Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, jestem z konkurecji. Mój serwer nazywa się NexaNJOY i posiadam 6000 maszyn, które mama mi kupiła na moją komunie, która była wczoraj. Pozdrawiam.

Hejtujesz a pewnie sam jako pierwszy wejdziesz do gry ;-)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

'NJoy niestety żart ci się nie udał :) Zazdrościsz komuś, bo ty nie potrafisz nawet hamachi otworzyć? Lepiej człowieku wyjdź i nie wracaj ; ) Hejtujesz a i tak wbijesz pierwszy na serwer.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

tak, jestem z konkurecji. Mój serwer nazywa się NexaNJOY i posiadam 6000 maszyn, które mama mi kupiła na moją komunie, która była wczoraj. Pozdrawiam.

Hejtujesz a pewnie sam jako pierwszy wejdziesz do gry ;-)

Opublikowano

nie spinajcie się tak, bo wam matka majtek nie odpierze.

Opublikowano

pierdolnij się z rozbiegu w łeb

widzę, że wiesz lepiej ^^ może podaj mu swoje IP i niech ci wyj**ie neta na tydzień może wtedy uwierzysz :)

To Sobie idź na te niby lepsze serwery ;)

Qu.. (Tuo*) - co ddos to padał ^.-

Pari... - pewnie też tak samo skończy :)

Jak sobie uważasz zobaczymy jak ten serwer nexanity wtedy upadnie jak nie wierzysz ja potrafię czynić cudy .

Quadron jeszcze nei wystartował po pierwsze

Parim.pl tak samo nie wystartował

Mavexik za to co powiedziałeś ściągasz same kłopoty na serwer ... Teraz możesz oszczekać co najwyżej wtedy pomyślę co zrobimy z serwerem NEXANITY.

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Jak sobie uważasz zobaczymy jak ten serwer nexanity wtedy upadnie jak nie wierzysz ja potrafię czynić cudy .

Mavexik za to co powiedziałeś ściągasz same kłopoty na serwer ... Teraz możesz oszczekać co najwyżej wtedy pomyślę co zrobimy z serwerem NEXANITY.

Ta ty razem z Cycem sie nadajecie wasza maszyna za 50 zl haha pozdrawiam

Opublikowano

Ty Orgin idz lizac dupe Lourtowi haha ten Quadron nie postoi dobrego tygodnia widac po tilianie.... servery forgame to są dla kasy..

Opublikowano

Witam, z tej strony mama NJoy'a (mój syn poszedł odrobić domowniczek i się wykąpać). Napiszę wam krótki tutorial, jak rozwalać serwery METIN2:

Opublikowano

To idź je czynić gdzie indziej.

Z poważaniem - Mentor™

macie bujną wyobraźnie

już jednego faila zaliczyliście z serwerem wiec dlaczego ten ma wystartować ?

oh bym zapomniał przecież macie sieć z 7.5k maszy stworzoną do DDOSOW japierdole normalnie leje pod siebie

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

macie bujną wyobraźnie

już jednego faila zaliczyliście z serwerem wiec dlaczego ten ma wystartować ?

oh bym zapomniał przecież macie sieć z 7.5k maszy stworzoną do DDOSOW japierdole normalnie leje pod siebie

A co zazdroscisz ? Ze ten server postoi wiecej niz wasz "tydzień" ?

Opublikowano

OrginMen grozić możesz rodzicom, że ziemniaka nie zjesz..BUCZEK jestes na prawde ograniczony skoro nie potrafisz przeczytać reszty postów. wystarczy w google poszperać i wiesz o co chodzi, a tak to śmiejesz się tylko Ty z jeszcze jednym upośledzonym użytkownikiem.

Opublikowano

czym ty straszysz ? taka jest prawda że Tuo... padał po jednym DDOS'ie ;)

Opublikowano

Zwolennicy konkurencji... Jak już mówiłem, takich 'ludzi' się ignoruje.

Jakby ktoś pytał o datę startu / zwój zmiany profesji:

Będzie podana w prezentacji / Na każdy lv, w IS, do handlu

astiumsign.png

Opublikowano

'NJoy niestety żart ci się nie udał :) Zazdrościsz komuś, bo ty nie potrafisz nawet hamachi otworzyć? Lepiej człowieku wyjdź i nie wracaj ; ) Hejtujesz a i tak wbijesz pierwszy na serwer.

A Ty wchodzisz w dupę najgłębiej jak się da i próbujesz zrobić z siebie inteligenta, daj se sianka.

Co do serwera - W ile wbiję dajmy na to 100lvl przy dosyć częstym graniu?

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

jak pozbyć się NexanityMt2 ?

wchodzimy na serwer takie jak Balmora/Balantia/xenox/ravia/i na wszystkie serwery ForGame

reklamujemy serwer NexanityMt2

po czym Team się dowie o istnieniu serwera i zacznie swoją działkę czyli ? ataki!! :D

PS

robimy takie nicki jak TeamNexanity itp podszywamy się pod Team

Wiesz, że jesteś głupi ?

Opublikowano

A Ty wchodzisz w dupę najgłębiej jak się da i próbujesz zrobić z siebie inteligenta, daj se sianka.

za dwa lata, a jak kupisz 1k maszyn dla GA to w 2dni

Opublikowano

Serwer za pewnie jeden z najlepszych w 2013r. Ale co do łącza serwera dość niskie! . Administracja ogarnięta wytestowałem już ; d na forum banned... . Propozycja dla was wystartujcie później , ponieważ 29.03.2013r. startuje bardzo dobry serwer Quadron , a dnia 31.03.2013r. startuje parim.pl mediumek najlepszy w tym roku , radzę wam dzień 3-4.04.2013r. najbardziej odpowiednia data na start z tym serwerem inaczej będzie dość mało osób.

Pozdrawiam [OrginMen9]™ z chęcią i tu zagram...

bo masz SMy na Quadron'ie , to od razu zachęcasz do niego ?

Parim ? hahhahah nic autorskiego , wszystko kupione xD

dość mało osób ? wejdź na starcie i zobaczysz , :)

13735324352268179080.png

Opublikowano

za dwa lata, a jak kupisz 1k maszyn dla GA to w 2dni

Info potwierdzone? :ninja:

Też daj se sianka już.

Ponawiam pytanie.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Nie musze nikogo udawać, gdyż uważam się za osobę inteligentną. a jeśli imponuje Ci taki prostak jak .BUCZEK czy ten drugi osobnik którego nicku nie pamietam to na prawde zastanów się nad sobą:)

Opublikowano

wchodzimy na serwer takie jak Balmora/Balantia/xenox/ravia/i na wszystkie serwery ForGame

po czym Team się dowie o istnieniu serwera i zacznie swoją działkę czyli ? ataki!! :D

PS

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

PS

Nie znam Twojej mamy ale na pewno w chuj żałuje, że Cie w czas nie wyskrobała.. zgadłem ? :<

Tak swoją drogą to gdzie jest moderator wtedy kiedy jest potrzebny? Buczek, Njoy, Origin i reszta glonojadów powinna dostać bana za flamewar, a OriginMen perma za grożenie atakami (wiem, że jego wiedza ogranicza się do pingowania ale regulamin to regulamin)

@Topic : Tak ja pisałem serwer widać, że jest dopracowany, a hejtują ten serwer jedynie osoby, które zazdroszczą umiejętności i sprytu teamu.. jakież to smutne, a zarazem śmieszne :3

photo261314.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...