Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma już tej reklamy.

Nie moe znaleźć

ehh .... przeczytaj pierwszy post pisze tam ze: w polsce zablokowali ta reklame i mozna ja znalesc jednynie w POMOC jesli ktos ja wczesniej robil lub sprubowal zrobic, a tak to trzeba zmieniac IP

Opublikowano

hihi dostalem 920 ;]]

psychexd pff ja IP nawet zmieniac nie musze wchodze co 24 i se dodaje nx wczoraj bylo 620 dzis 920 Hah ;DD ps Mieszkam w Brukseli . . ale to chyba nic nie zmienia bo na POLSKE biorę ! powodzenia

Opublikowano

@UP

Ale nie jestes w polsce a reklama jest zablokowana na polskie IP

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Ja zrobiłem wszystko zgodnie z tutem i mi wyskakuje jak klikam na reklame że wykryto używanie bramek proxy i nie moge wypełnic reklamy. Używam google chrome. Co mam zrobić aby zadziałało ? :D

Opublikowano

@UP

Musisz probowac dalej, to metoda prob i bledow ale pamietaj aby znalesc z High animus

1370985415-U261426.png

Opublikowano

@UP

Musisz probowac dalej, to metoda prob i bledow ale pamietaj aby znalesc z High animus

A ja tego nie mogę znaleść czy mógł by mi ktoś pomóc?

76561198033711010.png

Opublikowano

Problem tkwi w tym że teraz jak wchodze w te proxy (ta strone zeby wyszukac proxy) To na glownej mam same z ameryki albo chin czy innego wypizdziewa. A jak klikam np. na Germany i search to strona automatycznie pokazuje błąd ze cos tam cos tam :P I dzieje sie tak za kazdym razem gdy klikam search. Za 1 razem jak wszedłem to tak nie było :(. Wiecie może co mam zrobic teraz? Jakas inna strona z proxy czy jak ?

Opublikowano

Większość bramek proxy jest wykrywalna przez Token ADS i się nie nadaje, nawet dobre programy do zmian IP.

Opublikowano

Ja mieszkam w niemczech i dostaje 920^^
A działa to też z jakimiś innymi reklamami?

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Ja mieszkam w niemczech i dostaje 920^^

A działa to też z jakimiś innymi reklamami?

Nie. To działa tylko z tą reklamą.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Lecz niektórzy użytkownicy mówili ze działa tez w innych grach na tej samej reklamie

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Jak się nie załapałem gdy była dostępna reklama to teraz już nie ma szans no nie ??

Nigdzie jej nie widzę :(

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Daxer92

zobacz czy nie masz ja w pomoc albo pobaw sie z IP proxy

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Lecz niektórzy użytkownicy mówili ze działa tez w innych grach na tej samej reklamie

Nie dziala na plemionach, a jak probowalem to chyba byl battlefield jakis darmowy przez neta to zrobilem to (zamiast token ads to byl to sponsorpay) dostalem te dodatkowe punkty ale od razu bana dostalem :/ i to na IP wiec w kazdej grze gdzie jest sponsorpay tam nie mam tych reklam. Mozecie probowac na grach gdzie jest "tokenads" bo na sponsor naprawde nie warto :)

Opublikowano

Zrobiłem dziś ją rano i nie dostałem nxów. Codziennie dostawałem tylko dziś nie. Jakieś pomysły?

ja ty i wszyscy ludzie z TSa ktorch sie pytalem maja ten sam problem ale podobno wylaczyli do updata czyli do dzis 1 dzien zobaczymy :D

9fhc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...