Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie do npc Białe Flagi !!

bardzo potrzebny przedmiot do expa.

Biała Flaga będzie dropić dość dobrze w Krainie Gigantów z Olbrzymów.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Nooo gratuluję serwera. RzNk - chłop skazany na sukces ;) Pamiętam jeszcze czasy shenlong-a z RzNk :D

Taki mały minusik dla was za to, że kiedy na fb napisałem pod nagraniem jak nexanity na tablecie jest, że tonie jest gra tylko nagrane i odtworzone na tablecie, bo bylo widać menu odtwarzania na początku to usuneliście mój post i zablokowaliście mi możliwość komentowania i lubienia na fb.

Opublikowano

Serwer zapowiada się znakomicie!

Z pewnością zagram.

Mam tylko nadzieję, że strony trzecie nie będą ingerować :)

Opublikowano

Nooo gratuluję serwera. RzNk - chłop skazany na sukces ;) Pamiętam jeszcze czasy shenlong-a z RzNk :D

Taki mały minusik dla was za to, że kiedy na fb napisałem pod nagraniem jak nexanity na tablecie jest, że tonie jest gra tylko nagrane i odtworzone na tablecie, bo bylo widać menu odtwarzania na początku to usuneliście mój post i zablokowaliście mi możliwość komentowania i lubienia na fb.

Kłamstwa u nas nie przechodzą, interfejs jest ogólnodostępny na XDA więc nie rozumiem czemu nie można użyć go do projektu który nie wiadomo czy wypali?

(Jak widać działa więc będzie autorski interfejs) A nawet was zaskoczę do interfejsu mógłbym dodać nawet króliczki playboya to byście pisali, że była gazeta czytana na tablecie?

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Jak tak patrzę na tą prezkę, to czuję że albo serwer będzie zajebisty, albo największy niewypał tego roku, z powodu zbyt dużej liczby nowości(to już właściwie nie metin, ale jakaś inna gra), które zamiast bawić będą nużyć i zniechęcać do gry. A teraz wybaczcie, ale idę znowu przeczytać strony 11-13 tego tematu, bo dawno się tak nie uśmiałem.

A jednak nie zagram, nienawidzę zmiany bonów przez npc. Po co to robicie? Prędzej czy później bs i tak będzie, i nic na to nie poradzicie. Te niby zabezpieczenia przez bs uderzają tylko w osoby które bs-a nie używają. Zresztą nie rozumiem, czemu wszyscy tak się bronią przed tym bsem. Mi tam w ogóle nie przeszkadza, że ktoś go używa. Przecież on wbija takie same bony, jak ręcznie, nie jakieś wyższe.

Opublikowano

Jakbyście nie usunęli tych zdjęć to może bym nie wiedział kto jest w teamie. Dane tego Demetriego to jeden wielki fejk, RzNk shenlong wraz z Sebkiem(Sebastianem, SeQ). Sebastian czyli Demetri nazwiska nie podam,

bo pewnie banana wyrwałbym.

Cała prawda o serwerze. W chuja cięcie też zajęcie. Szczyt głupoty, wymyślać sobie radzieckie imię i nazwisko... If Sebek jest operatorem serwera to życzę powodzenia..^^

@Down ja Cie nie obrażam jedynie wnioskuje to że Twoje imię i nazwisko to też może być fejk, jeżeli Sebek robi za ruskiego technika.

RzNk ok. Twoje dane są prawdziwe, ale po co oszukujecie innych pisząc, że wszystkie nazwiska i imiona są prawdziwe jeżeli tak na prawdę nie są?

Może Ty nie, ale Sebek jako siedemnastolatek owszem. ;)

Już tutaj okłamujecie graczy, bo Demetri to Sebastian M. ktory nie ma pojęcia o systemach unixowych, pozdrawiam.

Mentor™, dnia 27 Marz 2013 - 21:58, napisał:

Dane nie są zmyślone, wszystkie są w 100% rzetelne. Niemniej jednak Oliver nie jest "Ruskiem" ;)

Opublikowano

Jakbyście nie usunęli tych zdjęć to może bym nie wiedział kto jest w teamie. Dane tego Demetriego to jeden wielki fejk, RzNk shenlong wraz z Sebkiem(Sebastianem, SeQ). Sebastian czyli Demetri nazwiska nie podam,

Cała prawda o serwerze. W chuja cięcie też zajęcie. Szczyt głupoty, wymyślać sobie radzieckie imię i nazwisko...

Mógłbyś mnie chociaż nie obrażać, bo sobie tego nie życzę. To, że nie podoba Ci się moje imię i nazwisko, to nie moja wina, nic na to nie mogę poradzić. Tak się nazywam i jestem z tego powodu dumny, nie boje się tego ;)

@UP To się poważnie mylisz, nie jestem w tym wieku, w którym to udawanie osoby którą się nie jest, sprawiało "frajdę". Jeżeli nie wierzysz, trudno. Ja tylko piszę jak faktycznie jest ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cała prawda o serwerze. W chuja cięcie też zajęcie. Szczyt głupoty, wymyślać sobie radzieckie imię i nazwisko... If Sebek jest operatorem serwera to życzę powodzenia..^^

Może się ogarniesz? Wiesz co to jest dwuczłonowy nick? (Przypadek Sebastiana)

Mam nadzieję, że nie będziesz się już w tym temacie wypowiadał ponieważ żaden Twój post nie był na poziomie.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

ohhhh... RzNk <3xD

Czuje niewypał roku. :D

Seba jak by podal prawdziwe imie i naziwsko to by go zjedli ^^

Dlaczego niewypał ? Obawiasz się konkurencji moja "była" moderatorko ;) ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przeciez wiesz jak ja Cie lubie :3

az sie stesknilam za Toba i Twoimi glupotami ^^

Nie obawiam sie konkurencji :>

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Przeciez wiesz jak ja Cie lubie :3

az sie stesknilam za Toba i Twoimi glupotami ^^

Nie obawiam sie konkurencji :>

Ja za Twoimi tym bardziej :). Oj wydaje mi się, że niestety jest czego, ale to moje skromne zdanie - a konkurencja na rynku jest nawet wskazana ponieważ napędza go nieustannie, podnosząc wszystkie wskaźniki coraz bardziej :). Jak idzie serwer Twojego chłopaka ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mentor™, dnia 27 Marz 2013 - 21:58, napisał:

Dane nie są zmyślone, wszystkie są w 100% rzetelne. Niemniej jednak Oliver nie jest "Ruskiem" ;)

Czemu okłamujecie graczy?

@up ja nie mam zamiaru, wylewam na syf gdzie admini oszukują graczy tylko po to by nie przyznać się do swoich wcześniejszych błędów, tego bardzo nie lubię. Jest to wręcz żałosne

@Down mi się wydaje, że jednak nie. To nie tak, ja po prostu nie lubię jak się robi kogoś w uja.

@Może z Sebkiem nie przyznasz racji? ;) Dodatkowo on nie zna się na serwerach unixowych więc nie wiem co Wy tam za bzdury w tej administracji na stronie wypisujecie.

"Danie nie są zmyślone" tu chodziło o imiona i nazwiska. Na tym zakończmy. Gubicie się.

@Mavex reklamę mam już ogarniętą o to się nie martw. Z tego co widzę to Ty tu jesteś wafel number one jak w każdej zapowiedzi. ;)

@RZNK Zobaczymy przy starcie serwera jego znajomość misiaczku. Tu nie chodzi teraz o to, że ja chce atakować, a o to że jak ktoś będzie atakował jak się sprawdzi, ja się w to nie mieszam, piszę komentarze bo mogę i lubię czasami to robić. Serwer fajny, ale nie spodobało mi się Wasze kłamstwo. To na tyle, dobranoc.

@Mavex przestań pierdolić, bo ja tu stwierdzam fakty.

Opublikowano

Mentor miał zapewne na myśli przydzielone funkcje i zadania. Co do imion, nazwisk i tytułów artystycznych, to część jest prawdziwym imieniem i nazwiskiem, a część tylko artystycznym wyrażeniem siebie, ot co.

@UP Zdążyłem to zauważyć, że wiele rzeczy Ci się wydaje i uważasz, że wiesz więcej niż Administracja serwera. To raczej trochę nie na miejscu, nie sądzisz ?Nikt nikogo nie oszukał, nie oszukuje i nie oszuka, nigdzie nie było napisane wyraźnie, że Imiona i Nazwiska są prawdziwe ? Mylę się ? Było jedynie napisane, że informacje - które, można się łatwo domyślić.

Może odpowiem na Twoją ostatnią część w ten sposób. Ile znasz Sebastiana ? Z pewnością nie dłużej niż ja, ponieważ to ja Sebastiana wciągnąłem w cały świat metina zaczynając aż od czasów Shenlonga. Dlatego nie wypowiem się na temat tego co napisałeś, na czym Sebastian się zna a na czym nie. Szczegóły, są wewnętrzną informacją Administracji. Z całym szacunkiem dla Twojej osoby ;).

Mam nadzieje, że wiesz dobrze o tym, że nie warto grozić innym ludziom i serwerom, bo często bywa to tak, że obraca się to przeciwko Twojej działaności. Oczywiście, bez żadnych podtekstów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pachnie mi tu Santrielem :P z Reinora

Zmartwychwstał w Wigilię

Niestety, nikogo takiego tutaj nie ma i nie było. Jeżeli chcesz znać moją historię, to zapytaj ludzi, kim jestem i co robiłem w przeszłości. Są tutaj jedynie ludzie, którzy kiedyś z takową osobą współpracowali, to chyba jedyne co łączy " S " z tym serwerem ;)

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pachnie mi tu Santrielem :P z Reinora

Zmartwychwstał w Wigilię

Było pisane XXXX razy że Demetri + Mentor robili na rein.. grafike i coś tam jeszcze :)

kains - rozmawialiśmy z nim i na Santriela nie wygląda;)

RzNk - Był adminem shenglonga

Więc gdzie tu jest Santriel ? Takie jest moje pytanie, może ktoś odpowie ? ;)

@up ja nie mam zamiaru, wylewam na syf gdzie admini oszukują graczy tylko po to by nie przyznać się do swoich wcześniejszych błędów, tego bardzo nie lubię. Jest to wręcz żałosne

@Down mi się wydaje, że jednak nie. To nie tak, ja po prostu nie lubię jak się robi kogoś w uja.

Co do twojego serwa jako hard to nie ma jak się wybić bez dobrej reklamy (taka rada)

Edit@ Waflem może jesteś Ty ;) jak masz zamiar się napinać czy Sobie powyzywać zapraszam na PW ;)

Jestem pewny, że drugiego takiego projektu jak ten nie będzie ;)

zapowiedź wstawiona 26 marca o godzinie 22:16 a mamy teraz 28 marca godzina 1:03

a oni mają 11,3k wyświetleń + 350 odpowiedzi ;)

Opublikowano

@Może z Sebkiem nie przyznasz racji? ;) Dodatkowo on nie zna się na serwerach unixowych więc nie wiem co Wy tam za bzdury w tej administracji na stronie wypisujecie.

"Danie nie są zmyślone" tu chodziło o imiona i nazwiska. Na tym zakończmy. Gubicie się.

@Mavex reklamę mam już ogarniętą o to się nie martw. Z tego co widzę to Ty tu jesteś wafel number one jak w każdej zapowiedzi. ;)

@RZNK Zobaczymy przy starcie serwera jego znajomość misiaczku. Tu nie chodzi teraz o to, że ja chce atakować, a o to że jak ktoś będzie atakował jak się sprawdzi, ja się w to nie mieszam, piszę komentarze bo mogę i lubię czasami to robić. Serwer fajny, ale nie spodobało mi się Wasze kłamstwo. To na tyle, dobranoc.

@Mavex przestań pierdolić, bo ja tu stwierdzam fakty.

Z czym się gubimy? Mentor odpisał gdy spytałeś o Olivera (Oliver podał prawdziwe dane)

Ja odpisałem w sprawie Sebastiana (Nick jest dwuczłonowy)

Niestety to Ty już nie wiesz o co zahaczyć bo ląd Ci się pod nogami pali.

Tyle na ten temat.

Nauczcie się w końcu czytać ze zrozumieniem bo matury żaden z was nie zda na takim poziomie jaki reprezentujecie.

4anr.png

Zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...