Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem Beridia z czym się czujesz oszukana i w to nie ingeruje bo mnie to nie obchodzi.

Natomiast to że Demetri Dmitryv, Kains Kirighaya i inne 'dwuczłonowe nicki' nie są naszymi danymi to chyba wszyscy wiedzą, my w teamie znamy swoje realne dane, reszcie społeczności do gry to nie jest w żadnym stopniu potrzebne.

Pozdrawiam, Demetri Dmitryv.

4anr.png

Zapraszam!

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moim zdaniem w hooy za dużo rzeczy nawalone. Ktoś wyżej dobrze napisał, że wowa z tego nie zrobicie... i 150lv ? dziś dobry exp do 99 wbic i nic wiecej nie potrzeba...;/

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

moim zdaniem w hooy za dużo rzeczy nawalone. Ktoś wyżej dobrze napisał, że wowa z tego nie zrobicie... i 150lv ? dziś dobry exp do 99 wbic i nic wiecej nie potrzeba...;/

Czego tu jest dużo? Dla mnie te wszystkie mapy do rajdów będą tylko większą rozrywką i motywacją do wbijania danego poziomu. Zbroje i bronie nie są przesadzone, jak to bywa na niektórych ''mediumach'', jest wprost idealnie... Oczywiście to moje zdanie, rozumiem - ty masz swoje, inny gust, ale możesz też patrzeć w ten sam sposób co ja. Zresztą exp jest dobrany.

astiumsign.png

Opublikowano

Czego tu jest dużo? Dla mnie te wszystkie mapy do rajdów będą tylko większą rozrywką i motywacją do wbijania danego poziomu. Zbroje i bronie nie są przesadzone, jak to bywa na niektórych ''mediumach'', jest wprost idealnie... Oczywiście to moje zdanie, rozumiem - ty masz swoje, inny gust, ale możesz też patrzeć w ten sam sposób co ja. Zresztą exp jest dobrany.

Wszystkiego. Ginie cały pomysł metina.

Opublikowano

Widze konkurencja nie śpi .. Ktoś hejtować musi,ale nie ma się co dziwić ,to jest Polska - kraj ludzi zawistnych .

Opublikowano

Czytałeś wszystkie literki w prezentacji? Czy tylko obrazki zobaczyłeś, przejechałeś w dół i dodałeś posta. Na to mi wygląda.

astiumsign.png

Opublikowano

Fajnie się zapowiada . Wiadomo o której godzinie jutro start ?:)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Chyba właśnie dobrze że jest dużo nowościu człowieku , co Ty chciałeś żeby każdy serwer tak samo wyglądał ?? wszystko to samo cały czas to jest na prawde porażka . Mi sie bardzo podoba i na pewno wbije pozdrawiam , To jest metin nie wow , ludzi probują zrobić coś nowego ulepszyć choć trochę grę , a wy już jakieś porównania do wowa ^^

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Nom, serwer wyglady na fajny ale mam pytanie..

czy ma ktos oficjalnego clienta lub launchera?

i kiedy bedzie reje on?

• bullet_black.png

1361622928-U485574.png

Opublikowano

O kurde zaniemówiłem jak zobaczyłem tą prezentacje :)

Server marzeń chyba sie szykuje ,

Wszystko extra ,

Zobaczymy w praniu ,

Powodzenia ! :)

Opublikowano

Serwer naprawdę godny uwagi. Trudno dopatrzeć się jakichkolwiek błędów. Dawno szukałem już czegoś tak dopracowanego.. :)

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

O kurde zaniemówiłem jak zobaczyłem tą prezentacje :)

Server marzeń chyba sie szykuje ,

Wszystko extra ,

Zobaczymy w praniu ,

Powodzenia ! :)

A po co to chyba?;D

Ten serwer jest tak zajebisty ze bez wyrzutow sumienia mozna spedzac nocki na prezentacji ;D

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano
Opublikowano

Fantastyczny! Wpadnę na pewno. Idealna fabuła, świetny patent i te nowe zbroje... No cóż, myślę, że to będzie jedna z najważniejszych metinowych produkcji tego roku.

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...