Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no, no... wkońcu od czasu ForGame coś przykuło moje oczy... choć serwer mi sie srednio podoba to zagram bo bd duzo osób z tego co widze :)

Witamy cie harry :) Dobrze ze przejzales na oczy :>

Opublikowano

z metków proponuje dodać drop kwiatków słabe metki po 10 a te 90+ po np 30 sztuk.

Byłby handel potkami ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Tak jak ktoś pisał na poprzedniej stronie prezentacji :

Proponuję dodać niekończącą się pelerynke, ułatwi to grę i nie będzie eq zaśmiecało ;>

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Tak jak ktoś pisał na poprzedniej stronie prezentacji :

Proponuję dodać niekończącą się pelerynke, ułatwi to grę i nie będzie eq zaśmiecało ;>

Popieram przecież to nie pl żeby pelerynki były jakims trudnym do zdobycia itemem . A z nieskończoną mozna większe spoty brać

Co do clienta mi idzie caly czas 750 (to moj max) , moze to jest w rodzaju kolejki , że kto wczesniej zaczal pobierac ten ma wiekszy transfer . Poczekajcie i wam przyspieszy .

@Kains jakie obciążanie sieci dedyka teraz jest ? xD 100%?

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Wprowadzicie patch ktory podmienia tekstury moobow na wyzszych mapach na txt dzikich psow?

Nie ma duzo roboty a na pewno umililoby rozrywke graczom ze slabszymi komputerami,mam tutaj na mysli moja skromna osobę

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Poczekamy , może administracja wprowadzi te pelki , wydaje mi się że wszyscy gracze by chcieli takie coś. ;p

Client ładnie idzie, już 20% .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Popieram przecież to nie pl żeby pelerynki były jakims trudnym do zdobycia itemem . A z nieskończoną mozna większe spoty brać

Co do clienta mi idzie caly czas 750 (to moj max) , moze to jest w rodzaju kolejki , że kto wczesniej zaczal pobierac ten ma wiekszy transfer . Poczekajcie i wam przyspieszy .

@Kains jakie obciążanie sieci dedyka teraz jest ? xD 100%?

Obciążenie łącza w ogóle nie wzrosło. ^^

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Hmmm zajebiscie ze tak duzo dungeonow bedzie co robic : D Lipa troszke ze tyle broni nie przepadam za tym ale cuz sie da ^^ .

42421797.jpg

Opublikowano

Z prezentacji wychodzi na to , że z bossów dropią wszystkie bronie na 65 prócz sztyletów . To błąd w grafice czy tak ma być ? Sprawdzcie w plikach serwerowych czy nie zrobiliscie takiego buga

Łuków też w prezce nie ma, kostiumów też, część pokazali tylko

astiumsign.png

Opublikowano

co za roznica czy pobiera 1h czy 2h jak start jutro ;]

Napewno 90% z nas czekało na taki server od czasów pierwszych ,, chinoli " :D

Zagram na 100% i obyście przetrwali ataki, będą potężne coś czuje :P

Opublikowano

Cytat

klient zasysany :D 100kb/s przy necie 20mb

Mi tam client idzie po 700 i cały czas rośnie94379f.jpg

przy necie 10 mega

logo1vmw.png

Opublikowano

Wprowadzicie patch ktory podmienia tekstury moobow na wyzszych mapach na txt dzikich psow?

Nie ma duzo roboty a na pewno umililoby rozrywke graczom ze slabszymi komputerami,mam tutaj na mysli moja skromna osobę

Ponawiam pytanie

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...