Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tobie nie wywala może ;P a po 2gie poco mi c++ ja nic nie będe pisał w nim więc poco mam go pobierać skoro zresztą on jest już zainstalowany w windowsie 8 ?

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezka jest odzwierciedleniem tego serwera. :) Exp słabiutki... :P Yang tak samo... 1 zmianka 100k a na servie kasa leci jak krew z nosa. :)

No chyba że bd robić postacie przekładac 100k i tak ciągle i ciągle... :)

Tak się zapowiadało a wyszło w praniu... Wątpie że w tych czasach jakikolwiek nowy serwer bd miał ponad 1,5k graczy. :) Tutaj gra do 600 osób.

Lepiej zostać na starszych serwerać i nie marnować czasu na new niewypałach. :)

Nie Polecam...

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

Prezka jest odzwierciedleniem tego serwera. :) Exp słabiutki... :P Yang tak samo... 1 zmianka 100k a na servie kasa leci jak krew z nosa. :)

Tak się zapowiadało a wyszło w praniu... Wątpie że w tych czasach jakikolwiek nowy serwer bd miał ponad 1,5k graczy. :) Tutaj gra do 600 osób.

Nie Polecam...

wbijając 1lvl możesz 600k na dzikusach wyciągnąć. Rano o 8 GM pisał 240 online :]

Opublikowano

Nie Polecam...

Rozumiem, że starasz się nowych graczy odstraszyć lecz okłamywanie ich, jest po prostu nie wporządku. Obecnie gra na Naszym serwerze powyżej 1.5 k graczy.

Pozdrawiam,

RzNk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prezentacja 10/10 System ulepszania też 10/10 pierwszy raz widzę taki w którym stalka i broń na 65lvl nie gra głównej roli.

Opublikowano

Rozumiem, że starasz się nowych graczy odstraszyć lecz okłamywanie ich, jest po prostu nie wporządku. Obecnie gra na Naszym serwerze powyżej 1.5 k graczy.

Pozdrawiam,

RzNk

Może jakiś dowód? Np. Screen shot ile osób jest na 1 chanellu np ch1? :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

tobie nie wywala może ;P a po 2gie poco mi c++ ja nic nie będe pisał w nim więc poco mam go pobierać skoro zresztą on jest już zainstalowany w windowsie 8 ?

Zaciągnij pomocy na Naszym forum. Tam jedynie po opisaniu problemu jesteśmy w stanie pomóc.

Pozdrawiam,

RzNk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może jakiś dowód? Np. Screen shot ile osób jest na 1 chanellu np ch1? :)

My jako Adnimistracja nie bawimy się w przekomarzanie czy też udowadnianie komukolwiek czegokolwiek na zawołanie. Napisałem, jakie są fakty.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
--- 1. NEXANITY---

Login IP: 178.217.187.86 Port: 11002

CH1 IP: 178.217.187.86 Port: 13001

CH2 IP: 178.217.187.86 Port: 13002

CH3 IP: 178.217.187.86 Port: 13003

CH4 IP: 178.217.187.86 Port: 13004
Opublikowano

Serwer dobry, ciekawy , expi się przyjemnie - liczba graczy na serwerze odpowiednia. Jednak jest parę rzeczy do poprawienia ( moim zdaniem ;d ) :

- Resp Metinów w m2 , przydałoby się zwiększyć gdyż ciężko jakiekolwiek ubić .

- Drop z metków ( m2 ) zwiększyć - Ubiłem 8 metków i 1 KU.

- Zwiększyć nie co drop yang , 3kk ( mało to nie jest ) nie styka by ulepszyć Ebo / Zelka do 9.

- Jak najszybciej dodać dodatkowe 2 CH.

- Dodać jakieś misje fabularne na mniejszy lv gdzie nagrodą będą yang/zmianki/dodania.

- Zmniejszyć cene zmiany bonów u Szybkiego Ivaan'a na 50k.

Takie moje zdanie, wydaje mi się gdyby były te rzeczy poprawione serwer by był na razie IDEALNY, jednak szczerze wątpię by wprowadzili jakąkolwiek z tych propozycji . ; )

Zapraszam na serwer ! #

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mam problem, nie mogę sie połaczyć na serwer,patchuje mi sie wszystko odpalam Metka

Proboje sie zalogowac i wyskakuje błąd połaczenia z serwerem

Opublikowano

Mam problem, nie mogę sie połaczyć na serwer,patchuje mi sie wszystko odpalam Metka

Proboje sie zalogowac i wyskakuje błąd połaczenia z serwerem

Nie odpalaj przez patchera tylko przez łatkę z głównej strony.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

wbijając 1lvl możesz 600k na dzikusach wyciągnąć. Rano o 8 GM pisał 240 online :]

nie rozśmieszaj mnie? chcecie status serwera nexanity? ile graczy na jakim channelu? w tym momencie nie ma tam wiecej graczy jak 150 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...