Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bohomas ty zmieniales IP ( jak tak to jakim programem ) ? i czemu niektorzy dostaja po 790 a ja np dostawalem po 540 ?

Idefis jakim programem to zmienic ? Jak ja zmienialem IP to mi blokowalo ankiety ale to miesiac temu chyba ;d

Jakich przegladarek uzywasz bohomas i ty Idefis ?

U mnie już minęło 48h i jej nie mam.

Czysciles te cache i cookies ?

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bohomas ty zmieniales IP ( jak tak to jakim programem ) ? i czemu niektorzy dostaja po 790 a ja np dostawalem po 540 ?

Idefis jakim programem to zmienic ? Jak ja zmienialem IP to mi blokowalo ankiety ale to miesiac temu chyba ;d

Jakich przegladarek uzywasz bohomas i ty Idefis ?

Czysciles te cache i cookies ?

Tak. Czyściłem mozille cleanerm, wszystkie opcje i nie mam.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Zmiana przez proxy jest wykrywalna próbowałem na ok. 5 różnych sposobów i w ten sposób dostałem bana na token adsy na wszystkich kontach, reklame ma tylko ten kto ma inne niż polskie IP ;).

Jeżeli ktoś ma pewny sposób jak zmienić IP to proszę o podanie go.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

System nie kontroluje jak sie wypelnia ankiete tylko wysyla ze zostala wypelniona

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Spróbujcie zmienic IP za zagraniczne, bo ja ja dalej mam.

A y nie wysylamy im pusta ankiete, tylko wypelniona tymi samimi danami a na codzień dochodzą im miliony a więc ta ze osoby mieli tak samo to nie powinno ich zdziwidz

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Napisałem już zmiana IP przez proxy nie prowadzi do niczego innego jak do bana, tak skończyło 5 moich kont po zmianie IP przez proxy :/.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

yy?

Czemu "bohomas" dostał 780 nx a ja tylko 560 cały czas? ; /

Bardzo możliwe, że on jej nie robił wcześniej dlatego dostał więcej. Ja dostałem 650. A robiłem ją wcześniej tylko raz. Z dniem chyba jej stawka się zmniejsza.

Opublikowano

Stawka zalezna jest od kraju + wydaje mi sie , ze ta podana nie rowna sie dostanym NX. Ja posiadam ta reklame, jednak mozliwe , ze tak jak mowicie dla osob z polskim IP zostala zablokowana.

@down

Dania

kucyksygna.png

Lubisz to?

Opublikowano

Czy tylko mi się ta reklama nie wyświetla? :/

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Czy tylko mi się ta reklama nie wyświetla? :/

Wystarczy poczytać komentarze innych. Na Polskim IP prawdopodobnie nie ma jej już. 2 kolegów pisało wyżej, że działa im na Duńskim IP oraz Hiszpańskim. Wystarczy je zmienić i powinna być.

Opublikowano

Wystarczy poczytać komentarze innych. Na Polskim IP prawdopodobnie nie ma jej już. 2 kolegów pisało wyżej, że działa im na Duńskim IP oraz Hiszpańskim. Wystarczy je zmienić i powinna być.

Dzięki, lenistwo wygrało, nie chciało mi się czytać :D

/edit: mógłby ktoś podrzucić jakiś prgram do zmiany IP na Duńskie/Hiszpańskie? Sprawdzałem już wszystkie, AOL, anonymox dla firefoxa, hidemyip etc... i żaden nie ma zmiany na te regiony!

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Moze byc tez i na inny kraj, wydaje mi sie ze tylko w polsce ja zablokowali

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Omg.. dektored ty nie rozumiesz że zmiana proxy=ban...

Do tego jeszcze jak nexon wykryje to na waszym kompie to macie perma na swoja postać, ostatnio dawał info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...