Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a z jakich państw działa ta reklama nadal ??

wczoraj mi dzialalo na 100% na brazylijskim dostaje sie tam 920 nx we francji tez jest ta reklama tylko jeszcze nie zdazylem jej sprawdzic ale widzialem ja tam, narazie nic nie zrobimy bo sie token ads zepsulo

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znalazłem za 690 w brazyli ale wyskakuje mi to

Mikrotik HttpProxy

Error: 404 Not Found

ok już działa ale mam takie wolne proxy ze od 30 minut zrobiłem 1 reklamę i 1 konto lol

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ok już działa, dostałem 460, a Wy ile dostajecie z polskiego?

ja na polskim juz tego nie umiem robic bo bana dostalem jak wiekszosc wiec jesli ty to dalej robisz to rob to jak najszybciej bo prawdopodobnie dostaniesz bana na token ads ( na konto ) ja teraz musze na innych kontach robic i jak mi sie uzbiera to bede przesylal bronie na glowne konto

Opublikowano

nie mogę znaleźć tej reklamy. nie może być inna ??? i gdzie mam wkleić tamten link ?

To działa tylko na tą reklame... Wchodzisz w tą ankietę i wklejasz link do przeglądarki...

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Tak można to robic na wielu kontach i potem przesyłać, tylko na 1 koncie z tego samego ip kraju kozystajcie, bo jak zmienice kraj to ban. Takie pytanie działa na nowo zrobionych kontach? Bo nie próbowałem. xD Macie tu wiecej ip ja z tego czesciej kozystam bo jest co pare minut uaktualnienie ip. Tylko tu nie wiadomo jaka jest anonimowosc wiec może niekiedy nie działac. Mi raz sie zdazyło ze musialem szukac innego ip wiec szanse na 920nx sa duze.

http://hidemyass.com/proxy-list/

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

ja na polskim juz tego nie umiem robic bo bana dostalem jak wiekszosc wiec jesli ty to dalej robisz to rob to jak najszybciej bo prawdopodobnie dostaniesz bana na token ads ( na konto ) ja teraz musze na innych kontach robic i jak mi sie uzbiera to bede przesylal bronie na glowne konto

wiesz co, mi zbanowali, potem za 2 tygodnie napisalem zeby mnie odblokowali, i mnie odblokowali i wszystko dziala

Opublikowano

Tak można to robic na wielu kontach i potem przesyłać, tylko na 1 koncie z tego samego ip kraju kozystajcie, bo jak zmienice kraj to ban. Takie pytanie działa na nowo zrobionych kontach? Bo nie próbowałem. xD Macie tu wiecej ip ja z tego czesciej kozystam bo jest co pare minut uaktualnienie ip. Tylko tu nie wiadomo jaka jest anonimowosc wiec może niekiedy nie działac. Mi raz sie zdazyło ze musialem szukac innego ip wiec szanse na 920nx sa duze.

http://hidemyass.com/proxy-list/

jak to nie pisze jak pisze :) popatrz calkiem na prawo pisze tam "Anonymity" wiec szukajcie takich co pisze HIGH+KA

Opublikowano

wiesz co, mi zbanowali, potem za 2 tygodnie napisalem zeby mnie odblokowali, i mnie odblokowali i wszystko dziala

mialem to samo wczoraj napisalem o unbana

i dzis juz odbanowali

wiec to dziala

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

mialem to samo wczoraj napisalem o unbana

i dzis juz odbanowali

wiec to dziala

gdzie jest ten ticket? wiem co tam napisac tylko gdzie im to wyslac?

Opublikowano

gdzie jest ten ticket? wiem co tam napisac tylko gdzie im to wyslac?

wchodzisz w pomoc

dajesz Problem

i tak dajesz czemu moje konto zostalo zablokowane czy jakos tak :)

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Pomocnik
Opublikowano

Gdzie napisac w sprawie unbana ? Pisze do nich na e-mail a oni mi odbanowywuja IP zamiasst konta..

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

wchodzisz w pomoc

dajesz Problem

i tak dajesz czemu moje konto zostalo zablokowane czy jakos tak :)

ok dzieki a co tam napisac? ze mam zmienne IP czy co tam na zmyslac?

ok widze po prostu wybrac opcje: ,,dlaczego moje konto zostalo zablokowane'' i to wystarczy?

Opublikowano

ok dzieki a co tam napisac? ze mam zmienne IP czy co tam na zmyslac?

ok widze po prostu wybrac opcje: ,,dlaczego moje konto zostalo zablokowane'' i to wystarczy?

Tak. I tam opisujesz im problem.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Tak. I tam opisujesz im problem.

ale ja tam mam tylko Imie i email,jak oni mi napisza email i wtedy im odpowiedziec i cos tam nazmyslac?

screen:

Pocbpoq.png

@edit

ok, napisali mi ze uzywalem proxy to napisalem ze mam zmienne IP moze dostane unbana a jak to nie pomoze to powiem ze jezdze po swiecie i jestem caly czas w ruchu wiec korzystam z IP roznych krajow xD

Opublikowano

jak to nie pisze jak pisze :) popatrz calkiem na prawo pisze tam "Anonymity" wiec szukajcie takich co pisze HIGH+KA

No to widziałem. Ale raz czy dwa na tym High+Ka wykryło mi ze kozystam z proxy wiec działa na 90%. Ale to nie problem bo tych ip jest dużo xD

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Pomocnik
Opublikowano

Wlasnie dziala tylko debile ktorzy nie potrafia z tego korzystac robia tak ze nawet jak jest Hight to zbanuja dane IP pobanuja tak all IP przez takich ludiz i wgl nic nie bedzie ;/

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

W temacie jest tak prosto opisane se nawet y by szympans to zrozumiał, tylko ze inni chcą mieć wszystko na łatwiznę, tzn. gdzie, co i jak.

A więc ludzie czytajcie z sensem, raz a nawet i wiele razy i na pewno wam się uda, wystarczy pomyśleć

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Idefis Dzięki ! :D Działa.. ;]

Tylko nie wiem czemu raz dostaje 1000 a nie raz 560 a dziś dostałem 780 .. :D

A z FB nie jestem połączony :P

Już mam 4981 NX! :D Dzięki !

-__Q-Q__-.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...