Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz spróbowałem jeszcze raz i działa. Nie wiem czemu wcześniej nie chciało załapać

bo trzeba rowniotkie co do sekundy odczekac 24h po zrobieniu reklamy

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo trzeba rowniotkie co do sekundy odczekac 24h po zrobieniu reklamy

Wiem robiłem jakieś 20min po 24h ale wtedy nie poszło ;p

Może to też wina mojego PC ostatnio trochę szaleje a nie chce mi się robić reinstalki systemu ^^

Opublikowano

Kurde.. Zalogowałem się za pomocą facebook i dostałem tylko 580 -.- a nie 780 ...

A co piepszycie , że jak się zaloguje za pomocą FB to się dostaje 200 nx ... ._.

988241673fbe6957641499c5b9a1684779acc50.

Pamiętaj, wróg jest tylko Jeden!

Opublikowano

Kurde.. Zalogowałem się za pomocą facebook i dostałem tylko 580 -.- a nie 780 ...

A co piepszycie , że jak się zaloguje za pomocą FB to się dostaje 200 nx ... ._.

Nie zadawaj kilka razy tego samego pytania... Ten Facebook nie daje zbyt dużo, może tamten kolega co dostał więcej nxów, pierwszy raz robił tą ankietę.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie zadawaj kilka razy tego samego pytania... Ten Facebook nie daje zbyt dużo, może tamten kolega co dostał więcej nxów, pierwszy raz robił tą ankietę.

Ja zalogowałem się przez facebooka i dostałem tez 780nx czyli więcej. A robiłem tą reklamę wcześniej i ostatnie dwa razy przez facebooka , więc są dodatkowe nx przy tym.

Opublikowano

Niestety brak obecnie ankiet do wypełnienia.

I widzę tak codziennie :/.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Może komu ktoś komu to ddziała niech powie co wypełnia daty itd

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

To go podajcie a nie piszecie że działa, bo ten link co jest w temacie mi nie działa, jak coś to pw

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie ma tej reklamy ;/ pomóżcie, czy to musi być ta sama co na screenie za 690nx? czy moze być inna? pomocy

roznie raz 690 ja mam chyba za ok. 500

jak jej nie robiles wczesniej to jeje nie zrobisz wystarcfzy ze kiedys na nia klikles i wyszles. jak tak zrobiles to wchodzisz w POMOC i tak jej szukasz klikasz i kopiujesz ten link w temacie i wrzucasz tam gdzie adres strony ( ta sama karta )

Opublikowano

TO JAK TO WYPELNIASZ ZE CI DZIALA?!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

TO JAK TO WYPELNIASZ ZE CI DZIALA?!

normalnie klikam w POMOC tam szukam ten ,,swiat opinii'' wklejam u gory ten link co w temacie jest ten w pierwszym poscie i mam nx

jak nie wierzycie to jutro zrobie filmik i go to wstawie ale dopiero jutro bo trzeba 24 godziny odczekac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...