Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I znów nie działa? No litości, ten serwer ostatnio jest częściej off niż on..ja pikole.

Co chcę zagrać to jak zwykle jest off...rozumiem chęć poprawienia wszystkiego ale bez przesady. Może w nocy powinni coś z tym zrobić bo wtedy chyba mniej graczy gra, prawda?

Mam nadzieję że jak już przerwa minie to nie będzie więcej lagów bo z czymś takim do ludzi to aż wstyd. Wybaczcie ale jak ciągle serwer jest wyłączony to ochota na grę mi przechodzi totalnie...eh.

58815786.jpg

Opublikowano

Zrezygnowalem serwera , czekam na cos lepszego zapowiadalo sie dobrze, ale jak zwykle to samo , lagi , bugowanie postaci, pelno wh. Podziekuje.

Opublikowano

gre zakończyłem , eq oddałem :)

Pozdrawiam administrację , ponieważ w dzisiejszym dniu straciła duuużo graczy.

Serwer polecam , ponieważ teraz administracja będzie ogarniać , bo czegoś się nauczyła. Będzie się miło grało , lecz mało ludzi będzie !:)

13735324352268179080.png

Opublikowano

Zrezygnowalem serwera , czekam na cos lepszego zapowiadalo sie dobrze, ale jak zwykle to samo , lagi , bugowanie postaci, pelno wh. Podziekuje.

Musisz hejtować ?? Lepiej niech wyczyszczą temat bo to tylko same hejty patrze lecą .Nie mają szacunku do Administracji i samych siebie ...Postawcie swój serwer ,zobaczymy czy bd taka ilośc graczy online jak tutaj i jak długo bd się trzymał .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Musisz hejtować ?? Lepiej niech wyczyszczą temat bo to tylko same hejty patrze lecą .Nie mają szacunku do Administracji i samych siebie ...Postawcie swój serwer ,zobaczymy czy bd taka ilośc graczy online jak tutaj i jak długo bd się trzymał .

Hahahahah ! xdd Dziecko drogie już ogarnij bo siedzisz w tym temacie non stop. Serw jest zjebany to będą hejtować ;)

Zamknij lepiej mordę i czekaj aż wspaniała administracja włączy Ci serwa żebyś pograł sobie te 5min bo zaraz przecież będą go ulepszać :D

Opublikowano

Boże chłopie jak Ty dupsko liżesz... Gówno jeszcze z niej nie wyleciało ? Co strone widze dwa / trzy Twoje posty broniące administracje jacy to oni są wspaniali, bo połowa map zbugowana i lagi jak chuy...

Płacą Ci za to chociaz, czy tak darmowo ? Bo jak za darmo to zgloś sie też do mnie :)

Piszesz o postawieniu serwera - Postawili serwer po to żeby na nim grać, skoro zjebali sprawe bo mapy pobugowane / lagi jak skurwysyn to po chuya sie za to brali ? Już nie wspominam o dzwonu na 65 z wartością magiczną , czy błednym locale bo to śmiech na sali... Ile oni mają lat 12 ? Jeśli ja nie wiem jak coś zrobić to sie za to nie zabieram bo wiadomo, że spierdole i radze im to samo.

A co do postawienia własnego serwera - daj mi pieniądze na dedyka to pogadamy, bo skoro oni zrobili serwer żeby pograć to niech zrobią tak żeby sie chociaz dało.

Opublikowano

Boże chłopie jak Ty dupsko liżesz... Gówno jeszcze z niej nie wyleciało ? Co strone widze dwa / trzy Twoje posty broniące administracje jacy to oni są wspaniali, bo połowa map zbugowana i lagi jak chuy...

Płacą Ci za to chociaz, czy tak darmowo ? Bo jak za darmo to zgloś sie też do mnie :)

Piszesz o postawieniu serwera - Postawili serwer po to żeby na nim grać, skoro zjebali sprawe bo mapy pobugowane / lagi jak skurwysyn to po chuya sie za to brali ? Już nie wspominam o dzwonu na 65 z wartością magiczną , czy błednym locale bo to śmiech na sali... Ile oni mają lat 12 ? Jeśli ja nie wiem jak coś zrobić to sie za to nie zabieram bo wiadomo, że spierdole i radze im to samo.

A co do postawienia własnego serwera - daj mi pieniądze na dedyka to pogadamy, bo skoro oni zrobili serwer żeby pograć to niech zrobią tak żeby sie chociaz dało.

Powiem tak , że jak serwer wytrzyma próbę czasu to jeszcze sam będziesz chciał wrócić i sam będziesz "dupsko lizał " żeby ktoś Ci z eq pomógł ;)

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Powiem tak , że jak serwer wytrzyma próbę czasu to jeszcze sam będziesz chciał wrócić i sam będziesz "dupsko lizał " żeby ktoś Ci z eq pomógł ;)

Nie musze nikomu lizac, sam potrafie coś zdobyć.

Wrócić ? W jakim celu ? Za kilka dni startują 2/3 bardzo dobrze zapowiadające sie serwery ( bez zbugowanych map , bez lagów , bez złych locale ) - Tam spokojnie moge sobie grać, bez obawy , że po przeniesieniu serwera na nową maszyne zniknie mi eq jak tutaj ;]]

Opublikowano

Miał być off 20-30minut a jest ponad 1h, jeszcze nie zacząłem grać, a chyba zrezygnuję jak tak dalej pójdzie ;)

jak oni piszą 30min to Ty lepiej idź spać bo u nich 30min=jakieś 4-5h, to samo było jak przez cały dzień przekładali datę włączenia serwa o 1h aż w końcu wystartował za 3 czy 2 dni. nie potrafią dotrzymać słowa.

Opublikowano

jak oni piszą 30min to Ty lepiej idź spać bo u nich 30min=jakieś 4-5h, to samo było jak przez cały dzień przekładali datę włączenia serwa o 1h aż w końcu wystartował za 3 czy 2 dni. nie potrafią dotrzymać słowa.

U nich 30 minut to 35h -.- radzę wam zrezygnować z tego serwera, zawiodłem się tylko i zmarnowałem czas, mam nadzieje tylko że tilian mnie nie zawiedzie

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Strona działa.

Ktoś Gra?

Ludzie graja ale zdecydowanie mniej niż wcześniej...a przynajmniej tak mi się wydaje.

W m1 było sporo ludu ale nie tak jak na starcie. Zobaczmy jak to będzie dalej, bo na czacie pojawia się coraz więcej ogłoszeń o sprzedaży konta.

No i chyba wciąż nie dodali dropu hełmów dla sury ani nie naprawili dt.

58815786.jpg

Opublikowano

Co mam ściągnoć żeby wbić na serva bo mam clienta, pobralem cos tam 6mb ze strony . i dalej nie dziala

Juz dziala ^^ Zapraszam.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Konto poszło za 50zł bo zawijam na inny server ale w 100% polecam server.
Expi sie bardzo przyjemnie, eq rowniez robi sie fajnie, nie za trudno nie za latwo.
Pomocny, profesjonalny team ktory nie olewa graczy.

Naprawde warto, szczerze polecam.

2c709653d75179a85b5746e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...