Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kim ty kurwa jesteś? Myślisz, że jak napiszesz, że sobie odliczasz to zaraz zrobią cofke ze względu na Ciebie? Powiem krótko CHBA COŚ CI SIĘ POPIERDOLIŁO :)

Kurwa i tu widać pozerów Tobie pewnie nie znikło eq i co teraz kozaczysz bo je masz a jak pójdą wszyscy z serwa to zostaniesz sam i będziesz sobie grał kur** je**** lowie.
  • Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po restarcie wbiłem na serwer, mam eq. Wbiłem z 35 na 40. Wylogowałem
się, wlogowałem się za jakieś 30-40minut i czysto. Więc to nie przez
restart. Wtf?

Opublikowano

A kim ty kurwa jesteś? Myślisz, że jak napiszesz, że sobie odliczasz to zaraz zrobią cofke ze względu na Ciebie? Powiem krótko CHBA COŚ CI SIĘ POPIERDOLIŁO :)

Nie ze względu na niego idioto tylko ze względu na masę ludzi, którzy potracili calutkie eq bez powodu.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Najbardziej boli to iż owy projekt był przygotowywany dośc sporo z tego co wiem to ok. pół roku, dużo ludzi było zainteresowanych serwerem oraz wielu ludzi oceniało serwer po ssach dodawanych na forum. Serwer of strony graficznej bardzo ładnie wyszedł, wydali mnóstwo pieniędzy na serwer, robili mapy itp. ( Osobiście wolał bym dać tą kase na grafika np. od broni itp. bo dodali bronie w ogóle nie pod orientalny styl.). Włożyli w to sporo pracy a start przeprowadzili jak amatorzy. Zapowiedź 2 dni przed startem, przełożony start , opóźnienia padające chanele na starcie. Potem znów ta offka 20 godzinna potem cały czad problemy. Panowie spierniczyliście sprawe ... i jeszcze3 teraz te znikające eq. Potem tylko przepraszacie na FB i piszecie głupie posty : "wybaczycie nam ? :)"

Pozdrawiam.

26108245347158446011.jpeg

Opublikowano

No to tak...

około 60% + graczy eq wygląda tak

033123124_npnqnne.jpg

jaka była odpowiedz Kainsa na to ??

Cofki nie bd... mogliście się wylogować !!!

daje wam 1h jak nie bd eq to zegnam z reszta jak inni..

59.57 min...

tik..tak..

co on pisze ZE MOGLEM SIE WYLOGOWAC ?

dobry kkoles przy kompie mnie nie bylo ok 2/3h

Opublikowano

Server jest zajebisty, ale niestety administracja jest taka, że szkoda gadać. Nie umieją zrobić cofki o 1h/2h i wypięli się na graczy którym zniknęło eq. Niby coś dają za darmo w IS ale jak ktoś tak jak np ja miał kilka dobrych ku już tego nie odzyska. Gorąco odradzam gry na tym serverze bo szkoda czasu i nerwów na twórców tego servera ;)

2dui2p4.png

"Bo miłość nie zna granic"

Korona Kielce Hobby Travel

Opublikowano

hmm, czy ja parę stron wcześniej pisałem, że serwer jest IDEALNY? o em dżi. Człowiek wraca od rodziny, chce się zrelaksować - wbija na serwer, a tu co ? Konto puste + super zdanie od gm'a " mogliście się wylogować " hm, jak miałem się wylogować jak byłem wylogowany ? :O . Zobaczymy co administracja zrobi, szczerze - grać będę dalej bo nic ie straciłem, oprócz 2h mojego życia + 2kk :D .

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Smiech na sali :D. Wbiłem sobie dzisiaj, żeby się trochę pośmiać z administracji. Prawda jest taka, że ta ich profesjonalna administracja nawet zwykłego restartu nie potrafi zrobić :). Jeżeli yangi zostały a cała reszta eq po prostu zniknęła to chyba jednak jest coś nie tak.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

oto jak wygląda sytuacja teraz...

sx5mmv.jpg

dostałem blok za napisanie

" to co jutro bez bugów ?? xDD "

ludzie kupuja eq w is za free i je wyzucaja.

Bez cofki lub resetu daje mu 24h.

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...