Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moje konto tez jest zablokowane :D dzisiaj sie chyba za to wzieli xD chyba nie mamy szans na unbana xD bo pisze ze cos tam ze jak napiszemy ticket to nas nam nie usuna bana xD

@edit na szczescie dostalem na 1 konto uffff teraz bede sie bawic z proxy :D

Pomocnik
Opublikowano

Ja własnie też dostałem Bana na jednym koncie a robiłem tylko z polskiego proxy/ip

Ja to samo

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Pomocnik
Opublikowano

Ja mialem na starym koncie juz dawno bana i mi nie odbanowali a na tym mam dzisiaj bana..

ZMienisz proxy/IP to automatycznie dostajesz bana..

A gyby tak zalozyc konto w CA juz z zmienionym proxy na Brazylijskie np potem wejsc w ta reklame i zrobic ja ?

Tylko wszystko na osobnym IP/kompie..

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

To widzę, że tylko mi ta reklama działa przez proxy. Korzystam z Brazylianskiego proxy z średnią anonimowoscia i dostaje 920nx a mieszkam w Polsce. Juz mam cos ponad 6500nx. Moze dlatego nie dostaje bana bo nigdy wczesniej nie wchodziłem w te reklamy z polskiego ip. ;D Jednak na przykładzie kolegi i brata bo ja im robiłem te nx na 1 kompie (działało) Tylko potem chcialem spróbowac z innego ip chyba włoskiego albo ruskiego i wtedy im zablokowało konta. Mi nadal działa ;]

nie wiem jak to zrobiles ja zmienilem proxy na brazylijskie zalozylem nowe konto w combacie nawet gmailu zrobilem zeby nie bylo .pl w emailu zalogowalem sie, kliklem token ads zeczywiscie tam jest 920 nx za ta reklame ale gdy kliklem wyskoczylo mi ze uzywam proxy. nie wiem jak to robisz wszystko od poczatku do konca zrobilem na proxy i dalej nie dziala ... sprobuje proxy i ip zmienic na ten sam kraj to moze zadziala

@edit

Ja mialem na starym koncie juz dawno bana i mi nie odbanowali a na tym mam dzisiaj bana..

ZMienisz proxy/IP to automatycznie dostajesz bana..

A gyby tak zalozyc konto w CA juz z zmienionym proxy na Brazylijskie np potem wejsc w ta reklame i zrobic ja ?

Tylko wszystko na osobnym IP/kompie..

zrobilem tak i nie dziala :/

Opublikowano

Z programem Super Hide IP Zmienisz bardzo latwo IP na inne z innego kraju, zrobisz konto i ladujesz nx ciągle zmienionym IP w tym programie i nie dostaniesz bana ponieważ ciągle wbijałeś na te konto z tego samego IP

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Pomocnik
Opublikowano

Z programem Super Hide IP Zmienisz bardzo latwo IP na inne z innego kraju, zrobisz konto i ladujesz nx ciągle zmienionym IP w tym programie i nie dostaniesz bana ponieważ ciągle wbijałeś na te konto z tego samego IP

Mylisz sie robilem tak z zmienionym IP wszystko na zmienionym IP i tak dostalem bana..

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Kav

Ale musisz zawsze wejsc z programu zmienionym IP na strone combata, Tokenads i w grze

1370985415-U261426.png

Pomocnik
Opublikowano

Kav

Ale musisz zawsze wejsc z programu zmienionym IP na strone combata, Tokenads i w grze

To zrobie tak zmienie IP na Hiszpanskie zrobie konto na hiszpanskim zaloguje sie w grze na hiszpanskim i zrobie reklame na hiszpanskim

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Witam, mi wyskakuje takie cos

Disabled Account

Your account has been suspended.

If you feel this is a mistake, please submit a ticket via the
'offer status' page, and select "Why is my account suspended?".

Pomoze ktos?

Opublikowano

Witam, mi wyskakuje takie cos

Disabled Account

Your account has been suspended.

If you feel this is a mistake, please submit a ticket via the

'offer status' page, and select "Why is my account suspended?".

Pomoze ktos?

dostales bana tak jak wszycy mozesz napisac zeby cie odbanowali ale raczej duzo nie zdzialasz bo dostales za oszukiwanie

Opublikowano

Tak jak pisałem wczoraj zrobiłem tą reklame na innej grze a dzisiaj tej reklamy już nie ma...

ona pokazuje się co 24 h czy musze coś zrobić??

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Tak jak pisałem wczoraj zrobiłem tą reklame na innej grze a dzisiaj tej reklamy już nie ma...

ona pokazuje się co 24 h czy musze coś zrobić??

Powinna się pokazywać co 24h. Nie każdy ją ma.(przynajmniej tak jest u mnie)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Odpowiadam. Jesli dostaliscie bana to na konto i zmiana ip nie pomoże.

Czemu ci pisze że kozystasz z proxy?? Bardzo proste, wykrywa bo proxy nie ma anonimowsci.

Wejdz w ta strone i wybierz Brazylianskie ip tylko żeby było anonymous albo High anonymous.

http://freeproxylists.net/?c=&pt=&pr=&a%5B%5D=2&u=0 

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

Odpowiadam. Jesli dostaliscie bana to na konto i zmiana ip nie pomoże.

Czemu ci pisze że kozystasz z proxy?? Bardzo proste, wykrywa bo proxy nie ma anonimowsci.

Wejdz w ta strone i wybierz Brazylianskie ip tylko żeby było anonymous albo High anonymous.

ale zbieg okolicznosci wlasnie z nich korzystalem i za kazdym razem nie dzialalo

@edit ale zeczywiscie nie robilem z tym anynouse tylko zawsze none

YEAAAAAAAAA DZIEKI STARY DZIALA! MUSICIE ZALOZYC KONTO NA TYM IP I ZROBIC REKLAME TAK JAK NAPISAL @UP ! 920 NX :D I TO MOZNA ROBIC Z ROZNYMI KRAJAMI NA ROZNYCH KONTACH! JESTESMY BOGACI! WYSTARCZY POSWIECIC DZIENNIE ZE POL GODZINY A BEDZIEMY MIELI ZE 10.000 NX NA DZIEN! ROBCIE NA ROZNYCH KONTACH CODZIENNIE A JAK SIE UZBIERA TO PRZESYLAJCIE SOBIE NA GLOWNE KONTO BRONIE!

Opublikowano

Kav.

Jesli chcesz to robic tym programem musisz miec ten program w wersji pełnej nie demo free

1370985415-U261426.png

Opublikowano

ale zbieg okolicznosci wlasnie z nich korzystalem i za kazdym razem nie dzialalo

@edit ale zeczywiscie nie robilem z tym anynouse tylko zawsze none

YEAAAAAAAAA DZIEKI STARY DZIALA! MUSICIE ZALOZYC KONTO NA TYM IP I ZROBIC REKLAME TAK JAK NAPISAL @UP ! 920 NX :D I TO MOZNA ROBIC Z ROZNYMI KRAJAMI NA ROZNYCH KONTACH! JESTESMY BOGACI! WYSTARCZY POSWIECIC DZIENNIE ZE POL GODZINY A BEDZIEMY MIELI ZE 10.000 NX NA DZIEN! ROBCIE NA ROZNYCH KONTACH CODZIENNIE A JAK SIE UZBIERA TO PRZESYLAJCIE SOBIE NA GLOWNE KONTO BRONIE!

Wytłumacz krok po kroku co i jak

Opublikowano

no to tak:

1.zakladamy nowe konto email ( ja zakladam na ojooo poniewaz dochodzi tam i nie trzeb potwierdzenia telefonem)(ojooo tez mi teraz za bardzo nie dziala jesli ktos zna email na ktory przychodzi kod aktywacyjny od nexona prosze o podanie mi na pw lub tutaj oprocz gmail bo tam trzeba potwierdzenia emialem)

tu macie liste emaili trzeba by bylo posprawdzac na ktore przychodza najlepiej jesli robic np,: ze czeskim IP to tez czeski email to bedzie dzialac

http://www.fepg.net/ceurope.html

2.wchodzimy na te strone:

3.wchodzimy na jaki chcemy kraj i klikamy SEARCH

4.szukamy ip gdzie pisze Anonymous lub high Anonymous (pod zadnym warunkiem nie moze byc ,,none'' bo nie bedzie dzialac)

5.po znalezieniu robimy to: (wziete z pierwszygo postu od Idefiks)

Jeśli masz Firefoxa to wchodzisz w Opcje>Zaawansowane>Sieć>Połączenia>Ustawienia>Ręczna konfiguracja serwerów proxy> Zaznaczasz "Użyj tego serwera proxy dla wszystkich protokołów"

W Internet Explorer klikamy "Narzędzia" => "Opcje internetowe..."
=>zakładka "Połączenia" => "Ustawienia sieci LAN..." =>
zaznaczyć"Użyj serwera proxy dla sieci LAN"=> tutaj wpisz adres i
port serwera proxy. Po odświeżeniu strony, powinna ona zostać już wczytana przez serwer proxy

i tam wpisujemy IP i port ktory znalezlismy na poprzedniej stronie

6. wchodzimy na combata (wszystko sie bedzie nam powoli ladowac)

7.zakladamy konto

8.po zalozeniu klikamy ,,confirm email'' otworzy nam sie strona z emailem, potwierdzamy konto

9.klikamy charge nx i szukamy naszej reklamy czyli ,,swiat opini'' wchodzimy na nia jesli pokaze nam sie ,,potwierdz swoja tozsamosc,, to zrobilismy wszystko dobrze i w tej samej karcie u gory wklejamy ten link

http://tracking.surveycheck.com/aff_l?offer_id=44&aff_id=1308&aff_sub5=176731478031

i czekamy az wyskoczy nam ,,true'' w lewym go.rnym rogu

10.cieszymy sie bo wlasnie dostalismy darmowe nx ktore mozemy robic co 24 godziny

11.na nastepny dzien robimy wszystko na nowo jesli wejdziecie na swoje konto bez proxy odrazu ban na token ads

12 i ostatnie klikamy w tym poscie ,,lubie to''

nie polecam emailu gmail gdyz tam trzeba potwierdzic telefonem a nie kazdy ma 20 kart sim

Indefis mozesz to wyskorzystac w swoim temacie to moze tym ktorym sie nie chce czytac nie beda zadawac pytan

:) mozecie to robic na roznych krajach na roznych IP i jak na kazdym koncie uzbiera wam sie nie mala sumka to kupujecie sobie jakies bronie.

Brazylijkie IP 187.X.63.66 jest moje i nie bedzie wam dzialac bo bedzie pisac ze juz robiono ta reklame a ja codziennie to bede robic wiec probujcie na roznych krajach i roznych IP

nie zapomnijcie o ,,lubie to'' :D

@down ok sorki :D

Opublikowano

@UP

Posta dam do mojego temu ;) pod twoim imieniem.

A i Idefis, nie Idefiks

1370985415-U261426.png

Opublikowano

działa wam tokenads? bo mi wyskakuje że strona jest niedostępna? zwinęli interes?

mi rowniez nie dziala miejmy nadzieje ze to tylko przerwa techniczna

@edit

ok juz dziala :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...