Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znam Twojej mamy ale na pewno w chuj żałuje, że Cie w czas nie wyskrobała.. zgadłem ? :<

Tak swoją drogą to gdzie jest moderator wtedy kiedy jest potrzebny? Buczek, Njoy, Origin i reszta glonojadów powinna dostać bana za flamewar, a OriginMen perma za grożenie atakami (wiem, że jego wiedza ogranicza się do pingowania ale regulamin to regulamin)

@Topic : Tak ja pisałem serwer widać, że jest dopracowany, a hejtują ten serwer jedynie osoby, które zazdroszczą umiejętności i sprytu teamu.. jakież to smutne, a zarazem śmieszne :3

dzięki za komplement

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak pozbyć się NexanityMt2 ?

wchodzimy na serwer takie jak Balmora/Balantia/xenox/ravia/i na wszystkie serwery ForGame

reklamujemy serwer NexanityMt2

po czym Team się dowie o istnieniu serwera i zacznie swoją działkę czyli ? ataki!! :D

PS

robimy takie nicki jak TeamNexanity itp podszywamy się pod Team

echh...

mam Ci przypomnieć jak hejtowałeś team Tilian2'a bo "Twoje konto zostało usunięte" , buahahhaha....

Daruj sobie ten hejt...

13735324352268179080.png

Opublikowano

Jesteś moim fanem ; x dasz autograf

rbthgtrbgrtgbrtgn'r grt\g :D

TeamNiexanity

//BR3ND

Opublikowano

haha chłopaki (OrginMen9) - 9 to zapewne twój wiek oraz .BUCZEK powinniście zostać kolegami :)
Szacunek do innych serwerów - 0
Wiedza - 0
Żart- 0

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

OrginMen grozić możesz rodzicom, że ziemniaka nie zjesz..BUCZEK jestes na prawde ograniczony skoro nie potrafisz przeczytać reszty postów. wystarczy w google poszperać i wiesz o co chodzi, a tak to śmiejesz się tylko Ty z jeszcze jednym upośledzonym użytkownikiem.

Widzę koledzy niby z którym się grało na paru serwerach picują się by zabłysnąć na scenie nexanity.

Ale tak to już jest jeden wart drugiego. Pozdrówcie sagarisa aka guliksa aka alkoholika .

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

echh...

mam Ci przypomnieć jak hejtowałeś team Tilian2'a bo "Twoje konto zostało usunięte" , buahahhaha....

Daruj sobie ten hejt...

pamiętam i co ?

//BR3ND

Opublikowano

rbthgtrbgrtgbrtgn'r grt\g :D

TeamNiexanity

Buczek ,a wiesz przez kogo straciles konto?? ,bo ja wiem:*** 130 lvl Mroczny usunięty;C Taki z cb hakjer

Opublikowano

Zapytam się jeszcze: Gdzie jest moderator, gdyż jakiś Admin woli dawać mi punkty za jakieś wyimaginowane obrazy a trolli już nie ogarniesz :) ?

Opublikowano

haha chłopaki (OrginMen9) - 9 to zapewne twój wiek oraz .BUCZEK powinniście zostać kolegami :)

Wiedza - 0

Żart- 0

Widzę dobry kozak z ciebie przez łącze w realu byś grzeczniej się zwracał ! .

Gratulacje dla ciebie Presik łaj** każdego serwera w grze padasz na berka ,co to by było w realu.

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

pamiętam i co ?

no i ... ? powinieneś widzieć ?

P.S

nie zrozumiałeś chyba tej aluzji ... No co - gimby szaleją !

@@

Niech sie tylko z klijentem sie spóźnią :D

13735324352268179080.png

Opublikowano

Słyszałem, że macie takie łącze internetowe jak fubu brew na czole XDDD

Opublikowano

HAha beke mam z tych dzieci które nie wiedzą co to botnet . Botnet - zwykłe komputery zarażone trojanem , który przejmuje nad nimi kontrole i ddosuje ;) może nawet z waszych piździków ddosują :) 7,5k maszyn wcale nie tak trudno załatwić . Od ruskich można kupić ddosowanie z kilkunastu tys komputerów ;)

@up hahAHAHAHAHAHAH XDDDDD

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Wiedza - 0

Żart- 0

echh...

Daruj sobie ten hejt...

Jak mówiłem jeden ciągnie drugiego , dwóch hejtowało almantie oraz tilian2 , a jako pierwsi tam graliście . A na nexanity będzie zupełnie inaczej szybciej wylecicie niż wejdziecie.

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Nie musze nikogo udawać, gdyż uważam się za osobę inteligentną. a jeśli imponuje Ci taki prostak jak .BUCZEK czy ten drugi osobnik którego nicku nie pamietam to na prawde zastanów się nad sobą :)

"Uważam się za osobę inteligentną" - To raczej Tobie poleciałbym zastanowienie się nad sobą, bo zbyt wysoką samoocenę masz jak widać. Osoba inteligentna moim skromnym zdaniem może pochwalić się umiejętnością czytania ze zrozumieniem, niestety to u Ciebie leży, powiedz mi, gdzie ja napisałem, że imponuje mi .BUCZEK? "Lepiej siedzieć cicho i nic nie mówić, sprawiając wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Ten cytat kieruję do Ciebie.

Ponawiam pytanie - W ile wbiję 100 poziom przy częstym graniu?

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Widzę dobry kozak z ciebie przez łącze w realu byś grzeczniej się zwracał ! .

Gratulacje dla ciebie Presik łaj** każdego serwera w grze padasz na berka ,co to by było w realu.

hehe widze że pseudo groźby zaraz zapytasz się gdzie mieszkam,a gdy Ci napisze że w Warszawie to napiszesz że do mnie jedziesz? hahaha pseudo-gówniani-napinacze :)

Pozdro internetowy wandalu ;) jak widać na waszym przykładzie ,,kozak w necie, c*** w świecie" :)

Opublikowano

jak pozbyć się NexanityMt2 ?

wchodzimy na serwer takie jak Balmora/Balantia/xenox/ravia/i na wszystkie serwery ForGame

reklamujemy serwer NexanityMt2

po czym Team się dowie o istnieniu serwera i zacznie swoją działkę czyli ? ataki!! :D

PS

robimy takie nicki jak TeamNexanity itp podszywamy się pod Team

Pozwolę sobie skomentować ten post. Otóż moim skromnym zdaniem obraziłeś administrację serwerów które wymieniłeś, dlaczego?

Już spieszę z odpowiedzią! Team serwerów (Up) na pewno mają swój rozum i będą dobrze wiedzieli, że ktoś się podszywa pod naszą administrację.

Nigdzie nie pchaliśmy i nie będziemy pchać reklamy serwera, mamy swoją politykę firmy i staramy się być w 100% fair wobec innych.

Nie zaczynamy sprzeczek czy innych ekscesów pierwsi. Zawsze ktoś może nam rzucić rękawicę i nie odmówimy ale po "duelu" wszystko wraca do przyjaznej atmosfery.

Jeżeli coś jest niezrozumiałe lub chcielibyście się dowiedzieć czegoś więcej to śmiało pytajcie.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Widze ze admnini polowe rzeczy mają z gry Diablo 2..

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Jak mówiłem jeden ciągnie drugiego , dwóch hejtowało almantie oraz tilian2 , a jako pierwsi tam graliście . A na nexanity będzie zupełnie inaczej szybciej wylecicie niż wejdziecie.

buahahhahahahah , ale mam z cb beke.

Na w.ww serwery nawet nie wszedlem :>

sorki, na tilianie 15lvl wbiłem :*

giimby szaleją ! :*

13735324352268179080.png

Opublikowano

"Uważam się za osobę inteligentną" - To raczej Tobie poleciałbym zastanowienie się nad sobą, bo zbyt wysoką samoocenę masz jak widać. Osoba inteligentna moim skromnym zdaniem może pochwalić się umiejętnością czytania ze zrozumieniem, niestety to u Ciebie leży, powiedz mi, gdzie ja napisałem, że imponuje mi .BUCZEK? "Lepiej siedzieć cicho i nic nie mówić, sprawiając wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Ten cytat kieruję do Ciebie.

Ponawiam pytanie - W ile wbiję 100 poziom przy częstym graniu?

Jak pytałem Demetriego, dowiedziałem się, że wbicie 80 <tak 80> przy ciągłym expie 5h dziennie zajmie tylko 2 dni. Przybliż sobie i policz, może 1,5 - 2 tyg przy takim ciągłym expie 3 -5h

astiumsign.png

Opublikowano

Szybciej wylecimy ? tutaj jest co robić ;) nie to co na 90% PL priv ... tutaj trzeba raz iść na dungeona a to expić a to co innego ;) a nie tylko expienie i expienie

Opublikowano

Szybciej wylecimy ? tutaj jest co robić ;) nie to co na 90% PL priv ... tutaj trzeba raz iść na dungeona a to expić a to co innego ;) a nie tylko expienie i expienie

Dokladnie nowe dungeony mapy misje bosy i co najlepsze z grupą <3 Już to kocham <3<3<3<3<3<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...