Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Dzisiaj wam zaprezentuje calkowicie DARMOWE NX co 24h w kilka sekund. Combat Arms EU

1- Wchodzimy na strone Combat Arms EU logujemy się i potem po lewej stronie na Charge Nexon Cash

1364326953-U261426.jpg

2- W Select Country Szukamy Poland

1364327202-U261426.jpg

3- W metodzie płatności naciskamy na Offer Payment i naciskamy na TokenAds

1364327277-U261426.jpg

4- Jedziemy na dół czekając aż się załadują oferty do puki nie znajdziemy reklamy

1364323913-U261426.jpg

5-Naciskamy na reklamę ( na 690 )

6- Pojawi nam się okno reklamy gdzie pisze data urodzenia i takie tam. Nic nie wpisujemy, zostawiamy stronę taka jaka jest.

7- Kopiujemy ten link:

http://tracking.surveycheck.com/aff_l?offer_id=44&aff_id=1308&aff_sub5=176731478031

i wklejamy tam gdzie jest adres trony i naciskamy na Enter.

8- Po wklejeniu linku i naciśnięciu Enter pojawi nam się biała strona a w górnym lewym rogu conversion logged: true I na koniec w tym poście naciskamy na Lubię To ;) i już masz darmowe NX co 24H ;)

Zmiana IP Proxy

W Polsce jak widać ta ankieta już nie działa, po prostu zablokowali ją za używanie ją bez umiaru. A więc tutaj wam daje sposób Jak zmienić IP Proxy

no to tak:

1.zakladamy nowe konto email

2.wchodzimy na te strone:

http://freeproxylists.net/?c=&pt=&pr=&a%5B%5D=2&u=0 

3.wchodzimy na jaki chcemy kraj i klikamy SEARCH

4.szukamy ip gdzie pisze Anonymous lub high Anonymous (pod żadnym warunkiem nie może być "none" bo nie będzie działać)

5.po znalezieniu robimy to:

Jeśli masz Firefoxa to wchodzisz w Opcje>Zaawansowane>Sieć>Połączenia>Ustawienia>Ręczna konfiguracja serwerów proxy> Zaznaczasz "Użyj tego serwera proxy dla wszystkich protokołów"

W Internet Explorer klikamy "Narzędzia" => "Opcje internetowe..." =>zakładka "Połączenia" => "Ustawienia sieci LAN..." => zaznaczyć"Użyj serwera proxy dla sieci LAN"=> tutaj wpisz adres i

port serwera proxy. Po odświeżeniu strony, powinny on zostać już wczytany przez serwer proxy i tam wpisujemy IP i port ktory znalezlismy na poprzedniej stronie

6. wchodzimy na combata (wszystko się będzie nam powoli ładować)

7.zakładamy konto

8.po założeniu klikamy "confirm email'' otworzy nam sie strona z emailem, potwierdzamy konto

9.klikamy charge nx i szukamy naszej reklamy czyli "świat opini''
wchodzimy na nia jesli pokaze nam sie ,,potwierdz swoja tozsamosc,, to
zrobilismy wszystko dobrze i w tej samej karcie u gory wklejamy ten link

http://tracking.surveycheck.com/aff_l?offer_id=44&aff_id=1308&aff_sub5=176731478031

i czekamy aż wyskoczy nam "true'' w lewym górnym rogu

10.cieszymy się bo właśnie dostaliśmy darmowe nx które możemy robić co 24 godziny

11.na następny dzień robimy wszystko na nowo jeśli wejdziecie na swoje konto bez proxy od razu ban na tokenads

mozecie to robic na roznych krajach na roznych IP i jak na kazdym
koncie uzbiera wam sie nie mala sumka to kupujecie sobie jakies bronie.

Twórca tej metody jest kamilpolok2, a więc prosiłbym abyście podziękowali kliknięciem na Lubię To! Na poście 470 strona 24

I mateuszkocon3 na poście 466 strona 25.

Bądź człowiekiem i daj im Lubię To!

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdziłem. Zacznijmy od tego, że ta reklama jest nie po Polsku(wiem nie mieszkasz w Polsce) a po 2 ten link mi keyloggerem śmierdzi.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jutro około 21 dam screena bo już załadowałem NX i dziś nie mogę

UP@

Dalem z screenami

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Sprawdziłem. Zacznijmy od tego, że ta reklama jest nie po Polsku(wiem nie mieszkasz w Polsce) a po 2 ten link mi keyloggerem śmierdzi.

testowałem i to serio działa, link keylogerem ? Link to bardziej reflinkiem mógłby być

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

testowałem i to serio działa, link keylogerem ? Link to bardziej reflinkiem mógłby być

Może i masz racje. Ale nagle z dupy coś się pokazuje? I nxy są na koncie...

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Może i masz racje. Ale nagle z dupy coś się pokazuje? I nxy są na koncie...

po prostu jeżeli wszystko przebiegło by pomyślnie - np w ofertach płatnych wysłałbyś sms'a to zostałbyś przekierowany na inną stronę i to sprawdziłby system, tutaj po prostu ktoś skopiował ten link i opublikował (chyba że idefis to rozkminił)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

adres sam podalem po rozwiazaniu ankiety.

UP@
To musisz isc dalej na dol aby sie zaladowaly wszystkie reklamy i szukaj po przez obrazek nie przez ilosc NX

1370985415-U261426.png

Opublikowano

działa tylko ze ja mam chyba 420 ale i tak działa dz wielkie :D

Mam tak samo, ale w rzeczywistości daje 560 : P

Dzięki za linkusia.

9368_gold.png

Opublikowano

Za tuta prosilbym moderatorow a zdjecie kila procent ;).

A co do innych reklam bede probowal czy dziala na inne ;), a wiec na kilka dni moze i byc wiecej linkow

1370985415-U261426.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...