Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez jaką przeglądarkę robicie to że wam działa bo mi na mozilli po zmianie proxy wogole nie chce wbic na charge nx itp tylko na glowna strone ca wbija

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi dali bana 2 i nie chcą chyba odbanować ciągle czekam na unbana i nie ma ;< A ten mi kumpel z klanu ,kótry mieszka w Anglii na nowe konto założone przeze mnie wchodzi na ankietę i mam ją w historii 100% działa :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

mi dali bana 2 i nie chcą chyba odbanować ciągle czekam na unbana i nie ma ;< A ten mi kumpel z klanu ,kótry mieszka w Anglii na nowe konto założone przeze mnie wchodzi na ankietę i mam ją w historii 100% działa :)

Nie mozliwe natychmiastowy ban konta/lokacji

creeperwallpaperbyinser.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

długo trzeba czekać na nx???

od razu przychodza wystarczy odswierzyc

@edit

sory za to samo ... z jakims opuznieniem mam ...

Opublikowano

Czy w Niemczech działa ta reklama?

ostatnio ktos mowil ze tam nie ma tej reklamy, sam nie sprawdzalem wiec nie jestem pewny w 100%.

Opublikowano

Dobra nx mi doszły miałem poprostu włączone blokowanie ciasteczek

na nimiecki ip ostatnio widziałem tą reklamę

dJ.jpg

Opublikowano

ale jak sie robi dzien w dzien to bana sie dotaje na reklamy wiec ostrzegam zebyy zrobic z 3 razy ( na renewalka ^ ^) a potem z dzien ogarnac to moze 2 :D

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

ale jak sie robi dzien w dzien to bana sie dotaje na reklamy wiec ostrzegam zebyy zrobic z 3 razy ( na renewalka ^ ^) a potem z dzien ogarnac to moze 2 :D

Nie ma bana. Ja już to robię ponad tydzień i jakoś bana nie ma... Bo to po prostu Ci od razu wpisuje te dane itd(gotowy kod). Gdybyś w ten sposób jakoś tą reklamę "bugował" czyli miał np 10 k nxów dziennie, to wtedy masz bana na konto a nie token adds. Dlaczego? Bo w regulaminie token adds pisze, że jeśli zostanie wykryte jakie kolwiek oszustwo mają za zadanie poinformować administratora gry o tym zajściu, co skończy się z banem na konto w grze.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie ma bana. Ja już to robię ponad tydzień i jakoś bana nie ma... Bo to po prostu Ci od razu wpisuje te dane itd(gotowy kod). Gdybyś w ten sposób jakoś tą reklamę "bugował" czyli miał np 10 k nxów dziennie, to wtedy masz bana na konto a nie token adds. Dlaczego? Bo w regulaminie token adds pisze, że jeśli zostanie wykryte jakie kolwiek oszustwo mają za zadanie poinformować administratora gry o tym zajściu, co skończy się z banem na konto w grze.

WYJEBANE ale ja dosalem na token aids banika nie wiem czemu ale skoro nie ma to bede robil bo autum na 2 dni zostal tylko..

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Ban jest TYLKO za zla zmiane IP proxy, za uzywanie codziennie NIE MA BANA

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

działa dostałem 920 nx , lecz przejrzałem gdzieś 24 proxy i tylko 1 zadziałało (które nie podam :P )

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

działa dostałem 920 nx , lecz przejrzałem gdzieś 24 proxy i tylko 1 zadziałało (które nie podam :P )

Nie czaje dlaczego nie możesz podać. Co to za tajemnica?

Mi np. nie działa. Z jakiego ip bym nie wszedł to po reklamie zwraca mi false.

Opublikowano

@UP

Poniewaz reklamy sie robi co 24 na jednym ip, tzn, jak ci poda ip to jesli ty to pierwszy zrobisz to on juz by niemogl

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Dostaliscie banaa na ip ?

ja dostalem na konto, bo probowalem uzywac proxy, ja na tym robie ze miesiac i nie mam bana, a jak juz dostaniesz to napiszesz do nich i ci na 99% dadza unbana bo mi dali za poxy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...