Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli tak jak zapowiadalem :D a mnie hejty wczoraj cisneły jaki to ja nie dobry jestem :) macie swoi "pro" serwer... Napisalem do Admina ze w zamian za % z IS wykupie im najlepsza maszyne to odrzucili . ale teraz sie ciesze z tego bo bym sie w niezłą kiche wpakowal

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra troche mozna ale bez przesady lepiej isc juz spac nie ma sensu grac 30 sec i log : )

42421797.jpg

Opublikowano

Dobra teraz jak się uspokoiło to gra się super.

Przez 10min ani 1 loga, wszystko ok.

Tylko boje się cokolwiek kupować w IS, bo prawie wszyscy mają po parę skrzyń, a jak zrobią kolejny reset to stracę SM xD

//

O właśnie log.. :/

Opublikowano

A była się trzymać mojej wersji "Nie oceniaj książki po okładce" tak było i tutaj , po prezentacji wszystko zajebiście i wchodząc do gry jedna wielka masakra , bugi , lagi etc ;)

Teraz właśnie takich serwerów jest coraz więcej, a szkoda ;)

Chyba czas wrócić na starsze serwery , gdzie jest pewność że nie padnie tak szybko , brak większych problemów , bugów ;)

xD 

Opublikowano

Dobra teraz jak się uspokoiło to gra się super.

Przez 10min ani 1 loga, wszystko ok.

Tylko boje się cokolwiek kupować w IS, bo prawie wszyscy mają po parę skrzyń, a jak zrobią kolejny reset to stracę SM xD

//

O właśnie log.. :/

za szybko pochwaliłeś ;D

nie ma co, serwer żenua :) a taka prezentacja piękna była,jest.

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

za szybko pochwaliłeś ;D

nie ma co, serwer żenua :) a taka prezentacja piękna była,jest.

Po przeczytaniu tego posta nie mogłem się oprzeć:

x8NJR4z.gif

Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko :D.

Opublikowano

czyzby cos administracja zaczela robic, serwer nie staje juz od jakis 2 minut ;)

Nie, ludzie już poszli spać, maszyna może odetchnąć..

Zobaczymy co będzie rano.. :)

Opublikowano

Znalazlem buga, NIE WYWALA PRZEZ DLUZEJ NIZ 3 MINUTY!!!!! NAPRAWCIE TO.

@offtop
Wypowie sie wkoncu jakis admin? bo nie wiemy czy mamy isc spac.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Nie no kur2wa muszę napisać, bo jak czytam te wasze posty to mi się nie dobrze robi. Ogarnijcie się! Serwer jest 1 klasa. Pracowali nad nim ciężko przez ponad pół roku i wyszło im to zajebiście. Mnóstwo nowości, zajebiste teksturki i wersja na androida, która będzie wprowadzona, bo sam widziałem i to nie są sciemy. Nigdy byście takiego serwera nie postawili. To, że mają problemy to nie znaczy, że serwer to dno i odrazu "nie polecam, niewypał". Ci co piszą takie posty są najzwyczajniej idiotami. Grałem na bardzo wielu serwerach i 90% z nich miało jakieś problemy na starcie. Tutaj tylko ogarną logowanie i wszystko będzie git. Ludzie wy nie możecie się uzbroić w chwilę cierpliwości i zaczekać aż ogarną to. Idźcie spać, może rano będzie już ogarnięte.

Największą beke mam z tego idioty Inkscape. Tak tutaj hejtuje Nexanity, a pamiętam Rivendel. To dopiero był nie wypał, że szkoda gadać. Szczególnie ten drugi, na którym obiecywaliście jakieś pliki od rusków lub ch2uj wie co, bo sam widziałem jak o tym pisałeś. A zamiast tego wszystkiego zamknął serwer. Ojc ;//. To, że tobie nie wyszło nie znaczy, że musisz się teraz przpi3rdalać do serwerów lepszych niż twój. Ty nigdy Nexanity nie dorównasz i musisz się z tym pogodzić. A i jeszcze coś. Tobie się coś chyba j3bło w głowie, bo ten serwer pierwszy raz startuje. Tamte Nexanity to kompletnie inny serwer, innych ludzi.

Sry za wulgi, ale nie mogę patrzeć na niektóre post.

Pzdr, UnStoppable.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Nie dowiesz sie, bo po co.

Jak jebło to ino raz.

Yebnął jak tupolew w smoleńsku :P

A tak poza tym to mieli 24h aby wszystko ogarnąć i jakoś się nie wyrobili.

Nic nie pozostaje jak czekać cierpliwie.

Wsadź sobie modzie te 5% w du*** może ci ulży.

Opublikowano

Nie no kur2wa muszę napisać, bo jak czytam te wasze posty to mi się nie dobrze robi. Ogarnijcie się! Serwer jest 1 klasa. Pracowali nad nim ciężko przez ponad pół roku i wyszło im to zajebiście. Mnóstwo nowości, zajebiste teksturki i wersja na androida, która będzie wprowadzona, bo sam widziałem i to nie są sciemy. Nigdy byście takiego serwera nie postawili. To, że mają problemy to nie znaczy, że serwer to dno i odrazu "nie polecam, niewypał". Ci co piszą takie posty są najzwyczajniej idiotami. Grałem na bardzo wielu serwerach i 90% z nich miało jakieś problemy na starcie. Tutaj tylko ogarną logowanie i wszystko będzie git. Ludzie wy nie możecie się uzbroić w chwilę cierpliwości i zaczekać aż ogarną to. Idźcie spać, może rano będzie już ogarnięte.

Podzielam twoje zdanie, że serwer jest na prawde dobrze dopracowany jeśli chodzi o nowości i odmienność od innych serwerów, ale ja się nie dziwie, czemu wszyscy się tak denerwują i hejtują serwer, bo na starcie serwera wyglądającego na tak profesionalny jest bug na yangi? Śmieszne, chcieli zrobić unikalną instalke, ale potrzeba do tego 4GB wolnego miejsca na dysku, osobiście nie miałem żadnego problemu z klientem ale ile było wypowiedzi na temat problemów instalacją to głowa mała. I tak najlepsze jest ten motyw, że start serwera - wielki fail, opóźnienia a gdy już wystartował to wywalało z gry itp, okej zyskali kolejne 20h na poprawe serwera, mieli prawie całą noc i calutki dzień i poprawy nie widać, a teraz kiedy serwer jest off nie wiadomo dlaczego, administracja przegląda temat i nawet nie powie o co chodzi. Ja nie jestem hejterem, gram na serwerze i bede grał pomimo wszystko ale to co się dzieje jest na prawde nie na miejscu i idzie się przez to zdenerwować.

Opublikowano

Największą beke mam z tego idioty Inkscape. Tak tutaj hejtuje Nexanity, a pamiętam Rivendel. To dopiero był nie wypał, że szkoda gadać. Szczególnie ten drugi, na którym obiecywaliście jakieś pliki od rusków lub ch2uj wie co, bo sam widziałem jak o tym pisałeś. A zamiast tego wszystkiego zamknął serwer. Ojc ;//. To, że tobie nie wyszło nie znaczy, że musisz się teraz przpi3rdalać do serwerów lepszych niż twój. Ty nigdy Nexanity nie dorównasz i musisz się z tym pogodzić. A i jeszcze coś. Tobie się coś chyba j3bło w głowie, bo ten serwer pierwszy raz startuje. Tamte Nexanity to kompletnie inny serwer, innych ludzi.

Sry za wulgi, ale nie mogę patrzeć na niektóre post.

Pzdr, UnStoppable.

Rozumiem doskonale twoj bulwers ale nie zgodze sie do konca. Odpowiem Ci na pierwsza czesc posta bo druga mnie nie dotyczy i malo co obchodzi.

Mowisz ze pracowali nad nim pol roku, sadzac po wczorajszym bugu dla mnie max 2-3miechy to po pierwsze.Maja dobre pomysly to fakt, ladnie wszystko wyglada ale nie przesadzajmy, az tak wiele nowosci nie ma.Ok maja problemy juz kolejny dzien, kolejny dzien nic sie nie zmienilo, nadal sa jakies problemy.Wiadomo ze serwer od razu nie jest idealny ale nie przesadzajmy, skoro wedlug cb pracowali pol roku to skad te niedociagniecia? To juz drugi dowod na to ze napewno dluzej niz 2-3miechy nie pracowali. Co do logowania, a skad wiesz czy przypadkiem nie ma dalej bugow, nie wiesz czy na nowych mapkach nie bedzie np zbugowanych postaci, czy nie bedzie sie bugowal exp itp. Krotko i na temat, nic jeszcze nie wiemy o tym serwerze tak naprawde, wszystko sie wyjasni w ciagu kilku dni, czy ten serwer faktycznie jest Potega nad innymi serwerami czy byle gowno ktore padlo po kilku dniach a moze pobugowane scierwo na ktorym nie oplaca sie grac. Poczekamy, zobaczymy.

EDIT@

Zapomnialem dodac o bugach z clientem, to nastepna rzecz ktora przekresla ich dlugotrwala prace nad serwerem.

sstwc.jpg

Opublikowano

Gdyby zrobili

• reset postaci (dużo ludzi znowu ma po 2/3/4/5/6/7/../10 skrzynek, w tym ja) i dali na pierwsze 5h exp 50% (w celu rekompensaty)
  • Wejście do atlantydy 1 od 75lv i do v2 od 85/90lv
  • naprawili logowanie
  • INFORMOWALI GRACZY O KAŻDYM KROKU KTÓRY ROBIĄ, PO PROSTU O WSZYSTKIM CO SIĘ DZIEJE na serwerze.
  • Dawali jednoznacznych odpowiedzi (konkretnie o tej i o tej start)
  • Nie spóźniali się

To serwer by był gitara. Takie moje zdanie.

Mam nadzieje, że coś z tym wszystkim zrobicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...