Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko nie dziwcie się jak wy się logujecie np. z niemieckiego proxy, a parę minut później z polskiego..

Rozwin swoja wypowiedz, nie rozumiem

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Rozwin swoja wypowiedz, nie rozumiem

to ze za takie cos juz zbanuja

wiem bo sam dostalem bana na 1 konto :)

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

Znam jeszcze jedną reklamę, która działa i daje mi sukcesywnie co 24h nx tyle, że raczej nie podoba bo za dużo osób wejdzie na nią i ją zablokują --_-- ". Po za tym nie kupujcie skila bo to wam nic nie da :).

Dowód :

nxpng_npqsrxp.png

@noobki

Nie będę się z tobą za bardzo kłócił .itp ale raz Ci odp :

hahaha, żart miesiąca ? :ss
chce wam pokazać, że skoro link, który się wkleja działa tylko na ankiety to może byś zaczął myśleć :)

Co do twojego K/D :

- Alpha player

- T-2 - nic trudnego

Dla słabych takich jak ty trzeba być litościwym :).

Opublikowano

Znam jeszcze jedną reklamę, która działa i daje mi sukcesywnie co 24h nx tyle, że raczej nie podoba bo za dużo osób wejdzie na nią i ją zablokują --_-- ". Po za tym nie kupujcie skila bo to wam nic nie da :).

Dowód :

nxpng_npqsrxp.png

Powiem tak po chuj piszesz jak nie chcesz powiedzieć? Co to skilla może i go kupujesz ja nxow nie kupuje (mam tylko jednego perma t-2) i jestem pewny że k/d nie masz wyższego ode mnie , więc mam w chuju twoją reklamę i wyjebane na twoją "litość" że podasz jak to zrobić. Pozdro dla pazernych ;)

Sorry za chamstwo ale lepiej być szczerym i chamskim niż nie mieć swojego zdania i podlizywać się każdemu ;p

Opublikowano

Dowód :

nxpng_npqsrxp.png

jak dla mnie to jest ta sama reklama czyli ,,swiat opinii''

tylko ze kazdy dostaje inna ilosc ... po za tym nie ma reklamy ktora dawalaby 570 nx

Opublikowano

Moje konto zostało zablokowane. Nie wiem właśnie czemu :(. Nie zmieniałem żadnego ip i ban na tokensa :(

tez tak mialem 2 dni temu

robisz tak sciagasz ccleaner i czyscisz nim wchodzisz znow i juz mozesz ^ ^

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

Dowód :

nxpng_npqsrxp.png

Powiem tak:

Na co to mówisz jak nie masz zamiary się podzielić?? -.-, chcesz się pochwalić ze jesteś dzieckiem nx i dlatego jesteś THE BEST??

Właśnie przez takich ludzi jak ty, chamów, dałem tą metodę bo jak by wszyscy ludzie byli tacy jak ty to nawet o tucie byśmy mogli zapomnieć, a więc jeśli się nie chcesz podzielić tą reklamą to wypie**** i się nie chwal.

A i to raczej ta sama reklama tylko chcesz wkurzyć innych albo się pochwalić, nie wiem.....

Co do tematu:

Jeśli chcecie używać TokenAdss z zmienionym IP to potem nie wchodzicie z prawdziwym ..... bo to już jest bardzo podejrzane

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Przetestowałem u mamy i działa u siebie na neostradzie nie działa :/. Dziwne :/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

dlaczego do chuya pana niemam tej reklamy ani w pomoc ani w ofertach dlaczego ....

mam neta z tp :D to tego wina ?? ;/

Jeśli nigdy jej nie robiłeś to jej nie będziesz miał

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Napisali mi w e-mailu, że moje konto jest zbanowane za proxy. Można coś z tym zrobić??

Tak założyć nowe szanse na ub są nikłe

Opublikowano

Ci co nie mają tej reklamy ani w pomoc, ani w ankietach nie będziecie jej mieli. Więc nie piszcie cały czas czemu jej nie macie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Wow :D To nie tylko w CA dziala. Patrzylem w innych grach (nie tylko nexon) Dziala to na kazdej ankiecie typu SSI :)

Wielki like za to :)

@Down

Prawie kazda gra w ktorej mozesz zdobywac platne punkty przez rekalmy ...

Np. The west, plemiona ... Wszedzie gdzie masz ta ankiete SSI

Opublikowano

Właśnie się zorientowałem że ta metoda nie działa na Google Chrome, więc jeżeli na chrome wam nie działa to zmieńcie przeglądarkę :)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...