Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem, że macie takie łącze internetowe jak fubu brew na czole XDDD

Dokładnie piękne słowa.

HAha beke mam z tych dzieci które nie wiedzą co to botnet . Botnet - zwykłe komputery zarażone trojanem , który przejmuje nad nimi kontrole i ddosuje ;) może nawet z waszych piździków ddosują :) 7,5k maszyn wcale nie tak trudno załatwić . Od ruskich można kupić ddosowanie z kilkunastu tys komputerów ;)

@up hahAHAHAHAHAHAH XDDDDD

Taką wiedzę zostaw dla siebie nei dziel się z nikim bo fachowców zabraknie tylko zostaną amatorzy.

Myślę , że jeśli Diabełku zamkniesz prezkę to nikt się nie obrazi , bo robi się spam i nie potrzebny burdel :)

Burdel w tej zapowiedzi totalny ;

JBC lizusów nr# 1 Mavex nr#2 kat

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla ludzi, nie rozumiejących system ulepszeń broni :

1. Dropisz broń na 65 - przerabiasz ją w syrka.

2. Wbijasz wymagany poziom - dropisz kolejna bron z Azraela, ametystową ( syrka przerabiasz pod klasówkę lub sprzedajesz )

3. Ulepszasz ametystową do +9 i przerabiasz ją na wulkaniczną

4. Wbijasz 115 poziom i pojawia Ci się misja, za którą otrzymasz broń na 115poziom.

5. Na 125 możesz przerobić broń na 75poziom ( np zatruty ) na nową broń do expa - runiczną

6. Finalną broń na 140 poziom wytwarzasz w okienku po wbiciu 135 poziomu .

By : Mentor™

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Widzę dobry kozak z ciebie przez łącze w realu byś grzeczniej się zwracał ! .

Gratulacje dla ciebie Presik łaj** każdego serwera w grze padasz na berka ,co to by było w realu.

Dobra, spierdalaj na kremówki. Po Twoim stylu pisania śmiem twierdzić, że masz maksymalnie 14lat, a metin to Twoje jedynie zajęcie.. baaa wręcz życie.

Po czym to stwierdzam? Masz czas na całodniowe mierne hejtowanie serwera, a bronisz i reklamujesz serwer, który padnie po kilku minutach DDosowania, a start?

Napiszę Ci jak będzie Qua.. startował

Godzina 16 (przykładowa godzina rzekomego startu)

Przepraszamy ale niestety z powodu ataków na nasz serwer musimy przesunąć start na 18:00. Prosimy o cierpliwość!

Godzina 18

Dajcie nam jeszcze trochę czasu bo wdał się mały błąd i musimy go naprawić!

Godzina 20

Serwer wystartował! Miłej gry życzymy!

Godzina 20:05

Przepraszamy ale konkurencja nie śpi i właśnie ovh zerwało z nami łącze i musimy przenieść start na za tydzień.

Wniosek? Nie nastawiaj się na serwery, które polegną po jednym ataku, a będą pierdolić, że za chwile start, a startują dużo później. :<

PS Bronisz tego serwa bo wydałeś tam SM'y i podobno będa oddawać SM? ha ha no widzisz jak ja Cie przejrzałem chłopczyku? A teraz sio do nocnika bo zaraz dobranocka, a potem lulu.

photo261314.png

Opublikowano

hehe widze że pseudo groźby zaraz zapytasz się gdzie mieszkam,a gdy Ci napisze że w Warszawie to napiszesz że do mnie jedziesz? hahaha pseudo-gówniani-napinacze :)

Pozdro internetowy wandalu ;) jak widać na waszym przykładzie ,,kozak w necie, c*** w świecie" :)

Widzę mścisz się , bo nikt cie nie docenia w twoim nudnym życiu w którym siedzisz przed kompem , wyjdź na dwór znajdz sobie dziewczynę ,kolegów bo jeszcze trochę to jeszcze gorzej będzie z tobą.

hehe ale głąb xD xD xD

Kolejny cwaniak nie mam słów by określić osoby typu PRESIK , CZERWONYSTRINGI (ładnie ubierasz się dla kolegów "nick") koniec rozmowy z panami i bez bulwersu , bo kisiel wam poleci.

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Widzę mścisz się , bo nikt cie nie docenia w twoim nudnym życiu w którym siedzisz przed kompem , wyjdź na dwór znajdz sobie dziewczynę ,kolegów bo jeszcze trochę to jeszcze gorzej będzie z tobą.

Kolejny cwaniak nie mam słów by określić osoby typu PRESIK , CZERWONYSTRINGI (ładnie ubierasz się dla kolegów "nick") koniec rozmowy z panami i bez bulwersu , bo kisiel wam poleci.

Nie żeby coś ale zawsze jak grałem na tym serwerze co Ty, to zawsze byłeś online. Masz problem z wylogowaniem się prawda? Zawsze co jakieś 4-6h wchodziłem na serwer, a online oczywiście zawsze byłeś, a Ty do innych piszesz, że mają nudne życie? Ty swoje życie spędzasz przed komputerem więc jesteś niezłym hipokrytą chłopcze.

Powiem to jak pewien youtuber "Zdechnij na raka" przynajmniej pożytek będzie z Twoich organów bo ich nie używasz (a zwłaszcza mózgu ale niestety go się nie da przeszczepić - a jakby się dało to nikt by go nie chciał).

Orgin spójrz jak skończył Twój chłopak :

http://www.mpcforum.pl/topic/898256-perm-buczek/

Permik :3

@topic Może zastanówcie się jeszcze raz nad tym bonowaniem? Najlepiej zróbcie tak aby chociaż te menu nie męczyło oczu jak na innych serwerach.

photo261314.png

Opublikowano

fajna prezentacja ale zrobiliście z tego serwera pl a z niego uciekają i niech chce mi się grać i czas tracić na czytanie skili jak na pl

Rady, zwoje, ku <po 3 szt nawet>, kd, 10 ku do g i to jest PL? ...

astiumsign.png

Opublikowano

fajna prezentacja ale zrobiliście z tego serwera pl a z niego uciekają i niech chce mi się grać i czas tracić na czytanie skili jak na pl

Hehe, prawie wszystkie rzeczy co są w is na PLu to tutaj są dostępne w grze. Tutaj 10 ku do G na PLu 55, człowieku zastanów się :D

Opublikowano

Życzę wam powodzenia w piątek :) pewnie konkurencja nie będzie spać (nie pisze tu o sobie bo się nie bawię w żadne ataki).

Zapowiedź bardzo ładna.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dobra koniec spin ,sprzeczek to nie ma sensu " nie kłóć się z głupim , bo najpierw zniży ciebie do swojego poziomu , a następnie pokona doświadczeniem" lepiej o serwerze i jego wadach , zaletach i co najwyżej zmienić.

~~ Masz radochę ze spinania zalecam specjalistę .

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

OGARNIĘTY ZAWODNIK METIN 2 SZUKA RÓWNIE OGARNIĘTEJ GILDII, gram wp/ body z przewagą na bodego staż w metinie długi, gram głównie w weekendy, czasem w tygodniu ( jak wolne). GILDIA NAJLEPIEJ JINNO/ SHINSOO, oczywiście gildia z ts. Kontakt? PW/ gg 38208107

Pozdrawiam

Karlik

Opublikowano

Ja dorzuce kilka groszy na temat servera.

Server jak wystartuje to będzie najlepszym servem Polskim dedykiem ale mam wielkie zastrzezenia do kawalera Matka z Teamu tutaj. Nie wiem jak to tutaj bedzie funcjonowało, ale na Reinorze Matek robił komnate Santrielowi ale też ludzie z TPRów w ktroej On był i9 Ja wiedzą jakie ma grzechy na zumienieiu. Skoro tam na Reinorze nie bał się okraść goscia na 5 stówek bo gosciu nie wysłał kase bez potweirdzenia i potem sie wszystkim chwalił tym i sprzedawal Smy na reinorze za bryły a Santriel i tak by mu nic nie zrobił bo po co zabijac kure ktore znosi złote jaja to co dopiero tu moze Plemnik wyprawiac będąc juz GM! tFU! tAK SAMO KIEDYŚ opowiadał Matek na TSie u TPRów ze kazal Santrielowi zbanowac Kenzika bo ten mu ksuł ale Santriel tego nie zrobiłnie dla tego ze jest moralny tylko ze powiedzial ze Kenzik do chodzacy IS. Kiedys tez Matek na TSie u TPRów z Reinora opowiadal jak jakis typek z 4 miechy temu pytal sie o Nexianity a ten go olał poprostu. Za długo z Tobą byłem w gildii Plemnik bym nie wiedzial jaki z ciebie cwany lis. Nienawidze takiej nonszlancji, cwaniactwa itp wiec nie chce myslec co bedzie jak On teraz bedzie w teamie. Co On teraz będzie wyprawił skoro pewnie na starcie bedzie +2k luda to jak tam kilku niewygodnych wrogow usunie to nic sie nie stanie bo server najlepszy.. i nikt nie bedzie z tego powodu odchodzic z serva. Całe TPR z Reinora potwierdzi moje słowa. Mam nadzieje ze to co napislaem przeczyta administracja glowna tego serva i sobie z Matkiem zrobi rachunek sumienia

Pozdrawiam DiegoDelaVega z TSów

Opublikowano

Ja dorzuce kilka groszy na temat servera.

Server jak wystartuje to będzie najlepszym servem Polskim dedykiem ale mam wielkie zastrzezenia do kawalera Matka z Teamu tutaj. Nie wiem jak to tutaj bedzie funcjonowało, ale na Reinorze Matek robił komnate Santrielowi ale też ludzie z TPRów w ktroej On był i9 Ja wiedzą jakie ma grzechy na zumienieiu. Skoro tam na Reinorze nie bał się okraść goscia na 5 stówek bo gosciu nie wysłał kase bez potweirdzenia i potem sie wszystkim chwalił tym i sprzedawal Smy na reinorze za bryły a Santriel i tak by mu nic nie zrobił bo po co zabijac kure ktore znosi złote jaja to co dopiero tu moze Plemnik wyprawiac będąc juz GM! tFU! tAK SAMO KIEDYŚ opowiadał Matek na TSie u TPRów ze kazal Santrielowi zbanowac Kenzika bo ten mu ksuł ale Santriel tego nie zrobiłnie dla tego ze jest moralny tylko ze powiedzial ze Kenzik do chodzacy IS. Kiedys tez Matek na TSie u TPRów z Reinora opowiadal jak jakis typek z 4 miechy temu pytal sie o Nexianity a ten go olał poprostu. Za długo z Tobą byłem w gildii Plemnik bym nie wiedzial jaki z ciebie cwany lis. Nienawidze takiej nonszlancji, cwaniactwa itp wiec nie chce myslec co bedzie jak On teraz bedzie w teamie. Co On teraz będzie wyprawił skoro pewnie na starcie bedzie +2k luda to jak tam kilku niewygodnych wrogow usunie to nic sie nie stanie bo server najlepszy.. i nikt nie bedzie z tego powodu odchodzic z serva. Całe TPR z Reinora potwierdzi moje słowa. Mam nadzieje ze to co napislaem przeczyta administracja glowna tego serva i sobie z Matkiem zrobi rachunek sumienia

Pozdrawiam DiegoDelaVega z TSów

Wszystkich członków administracji obowiązuje umowa, jeżeli ktoś złamie regulamin to poniesie prawne konsekwencje.

Nie musisz się martwić o Mateusza czy innych członków team.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

owszem zainteresowanie nie male jak na harda to bardzo ciezko miec duzo ludzi ale zapowiedz godna uwagi i ludzi duzo polecam wam reklame na metin2mod.tk

mam nadzieje ze warna nie dostane za udostepnienie linku jak mam dostac to przepraszam i prosze nie dawac ;p

pozdrawiam i zapraszam na server

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...