Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, widziałem tam chyba nowe potwory, super. Polecam serwer, może zagram :)

Opublikowano

Ile gra tutaj ludzi. ? Bd z 1k + ?

800 teraz :P wtedy grało 1 ,2 k

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, widziałem tam chyba nowe potwory, super. Polecam serwer, może zagram :)

Jak można komuś polecić serwer jak się na nim nie grało ???Pomyśl ....

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Jak można na dzień dobry ogłosić Tuor ` serwer roku` jeżeli mamy marzec dopiero ;)

po drugie, serwer przeciętny, mega dużo bs, stronka i serwer co chwile off ;)

moim zdaniem, nie wypał roku ;)

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

Postaw się na miejscu administracja jełopie myślisz że postawienie takiego serwera to jak pstryknięcie palcem.I zacznij czytać posty ze zrozumieniem a nie przeczytasz jeden psot i już wszystko wiedząca. Jeżeli takie jest twoje podejście do serwera to lepiej nie graj na żadnym gdyż każdy serwer ma przerwy techniczne itp. Takie jest wasze pierdolenie administracja chcę żeby grało się wam jak najlepiej a wy musicie pierdolić że nic nie potrafią.

Ja nie czytam ze zrozumieniem? ;) Chyba właśnie Ty nie czytasz ze zrozumieniem. Ja nie napisałam w żadnym swoim poście że team nic nie potrafi. Stwierdzam że się opuszcza a w dodatku olewa graczy. Ostatnio pisali że będzie przerwa techniczna - chwała im za to że któryś z nich ruszył dupcie i dał info - do rana. Oczywiście serw zamiast do rana 48h był off. Dziwne co? 48h i nawet 5min nie mieli na danie żadnego infa. Dla mnie to jest w świętej wierzy głębokie poszanowanie graczy i ich nastawienia do serwa. Poza tym sam spójrz na stronę główną. Ostatnio dawali news że będzie 100% zabezpieczenia - oczywiście do tej pory go nie ma :D News też zniknął ze strony głównej. To po prostu kpina ;) Serw moim zdaniem udany ale to że admini mają w dupie informowanie graczy o czymkolwiek to drugie ;) A obelga "jełopie" trochę nietrafiona. Próbuj dalej.

Opublikowano

Client tego serwera już czeka na dysku, tylko zastanawiam się czy warto zajmować miejsce na dysku?

Jasne że warto serwer jest bardzo dobry, ma kilka problemów, ale administracja cały czas walczy, ludzie którzy narzekają zapewne nie wbili wyżej niż 75.

Opublikowano

Jasne że warto serwer jest bardzo dobry, ma kilka problemów, ale administracja cały czas walczy, ludzie którzy narzekają zapewne nie wbili wyżej niż 75.

Ja jakoś wbiłem 117 i narzekam,ponieważ 2 razy straciłem przepustke na mape 95,po których mnie bugowało albo wywalało.

Kilka może i ma problemów ale to że ludzie grają na hackach i administracja daje tylko bany na 24 to już śmiech na sali.

Opublikowano

Serwer Off? Wyskakuje "Niepoprawne hasło"

Chwilowo OFF.

Ja jakoś wbiłem 117 i narzekam,ponieważ 2 razy straciłem przepustke na mape 95.

Kilka może i ma problemów ale to że ludzie grają na hackach i administracja daje tylko bany na 24 to już śmiech na sali.

Administracja pisała, że jak zrobią forum to będzie specjalny dział, w którym będzie można pisać jakie przepustki się straciło podczas zbugowanych map.

//A co do banów to od wczoraj są bany permanentne.

Opublikowano

Więc w skrócie wam powiem tym co hejtuja ,myślicie ,że łatwo jest bronić się przed atakami ddos ?? zobaczycie póżniej jak serwer bd funkcjonował . Przy starcie były ataki też i uporali się z tym . Więc dajcie Administracji szanse ,a nie wy przekreślacie ich :) Lagi ,bugi to was denerwuję ?? bugów jest mało ,które nie przeszkadzają w rozgrywce więc ludziska cierpliwości .

Opublikowano

wy ciagle nazekacie na lagi i takie tam ale wescie pod uwage ze wiekszosc serwow ma podobne maszyny do tego tylko tu gra zawsze 800+ a na innych ledwo 300 osiaga

reflink

Opublikowano

Tu macie INO :

Instalujemy serwer www na masznie, mogę wystąpić problemy z połączeniem serwera przez około 20-30 minut.
Za utrudnienia przepraszamy.

Opublikowano

wy ciagle nazekacie na lagi i takie tam ale wescie pod uwage ze wiekszosc serwow ma podobne maszyny do tego tylko tu gra zawsze 800+ a na innych ledwo 300 osiaga

Ale jeżeli administracja widzi że ich serwer cieszy się popularnością to powinni zainwestować w lepszy dedyk.

Chociaż i tak gdzieś czytałem że przenieśli na lepszy dedyk żeby nie było lagów i teraz kto wie czy to fake czy prawda bo widzać dalej są lagi i problemy.

Opublikowano

Jak można na dzień dobry ogłosić Tuor ` serwer roku` jeżeli mamy marzec dopiero ;)

po drugie, serwer przeciętny, mega dużo bs, stronka i serwer co chwile off ;)

moim zdaniem, nie wypał roku ;)

pewnie sam na BS ciągniesz ... serwer dobry ;P

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Ty człowieku jeszcze dupsko wyliż administracji i poczekaj aż gówno wyjdzie ....

A po za tym rozumiem że każdy serwer ma problemy a nie obiecanki cacanki a tacy jak Ty już banana na ryju mają jak coś się robi to robi się dobrze a nie na odjeb i byle jak aby działało to tak nie działa

Zgadzam się :)

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Up 2 #

Lagów już prawie w ogóle nie ma :).

Ogarnąć nie co parę rzeczy, dodać co nie co i serwer MIODZIO .

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...