Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@BoBxKarol

Masz rację!

Ankieta się nie pojawia, ale w zakładce POMOC można ją otworzyć i działa.

Co do ilości nx. Zauważcie, że można zalogować się przez fejsa. To daje dodatkowe 200 nx do tej reklamy. Dlatego Bohomas dostał 780nx tak jak ja dostaje :)

other-weed-128302150794517.gif
Opublikowano

@BoBxKarol

...

KOCHAM CIE!!!!!!!!!!!! dziala dziala dziala!! wchodzcie w POMOC i tam jest ta reklama na 100% dziala od razu przychodza nx!!!!

@edit

pod warunkiem ze wczesniej ja robiliscie!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

na zmienienym ip ani proxy nie chce wgl mi wejść na charge nx...bo coś nie można ;/ a w pomocy nie mam tej reklamy ehh ;/

ehh.:)

Opublikowano

Dektored a co ci dokladnie pisze? tak tylko poczatek

Nic ;x Nie moge wniosku nawet zrobić bo już go robiłem wcześniej.

na zmienienym ip ani proxy nie chce wgl mi wejść na charge nx...bo coś nie można ;/ a w pomocy nie mam tej reklamy ehh ;/

Poszukaj, ta reklama nazywa się :

Świat opinii- Jakie jest twoje zdanie?

Powinna być, nawet jeśli robiłeś kiedyś do niej wniosek.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ziomki jak ktoś wykona to niech da link ;D. To się pobuguje ;D.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Do coś jak to co działało tylko że teraz false wyskakuje a ja chce wypełnioną ankietę czyli jak tam było

http://tracking.surveycheck.com/aff_l?offer_id=44&aff_id=1308&aff_sub5=176731478031

to tu będzie coś podobnego ;3

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Do coś jak to co działało tylko że teraz false wyskakuje a ja chce wypełnioną ankietę czyli jak tam było

http://tracking.surveycheck.com/aff_l?offer_id=44&aff_id=1308&aff_sub5=176731478031

to tu będzie coś podobnego ;3

ale jak ktos ci da link i ty to zrobisz to przypadkiem nx nie przyjda na jego konto?

@edit zobacze czy w historii mam

niestety nie znalazlem nie wiem czemu....

ale jak najechalem na to to prawym dolnym rogu sie chyba link wyswietlil bo jak wejde na neigo to mi tokenads sie wyswietla a nie stronka jak komus sie chce to niech sprobuje przepisac to do przegladarki

8HzsE9B.png

w miejsce zielonych prostokatow mialem swoje IP ;d

https://

offers.tokenads.com/click/c330bc9e9791d60ce6ab0a09d5db9bd6/15510/?client_id=25078005&fg=2_138-4_4-7_83-11_15-9_1-1_3859-1

_1-5_2-6_1&p1=XX.XX.XX.XX

w miejsce xx wpiszcie swoje IP

polaczcie to bo jak daje razem to sie zmniejsza

Opublikowano

jak jutro znowu mi sie pojawi to dam link bo ten co u gory podalem to chyba zly jest najwyzej wpiszecie w nim swoje id i ip

@up nw czy to dobre jest zadzialalo to komus? najwyzej wejdzcie na inna reklame i zpiszcie swoje ID te cyferki co u gory sa bo te sa chyba moje

Opublikowano

fagasa to jest ta reklama co co 24h mozna ja robic ? ile NXow jesli to zadziala giftne ci cos w CA ;p

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Jak komuś działa na 100% niech wyśle PW i dodam to do tematu aby nie robić nowego nie potrzebnego tematu, oczywiście będzie na dużym i czerwonym napisany autor.

Jak nie to pobawię się z tym tak szybko jak będę miał czas a z tym to już trochę ciężko ostatnio :/

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Kurde.. Zalogowałem się za pomocą facebook i dostałem tylko 580 -.- a nie 780 ...

A co piepszycie , że jak się zaloguje za pomocą FB to się dostaje 200 nx ... ._.

988241673fbe6957641499c5b9a1684779acc50.

Pamiętaj, wróg jest tylko Jeden!

Opublikowano

LOL przed chwila to zrobilem i znowu mi nx przyszly!!!!!!!!!! nw czemu wam nie dziala

@edit

wczoraj tez robilem

Teraz spróbowałem jeszcze raz i działa. Nie wiem czemu wcześniej nie chciało załapać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...