Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A kiedy ją robiłeś ostatni raz?

nigdy jej nie robilem i zmnienilem przegladarke i dalej nic :/ jak sie te cookie czysci? mam cclecera to wystarczy?

@edit ok juz wiem jak sie czysci te cookie zrobie edit i napisze czy pomoglo

niestety nie pomoglo :(

Opublikowano

Jak np masz mozille to w CCleanerze w programach masz mozille. Zaznacz all opcje i Ci wszystko wyczyści. Reklama powinna się pojawić.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

zaznaczylem wszystko i przeczyscillem i dalej nic :(

Spróbuj ją jutro sprawdzić. U mnie też jej nie ma z czego teraz patrze.(a rano była jeszcze)

@edit może dlatego, że ją zrobiłem. Ale nawet jak zrobiłem ją to powinna być.

Opublikowano

Jak ją się zrobi to znika na 24h (przynajmniej u mnie), chyba że wyczyścisz ciasteczka to znowu jest ;].

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Dobra widzę, że powoli tworzy się spam i nie potrzebne prowokacje do flamewaru.

Ankiety robicie na własną odpowidzialność. Kolega nas tylko informuje o tym, że takowy sposób istnieje i nic więcej. Nie obwiniajcie go o nic. Każdy najazd na autora oraz innych userów oraz prowokowanie do flamewaru będą raportowane i nagradzane. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dobra niby jest True , ale nadal nie dostalem NX ... Nie wiem co juz moze byc :D

Czasem nie masz uruchomionego adblocka ?

9368_gold.png

Opublikowano

Fakt faktem mam o.O zapomnialem o nim dzieki :D

Edit:

Dziala ;) Teraz po 24h znowu bede musial zrobic ta reklame czy automatycznie bedzie robilo ?

Musisz sam robić.

9368_gold.png

Opublikowano

ale nikt wam nie każe tego robić na głównym koncie, możecie sobie robić na jakiś noob charach a potem gifty robić

Jednak rezygnuje dostałem po 3 dniach ładnowania tych NX bana...CPT poszedl sie srac.

czemu kłamiesz?

http://ca-stats.eu/profile/player/-KavTwins
konto aktywne, nawet wczoraj na nim grałeś, dla takich typków jak Ty powinny być warny za wprowadzanie w błąd

Ja robie na kilku kontach z nawet proxy, jak narazie żadnego konta nie jest zbanowany ani w grze, ani na tokenads, więc srajcie się dalej.

Opublikowano

Dobra widzę, że powoli tworzy się spam i nie potrzebne prowokacje do flamewaru.

Ankiety robicie na własną odpowidzialność. Kolega nas tylko informuje o tym, że takowy sposób istnieje i nic więcej. Nie obwiniajcie go o nic. Każdy najazd na autora oraz innych userów oraz prowokowanie do flamewaru będą raportowane i nagradzane. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam.

Wielkie dzięki, może w końcu dają se spokój dzieci co mówią ze dostali bana tylko po to aby inni nie mieli nx. Jak by co możesz być pewny ze taki raport zrobię na pewno.

A co do tematu.

Jest jeszcze jedna ankieta w Tokenads gdzie wychodzi babka z kasą ( tak jakby ja wąchała xD ) ale jak zawsze jak daje na rozpocznij to ciągle mi wyskakuje to:

Pero' al momento non risulti idoneo per questo sondaggio. Puoi non essere stato qualificato per le ragioni sottostanti:

• Il nostro cliente sta cercando informazioni demografiche specifiche
  • Il nostro cliente stanno facendo ricerche su un prodotto od argomento specifico
  • Il numero di partecipanti previsto è stato raggiunto durante la tua compilazione del sondaggio

Ale ", gdy nie jest odpowiedni do tego badania. Być może nie zostały zakwalifikowane z przyczyn wymienionych poniżej:

Nasz klient poszukuje konkretnej informacji demograficznych

Nasz klient robi badania na konkretnego produktu lub tematu

Liczba uczestników została osiągnięta podczas zakończenia przeglądu

Po prostu trzeba wypełnić dane tak aby były zgodne z ankietą jeśli komuś się uda to dodam link do tego tematu ( aby nie robić więcej tematów) z nickiem autora

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Wielkie dzięki, może w końcu dają se spokój dzieci co mówią ze dostali bana tylko po to aby inni nie mieli nx. Jak by co możesz być pewny ze taki raport zrobię na pewno.

A co do tematu.

Jest jeszcze jedna ankieta w Tokenads gdzie wychodzi babka z kasą ( tak jakby ja wąchała xD ) ale jak zawsze jak daje na rozpocznij to ciągle mi wyskakuje to:

Pero' al momento non risulti idoneo per questo sondaggio. Puoi non essere stato qualificato per le ragioni sottostanti:

• Il nostro cliente sta cercando informazioni demografiche specifiche
  • Il nostro cliente stanno facendo ricerche su un prodotto od argomento specifico
  • Il numero di partecipanti previsto è stato raggiunto durante la tua compilazione del sondaggio

Po prostu trzeba wypełnić dane tak aby były zgodne z ankietą jeśli komuś się uda to dodam link do tego tematu ( aby nie robić więcej tematów) z nickiem autora

a jak się nazywa ta ankieta? bo ja jej nie mam

Opublikowano

Reklama coś znikła ;/ A na pewno odczekałem 24h, wyczyściłem ciasteczka, używam Chrome,

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

albo jakiś mózgo-zjeb zreportował reklame, albo wystarczy zmiana przeglądarki

Pomyśl zanim coś napiszesz. Zmieńcie przeglądarke.

Opublikowano

Ja reklama mam nadal, używam Firefox, nie czyściłem żadnych ciasteczek ani nic w tym rodzaju.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

wczoraj załadowałem i działało ale dzisiaj patrzę i nie ma tej reklamy.. czy trzeba odczekać równo 24h od poprzedniego wypelnienia tego?

Czy jesteś debilem? Może nie umiesz czytać ze zrozumieniem?

Wyraźnie jest napisane "Dzisiaj wam zaprezentuje całkowicie DARMOWE NX co 24h w kilka sekund. Combat Arms EU"

Więc 24h to 24h a nie kurwa 12h...

Wiem mogłem to napisać milej ale już mnie wkurwiają dzieci której zadają idiotyczne pytania...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...