Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@karloo dzieki teraz na stronie doczytalem, nie no server polecam wydaje sie naprawde spoko ale wszystko sie okaze dopiero jutro jak wyjdzie im ze startem :D

wjezdzamy cala gildia ekipa kolo 30 osob wiec bedzie pompa :D

@edit

przydalaby sie jakas wstepna rejestracja :D

Reje jutro przed startem

Dodajcie roski , bo robienie samemu roski... to troche bez sensu jak dla mnie ale nie kazdy sie może ze mną zgodzic :)

Git jest

hmm jak odpalic Clienta klikam Start Game i nic sie nie wystwietla ... Go.exe to samo też tak macie czy tylko u mnie cos zwalone?

Tak ma być, dopiero jutro będzie all udostępnione.

astiumsign.png

Opublikowano

Dodajcie roski , bo robienie samemu roski... to troche bez sensu jak dla mnie ale nie kazdy sie może ze mną zgodzic :)

To jest hardzik/medium, a nie 4fun.

Poza tym już parokrotnie pisali, że kwiatki będą dropić jak w grocie na PL'u, także jest dobrze i nie będzie to problemem (a jeżeli ktoś nie potrafi to wiki pl'a czeka ^^).

@top

Nie doczytałem, ani nie dowidziałem nigdzie.. co z pierścionkami zaręczynowymi?

Będą z misji czy są gdzieś w sklepie, którego tu nie pokazaliście?

Opublikowano

Dobrze że roski sie craftuje , ale za to mogłyby zawsze wchodzić ich maksymalne wartosci/czas ;) bo potem nie da się ich stackować i trzeba pojedynczo w eq trzymać , no i takie 20 defa na minute jest bezużyteczne
Żeby sprecyzować, drop jak na plu w grocie - czyli że dropi po 5 kwiatków ;)

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

a i takie pytanie o bronie na 75 bo wg prezki dropia tylko na mapie od 100lvl z 1 bossa gdzies indziej beda dropic/szkaty moby w grocie v2 czerwone jak na plu czy jak? ;]

Opublikowano

a i takie pytanie o bronie na 75 bo wg prezki dropia tylko na mapie od 100lvl z 1 bossa gdzies indziej beda dropic/szkaty moby w grocie v2 czerwone jak na plu czy jak? ;]

będą dropić ze szkat ripka jeszcze ;)

Opublikowano

zasysam clienta do jutra może sie pobierze ;> Grają jacyś znajomi tutaj co mnie kojarzą ? :D z chęcią odnowiłbym stare znajomości choć nie grałem na privach pare mscy :D

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Najwiekszy syf jaki kiedykolwiek widziałem słyszałem czy też grałem. Nie polecam serwera w 100 %. Serwer na stawiany na gotowcach. Administracja już od początku oszukuje pomimo ,że serwer nawet nie wystartował. Macie racje ZROBIC PREZENTACJE NA MEGA WYPASIE pod pobugowany i niedopracowany serwer.

Napewno bedzie to serwer pod is postoi pare dni zbierze od was pieniadze po czym zamkną bez słowa ;) Znam administracje tego serwera ( beda sie wypierać ze nie wiedza kim jestem ) i są to słomiane zapały czyli zrobia cos poczuja pieniadze i wyłacza serwer bo im sie to znudzi albo nie bedzie im sie chciało pisac questów. Moze chca cos zrobic ale na krotką mete poniewaz im się to NUDZI. + potwierdzone info ze administracja owa gra na swoim serwerze a zeby sobie umilic gre rozdaje itemy navi ale zeby nikt nie mial ALE respia sobie maxymalne bony. Znam tych ludzi ponad 4 lata ale okazali sie zwykłymi chujami poniewaz nie płacili wynagrodzenia za prace nad klientem czy tez edytowanie qestów.

PS Gdybyscie postawili serwer na własnych plikach z własnymi questami oraz chcielibyscie aby serwer długo stał to bym POLECAŁ a wtakim razie każdemu odradzam z powodów opisanych powyżej.

Pozdrawiam R1

Opublikowano

Najwiekszy syf jaki kiedykolwiek widziałem słyszałem czy też grałem. Nie polecam serwera w 100 %. Serwer na stawiany na gotowcach. Administracja już od początku oszukuje pomimo ,że serwer nawet nie wystartował. Macie racje ZROBIC PREZENTACJE NA MEGA WYPASIE pod pobugowany i niedopracowany serwer.

Napewno bedzie to serwer pod is postoi pare dni zbierze od was pieniadze po czym zamkną bez słowa ;) Znam administracje tego serwera ( beda sie wypierać ze nie wiedza kim jestem ) i są to słomiane zapały czyli zrobia cos poczuja pieniadze i wyłacza serwer bo im sie to znudzi albo nie bedzie im sie chciało pisac questów. Moze chca cos zrobic ale na krotką mete poniewaz im się to NUDZI. + potwierdzone info ze administracja owa gra na swoim serwerze a zeby sobie umilic gre rozdaje itemy navi ale zeby nikt nie mial ale respia sobie maxymalne bony. Znam tych ludzi ponad 4 lata ale okazali sie zwykłymi chujami poniewaz nie płacili wynagrodzenia za prace nad klientem czy tez edytowanie qestów.

PS Gdybyscie postawili serwer na własnych plikach z własnymi questami oraz chcielibyscie aby serwer długo stał to bym POLECAŁ a wtakim razie każdemu odradzam z powodów opisanych powyżej.

Pozdrawiam R1

Matka wie że Cpiesz ?

Opublikowano

Napewno bedzie to serwer pod is postoi pare dni zbierze od was pieniadze po czym zamkną bez słowa ;) Znam administracje tego serwera ( beda sie wypierać ze nie wiedza kim jestem ) i są to słomiane zapały czyli zrobia cos poczuja pieniadze i wyłacza serwer bo im sie to znudzi albo nie bedzie im sie chciało pisac questów. Moze chca cos zrobic ale na krotką mete poniewaz im się to NUDZI. + potwierdzone info ze administracja owa gra na swoim serwerze a zeby sobie umilic gre rozdaje itemy navi ale zeby nikt nie mial ALE respia sobie maxymalne bony. Znam tych ludzi ponad 4 lata ale okazali sie zwykłymi chujami poniewaz nie płacili wynagrodzenia za prace nad klientem czy tez edytowanie qestów.

Pozdrawiam R1

można nie płacić i grać :D więc jak ktoś będzie chciał coś wpłacić to wpłaci po kilku dniach, jak serwer będzie tego wart

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

@R1

"PS Gdybyscie postawili serwer na własnych plikach z własnymi questami oraz chcielibyscie aby serwer długo stał to bym POLECAŁ a wtakim razie każdemu odradzam z powodów opisanych powyżej."

Przeczytaj to z 5 razy a potem stwierdzisz , że to co napisałes nie ma sensu żadnego i jest źle sformułowane...

Skoro ich znasz i ich tak oczerniasz to powiedz cos wiecej bo wypisales praktycznie nic tak to ja moge sobie tutaj wejsc jako konkurencja i oczernic nie mowiac tak naprawde nic. Takze moze przekaz cos wiecej co mozesz udowodnic :)

Opublikowano

Pozdrawiam R1

3157258282_beka_z_typa.jpg

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Ponawiam pytanie czy ten serwer to bedzie HARD? Trudno bedzie zdobyć level? bo jesli po tygodniu maja latać 150lvl to mi sie nawet nie chce wbijać na serwer..

Opublikowano

Admin pisał że 5 godzin ciągłego expa (nie liczac robienia eq itp) to 80lvl . Dalej dużo trudniej .

5h dziennego grania, ciągłego expa - 2 dni i masz może ten 80. Oczywiście jak wyżej, tylko exp exp exp

astiumsign.png

Opublikowano

Moim zdaniem fabuła gry jest świetna zresztą wszystko jest dopięte na ostatni guzik mam nadzieje.

Serwer zapowiada się znakomicie.

EliteMt2 Pandora - Diamond - Rayen2 - OFF

Opublikowano

Swietnie zrobiona prezentacja, ale za dużo jest tych nowych itemow z WOW'a i tych bossów. Gdyby było 3xmniej to bym zagrał.

Opublikowano

Pozdrawiam R1

Powiesz, że mnie znasz? Może powiesz coś o mnie? Jeżeli nie odpowiesz to uznam Twój post za niesmaczny żart oraz specjalny hejt bo jesteś z innego serwera.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Powiem tak : Przeczytalem pierwszy wers zapowiedzi i odrazu zacząłem zasysac clienta . To będzie serwer roku jak wypali !

Opublikowano

Swietnie zrobiona prezentacja, ale za dużo jest tych nowych itemow z WOW'a i tych bossów. Gdyby było 3xmniej to bym zagrał.

Jakich itemów z WOW'a? Tutaj nie ma nic z tej gry.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Te bronie nie pasują mi do starego klimatu metina. Może zagram, jeżeli w isie będą tylko VIP fryzy i pare dodatków nie mających znaczenia w przewadze nad innymi graczami.

P.S Z tym łączem to się popisaliście .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...