/pl/locale_game.txt" mam tak za każdym razem kiedy odpalam pobiera cały czas te same pliki i tak w kółko .

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...