Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CH.uj wie gdzie to sie zaintalowalo

zamiast dac w cliencie wybór dysku to samo gdzies kurwa wrzuca

żałosne

Zluzuj porty, trzeba było dać niestandardową instalacje i wybrać folder docelowy..

http://scr.hu/11w/q7dph

Ścieżka pliku ode mnie.

astiumsign.png

Opublikowano

CH.uj wie gdzie to sie zaintalowalo

zamiast dac w cliencie wybór dysku to samo gdzies kurwa wrzuca

żałosne

Potrafisz kliknąć instalację niestandardową? W każdej grze pudełkowej masz taką opcję i u nas przy instalacji clienta też jest.

Polecam myślenie przy instalacji a nie klikanie na "pałę" dalej, dalej, dalej.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Jakich itemów z WOW'a? Tutaj nie ma nic z tej gry.

Chodziło o to iż po prostu wyglądają one "niczym z WOW'a" . Jak dla mnie mogliście poszukać grafika który wykona wam bronie pod styl serwera a nie ładować kase w maszyne.

58057433.jpg

Opublikowano

Chodziło o to iż po prostu wyglądają one "niczym z WOW'a" . Jak dla mnie mogliście poszukać grafika który wykona wam bronie pod styl serwera a nie ładować kase w maszyne.

Wolę stabilny server niż słitaśne bronie .

elo ;3

Opublikowano

Potrafisz kliknąć instalację niestandardową? W każdej grze pudełkowej masz taką opcję i u nas przy instalacji clienta też jest.

Polecam myślenie przy instalacji a nie klikanie na "pałę" dalej, dalej, dalej.

Mimo, że tacy ludzie będą grali na tym serverze też zagram :P

Opublikowano

Wolę stabilny server niż słitaśne bronie .

elo ;3

Wiesz nie wszystko zależy od maszyny . Pro maszyna nie znaczy że będzie stabilny

58057433.jpg

Opublikowano

Uruchomiłem instalke clienta i wyskoczyło mi coś takiego

u3dl72.jpg

Rozumiem że jakieś wiry w tym są ? (Antywir kupiony za 300 zł+ ) Więc byle czego tam nie wykrył

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

u3dl72.jpg

Rozumiem że jakieś wiry w tym są ? (Antywir kupiony za 300 zł+ ) Więc byle czego tam nie wykrył

Nie ma takiej opcji żeby był tam wirus, skan był dołączony.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Nie ma takiej opcji żeby był tam wirus, skan był dołączony.

Jak się korzysta z jakiś beznadziejnych anty-virusów jak Norton to tak jest ;)
Opublikowano

niecałe 2 dni od napisania prezentacji a juz 25 stron ;) jedyne co.mnie martwi to masa graczy :( nie bedzie gdzie expic

Opublikowano

niecałe 2 dni od napisania prezentacji a juz 25 stron ;) jedyne co.mnie martwi to masa graczy :( nie bedzie gdzie expic

I bardzo dobrze, że będzie dużo graczy, metin polega głównie na rywalizacji :)

Opublikowano

Up #

Racja, ze spotami będzie porażka ;d . W dodatku oby było 6 CH a nie tylko cztery. Zobaczymy jak to będzie :D

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ale będzie fajna atmosfera! xD Mimo to że spoty będą zapchane to wbijesz sobie i będziesz napierda*** przez 15 min aż go odbijesz xD Uwielbiam takie coś xD

Opublikowano

u3dl72.jpg

to jest virus który zainfekuje wasz komputer i przejmie kontrole nad łączem sieciowym

a co za tym idzie ?

dajmy na to pobierze 1000-1500 osób clienta z virusem który zainfekuje łącze i tym sposobem Team będzie atakował za pomocą Botera tych którzy atakują ich : )

dlatego atak DDoS jest z kilkunastu tysięcy IP dlaczego ? proste każde łącze ma inne IP dzięki takim ludziom jak my oni to wykorzystują nie wydając PLN na Botneta : )

a c odo serwera to sobie poczekam 1-2 dni od startu jak będzie chodził bez problemów to wpadne

Opublikowano

to jest virus który zainfekuje wasz komputer i przejmie kontrole nad łączem sieciowym

a co za tym idzie ?

dajmy na to pobierze 1000-1500 osób clienta z virusem który zainfekuje łącze i tym sposobem Team będzie atakował za pomocą Botera tych którzy atakują ich : )

dlatego atak DDoS jest z kilkunastu tysięcy IP dlaczego ? proste każde łącze ma inne IP dzięki takim ludziom jak my oni to wykorzystują nie wydając PLN na Botneta : )

no to git przynajmniej jakos pomozemy bez robienia niczego :D

Opublikowano

u3dl72.jpg

Client jest czysty , sam anty-virus CI pisze "Zalecane jest nieużywanie tego pliku , jeśli nie wiadomo czy jest bezpieczny" Ale ty wiesz , że jest bezpieczny więc nie masz się czego bać :D

Opublikowano

a co za tym idzie ?

a c odo serwera to sobie poczekam 1-2 dni od startu jak będzie chodził bez problemów to wpadne

Puknij się w głowę, proszę Cię.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Puknij się w głowę, proszę Cię.

ty się puknij że jesteś dobrym grafikiem to nie znaczy że masz pojęcie o Informatyce i to co ja napisałem to potwierdzi ci każdy dobry informatyk

Opublikowano

ty się puknij że jesteś dobrym grafikiem to nie znaczy że masz pojęcie o Informatyce i to co ja napisałem to potwierdzi ci każdy dobry informatyk

Skad mozesz wiedziec jaki to jest rodzaj wirusa skoro na tym skanie co on dal Nie ma napisane czy trojan czy co tylko poprostu jest pytanie czy zezwala na uzywanie Informatyku wielki :)

Opublikowano

Skad mozesz wiedziec jaki to jest rodzaj wirusa skoro na tym skanie co on dal Nie ma napisane czy trojan czy co tylko poprostu jest pytanie czy zezwala na uzywanie Informatyku wielki :)

nie jestem informatykiem

w 80% clientach serwerach prywatnych jest taki virus dzięki któremu maja darmowego botera

a jak nie wierzysz to sprawdź swoje łącze + ping przed startem serwera i ponownie sprawdź po starcie wtedy będziesz wiedział o czym pisze

Opublikowano

yy stary to co piszesz to bzdury ataki z bootneta sie robi inaczej a nie infekujac lacze i uzywajac do tego samych graczy servera... wiesz wgl na czym bolega floud sfloud dos i ddos? ze sie tak wypowiadasz

potwierdzi kazdy informatyk? mowimy o osobie ktora zna podstawy htmla i nazywasz takiego osobnika informatykiem? prosze cie

Opublikowano

Panowie proponowalbym start zaplanowac na okolice 15 tak zeby do wieczora wystartowal i ludzie sie nie denerwowali ;D po pierwszym padnieciu 1/3 ludzi znika warto sie nad tym zastanowic. i jakie zabezpieczenia i czy duza Was wyniosly ?:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...