Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi nie działa ponieważ jak wklejam tego linka to nic takiego jak pisałeś nie wyskakuje

Musisz wejść na tą ankietę i dopiero na ten link, przeczytaj dokładnie instrukcję.

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musisz wejść na tą ankietę i dopiero na ten link, przeczytaj dokładnie instrukcję.

No chyba nie wyglądam na dauna prawda ? zrobiłem dokładnie tak jak w instrukcji i nic.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

No chyba nie wyglądam na dauna prawda ? zrobiłem dokładnie tak jak w instrukcji i nic.

To pisz bardziej zrozumiale, bo trudno się domyślić w czym masz problem, a jeśli wcześniej nie robiłeś tej ankiety to już jej nie zrobisz.

Opublikowano

Siem odbanowali mi konto na Tokenach i nie wiem czy robić dalej czy nie. Mogą zbanowac jeszcze raz? jeśli tak to co się z tym wiarze ?

Opublikowano

W sensie, że ankietę inną wziąłeś? I ten kod wkleiłeś ;x?

Tak.

A co do innych to: dokładnie nie wiem jaka to była reklama, to było coś z "WEBGAINS" za 920nx i z ofert Wielkiej Brytanii ponieważ pochodzę z Anglii, wkleiłem tam tą stronę www podaną w temacie i zadziałało ;3 .

35626.jpg

MPC[*]

Opublikowano

a jaka jest kolego drogi w 1 stronie??? zobacz zanim napiszesz posta reklama się nazywa SSI początek ma taki i jest zależnie od pkt jedni mają po 400pkt a jak mieszkasz bądź potrafisz dobrze zmienić ip na angielskie to po 900pkt

Opublikowano

a jaka jest kolego drogi w 1 stronie??? zobacz zanim napiszesz posta reklama się nazywa SSI początek ma taki i jest zależnie od pkt jedni mają po 400pkt a jak mieszkasz bądź potrafisz dobrze zmienić ip na angielskie to po 900pkt

Tępy niedojebie nie wiesz o czym pisze to się kurwa nie wtrącaj. Jakbyś poczytał, to napisałem, że takiej reklamy U MNIE NIE MA! Więc nastepnym razem zanim coś napiszesz to się kurwa zastanów i poczytaj co napisałem. Idiots, idiots everywhere

:)

Opublikowano

Wejdzcie na hiszpanskie proxy w select country poland

I co dalej? Jakiej reklamy szukać.

Więc wytłumaczyłem ci drogi kolego że ta reklama nazywa się SSI albo ty człowieku sam nie wiesz co piszesz ale piszesz i zapominasz co pisałeś i kolego troszeczkę mniej z wulgami bo to nie przedszkole że rzucasz mięsem do swojego kolegi z jednego kółeczka :)

Opublikowano

mam Ciagle false juz 2 dzien mi nie dziala albo ja nie umniem poprawnie tego wykonac co jest pomocy wie ktos cos?

wyczysc ciasteczka cclearnem

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

nie mam tej reklamy dopiero teraz znalazlem tego tuta działa wam to jeszcze? jak tak to co mam zrobic zmienic ip jakims programem? bo jak zmienialem kiedys to wogole sie strona ca nie wyswietlala

Opublikowano

a bana za to mozna wyrwac? jak tak to na konto czy na token ads i na ile?

Jeszcze jedno zrobilem tak jak w tucie na mozilli zmianie ip proxy no i strona combat arms wolno sie laduje ale jak chce konto zalozyc lub wejsc na charge nx to pisze nie odnaleziono serwera wtf?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...