Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi na chrome działało i przestało, wyskakiwało true ale nie dochodziło :/. Na plemionach mi to nie działa na przykład. No ale fireflox bez zarzutu :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mi na chrome działało i przestało, wyskakiwało true ale nie dochodziło :/. Na plemionach mi to nie działa na przykład. No ale fireflox bez zarzutu :P

A mi ciągle działa na chrome i nx normalnie dochodza

Opublikowano

A z jakiego kraju proxy korzystacie? Bo ja de tej pory jezdzilem tylko na Brazyli bo 920nx było. Ale z 5 dni temu juz na Brazyli ta reklame zablokowali. Niby brat dostal bana bo potem weszlem przez innego kraju proxy. U mnie jescze nie próbowałem bo niewiem na jakim działa a niechce dostac bana.

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

A z jakiego kraju proxy korzystacie? Bo ja de tej pory jezdzilem tylko na Brazyli bo 920nx było. Ale z 5 dni temu juz na Brazyli ta reklame zablokowali. Niby brat dostal bana bo potem weszlem przez innego kraju proxy. U mnie jescze nie próbowałem bo niewiem na jakim działa a niechce dostac bana.

moge sie spytac jak zmieniasz proxy? bo jak ja probuje to token ads zawsze wykryje jak powiesz to ja ci tez powiem gdzie jest ta reklama :P

Opublikowano

No zmieniałem na normalne proxy jakie znalazłem na internecie. Jak wczesniej wejdziesz w oferty z polskiego ip i potem z innego proxy to dadza ci bana. Ja od poczatku kozystalem na proxy z danego kraju. Ale od pownego momentu pisalo mi ze ta reklama jest zablokowana dla tego kraju. Dzisiaj wchodze i działa. Mam nadzieje że długo sie utrzyma.

I mam jeszcze pytanie kolega ma bana da sie cos robic by tego nie było? Na początku sie udało na 1 proxy a teraz na kazdym pisze banned;/

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

Ja dziś na moich wszystkich kontach robiłem i miałem true, a zmień przeglądarkę ;). Bo mi to pomogło a również miałem false cały czas

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja dziś na moich wszystkich kontach robiłem i miałem true, a zmień przeglądarkę ;). Bo mi to pomogło a również miałem false cały czas

Jak robiles na wszystkich kontach jak tylko na jednym sie da bo to po IP idzie. Jedna reklama na jednym IP moze byc zrobiona..

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Mi rowniez dzisiaj pisze ,,false'' wyczyscilem wszystko cclenerem i zmienilem przegladarke i dalej ..false'' ....

bez zmieniania proxy nie da rady

teraz to juz pewnie na 100% zablokowali to

Opublikowano

Reklama nadal działa tylko odczekajcie zamiast 24 to 48h i tylko na 1 koncie bo reklama jest przez IP

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

SS weryfikacyjny:

4kncie.jpg

izbybg.jpg

Są dwa konta? Są :). Jak widzicie mi działa, lecz też miałem okres gdzie wyskakiwało false :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

skąd wiesz, że zostanie naprawiona ?

PS: ich całe forum zamula mi jakoś może fakrtycznie mają jakiś problem

Opublikowano

Tez mam false, ale w kazdej grze i przegladarce ;o Wczoraj jeszcze dzialalo .... Hmm na innym ip nie sprawdze, bo wtedy mi nic nie wyszukuje :(

10300.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...