Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co zrobić jak wyskakuje mi taki błąd wntocj.jpg

Ściągnij to

Win7codecs 3.9.5 i napisz czy działa lub nowszą wresje

logo1vmw.png

Opublikowano

Jeżeli pokazany jest jeden item na 65 w dropie to oznacza, że lecą wszystkie.

Również jest tak z wszystkimi innymi przedmiotami.

Spoko . A może dodacie do czegoś drop broni na 70lvl? Bo widzę że robi się z nich epiki , więc głupio jakby trzeba bylo siedzieć na tysiakach po nie .

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Z takimi prośbami o tekstury to do Harnaśka czy Hajdy? Nie jestem pewien bo mylą mi się ich nicki. Bo z tego co pamiętam to on potrafi to robić :P

Klient już ściągniety i działa :>

No, a ma ktoś może "wtyki" lub po prostu grał na becie i wie czy menu bonowania nie kuje w oczy? Bo grałem na wielu serwerach i strasznie bolały oczy po godzinnym bonowaniu.

photo261314.png

Opublikowano

Spoko . A może dodacie do czegoś drop broni na 70lvl? Bo widzę że robi się z nich epiki , więc głupio jakby trzeba bylo siedzieć na tysiakach po nie .

Epik robi się z broni na 65 a na wyższy lvl epiki trzeba dropić m.in z Azraela dropi się Ametystowe Bronie i je się już później ulepsza.

Opublikowano

Z takimi prośbami o tekstury to do Harnaśka czy Hajdy? Nie jestem pewien bo mylą mi się ich nicki. Bo z tego co pamiętam to on potrafi to robić :P

Klient już ściągniety i działa :>

No, a ma ktoś może "wtyki" lub po prostu grał na becie i wie czy menu bonowania nie kuje w oczy? Bo grałem na wielu serwerach i strasznie bolały oczy po godzinnym bonowaniu.

harnaś zrobi , na valmori też zrobił ;p

sygna.png

Opublikowano

Czy ja wiem... Ten drop z bosów niby dobry ale zły z jakiejś tam skorpionki rady egzo i KU. ? Lipnie

Jak zagra jutro na starcie ponad 1,3k graczy moze wbije.

Opublikowano

Czy ja wiem... Ten drop z bosów niby dobry ale zły z jakiejś tam skorpionki rady egzo i KU. ? Lipnie

Jak zagra jutro na starcie ponad 1,3k graczy moze wbije.

Nie ma licznika na stronie głównej więc nie zobaczysz ile osób jest online,ale mogę zapewnić ci że trochę osób będzie grało widać po prezentacji ponad 1 dzień prezki a już prawie 15k wyświetleń

Opublikowano

Drop broni na 70lv jest dodany.

Co zrobić jak wyskakuje mi taki błąd wntocj.jpg

W niektórych przypadkach wystarczy wyłączyć antywirusa oraz sprawdzić czy jest 2gb wolnego miejsca na dysku C.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Drop broni na 70lv jest dodany.

W niektórych przypadkach wystarczy wyłączyć antywirusa oraz sprawdzić czy jest 2gb wolnego miejsca na dysku C.

Szacun dla was że wciąż odpowiadacie i pomagacie jak komuś coś nie działa . Jeżeli po starcie nie spoczniecie na laurach to będzie najlepszy serwer w polsce ;)

sygna.png

Opublikowano

Szacun dla was że wciąż odpowiadacie i pomagacie jak komuś coś nie działa . Jeżeli po starcie nie spoczniecie na laurach to będzie najlepszy serwer w polsce ;)

Spoczywanie na laurach? Nie ma takiej opcji.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Mam pytanie gdzie ten client się instaluje bo nie mogę znaleść

Dysk C,program files lub pliki programów i w folderze Rhinox Technologies tam masz zainstalowane

Opublikowano

Client 3GB??!!! Osz w pytkę! To chyba muszę czekać do 5 kwietnia aż mi limit zrestartują xD

Client waży 1,2GB nie 3GB

Down@

Start przewidywany jest na godziny wieczorne ale jeszcze dokładniej nie podali godziny.

Opublikowano

Na prośbę graczy została dodana niekończąca się pelerynka, którą każdy otrzyma na starcie

;)

Dziękujemy. < 3

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Dodajcie roski , bo robienie samemu roski... to troche bez sensu jak dla mnie ale nie kazdy sie może ze mną zgodzic :)

Opublikowano

@karloo dzieki teraz na stronie doczytalem, nie no server polecam wydaje sie naprawde spoko ale wszystko sie okaze dopiero jutro jak wyjdzie im ze startem :D

wjezdzamy cala gildia ekipa kolo 30 osob wiec bedzie pompa :D

@edit

przydalaby sie jakas wstepna rejestracja :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...