Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Nx w kilka sekund co 24h

Idefis

a  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzialalnosc reklamy

• Reklama dziala bez problemów ( nie znajduje sie w skladce POMOC)
      14
    • Reklama mi nie dziala
      12
    • Mam reklame w POMOC
      22
    • Nie zarobilem ani 1 NX bo reklama znikla
      18
    • Reklama po pewnym czasie znikla z POMOC
      3
    • Inne( wyslij mi PW z problemem )
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Rage mode on.

Co do reklamy - wszedłem w pomoc i tam kliknąłem :)

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurczę u mnie nie wykrywa reklamy u 2 kolegów też nie a minęło 28h więc nie wiem co jest ma ktoś jakieś podpowiedzi bądź idefix ty coś wiesz?

Opublikowano

Pobierz CCleaner i wyczysc calego firefoxa albo inna przegladarke

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Też mam ten sam problem. Reklamy u mnie nie ma. Robiłem to wszystko. Możliwe, że już wycofali tą reklamę, bo został wykryty ten błąd z nią związany.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Owszem, skasowali reklamę bo również jej nie mam :/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Też mam ten sam problem. Reklamy u mnie nie ma. Robiłem to wszystko. Możliwe, że już wycofali tą reklamę, bo został wykryty ten błąd z nią związany.

Zrób tak: Jak wybierasz "tryb" reklamy (chodzi mi o te co się wybiera Wszystkie , darmowe i inne opcje są tam jeszcze) daj na darmowe i przełącz znowu na wszystkie. Reklama powinna pojawić się jako pierwsza. Dzisiaj rano miałem ten sam problem. Wyczyściłem pliki cookies i zrobiłem "operację" którą opisałem i mi pomogło.A i jeszcze wcześniej zrobiłem reset PC

Opublikowano

Skasowali tą reklamę na polske, jedynie inne kraje mają do niej dostęp...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Skasowali tą reklamę na polske, jedynie inne kraje mają do niej dostęp...

zmiana IP jakims programem np na niemieckie cos poradzi? czy lepiej nie marnowac czasu?

@edit

:( nastepnym razem dajcie troche wczesniej bo nawet1 nx na tym nie zrobilem D:

Opublikowano

zmiana IP jakims programem np na niemieckie cos poradzi? czy lepiej nie marnowac czasu?

Mała szansa. Chyba ją wycofali więc nie zaradzisz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

no niestety bedziemy musieli poczekac az ktos odkryje cos nowego albo sie troche wczesniej podzieli :( bo nawet 1 nx nie zarobilem na tym

i chuj nie ma już NXów :D

TY SIE CIULU WOGULE NIE ODZYWAJ FRAJERZE. i co? poplakales sie ze inni maja za darmo permy a ty musiales glodowac przez tydzien zeby miec plecak na inny kolor?

@edit za pare dni koncze robic pewna rzecz na pewnej stronce jak przyjdzie kasa na paypal to sie z wami podziele, zrobie poradnik :D

@down

Ooooo widze ze da sie zbic range z cpt na csm -.- popatrz sobie na twoja poprzednio wypowiedz napisales ze dostales na CPT! sam sie motlasz w swoich klamstwach

@edit2

+5% i kara na 3 dni pisania ...

I TAK WATRO BYŁO BIJACZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Po 1 na moim koncie nie ma ani jednego perma za GP ani NX. W ta gre nie wydalem ani zlotowki mam tylko range Copper bo kupilem za 99 NXow z reklamy skrzyneczke :). Nikt nie ma permow z tej reklamy :) Sam z niej korzystalem i dostalem bana na koncie CSM :)

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Cóż za strata, CSM w 1 dzień się wbija. A jakby ta reklama była to w mniej więcej miesiąc możnaby zdobyć perma. Tak poza tym to jesteś idiota zachłanny i łapczywy bo nie wierzę, że za zrobienie 1 raz reklamy dostałeś "niby" bana xD

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Po 1 na moim koncie nie ma ani jednego perma za GP ani NX. W ta gre nie wydalem ani zlotowki mam tylko range Copper bo kupilem za 99 NXow z reklamy skrzyneczke :). Nikt nie ma permow z tej reklamy :) Sam z niej korzystalem i dostalem bana na koncie CSM :)

najpierw napisałeś że zbanowali Ci cpt, ale jak to zdementowaliśmy to od razu, zmieniasz że csm, dwulicowość nie zna granic

Opublikowano

jak sie wywla do nexona a o takich zeczach to nie ma nie ma (h3h3h3h)

Jak już to "rzeczach"

//Chyba za to warna mi nie dacie ;3

//Dzięki za warna zią

1390144171-U592769.png

Opublikowano

1. Użytkownik nie powinien

publicznie upominać innych

Użytkowników Forum o zasadach

ortografii, gramatyki, interpunkcji

itd.

Czepiasz się..

A co do reklamy u mnie na explorer działa.

76561198090890807.png

Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi nadal ta reklama sie pojawia

1364732155-U261426.jpg

Mozę zmieńcie IP na hiszpańskie

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...