Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten Hujor.pl jest cały czas OFF, więc sobie nie pogracie.

Możliwe, że jest ON, ale trzeba poznać tajniki jak zagrać, bo po prostu ściągnąć Clienta i Łatke ze strony to za mało.

Każdym bądź razie, Radze uciekać z Hujora.pl.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Opłaca admini ogarniają powoli :)

Zapraszam Shinsoo

Wlasnie widac co ogarneli po tym jak serw byl OFF gowno zrobili to samo dziadostwo co bylo
Opublikowano

Up nie podoba się to wyjdz z tego tematu. Sam na pewno nie potrafisz zrobić chociaż 1/10 tego co oni a komentujesz jak byś był jakimś pierdolo.. politykiem.

Po to zrobili prezentacje na MPC, żeby to teraz oceniać kmiocie.

@Topic.

Patrząc na ranking na głównej ludzie grają, a dlaczego ja się zalogować nie mogę oraz inni gracze?

W końcu ściągnąłem Bonus Switchera, to jakoś trzeba nabocić itemów i posprzedawać...

518831445005751729602.png

Opublikowano

i wez tu sie dowiedz czegos ;D jeden tak drugi inaczej :P

Jak chcesz to zagraj.

Opublikowano

Po to zrobili prezentacje na MPC, żeby to teraz oceniać kmiocie.

@Topic.

Patrząc na ranking na głównej ludzie grają, a dlaczego ja się zalogować nie mogę oraz inni gracze?

W końcu ściągnąłem Bonus Switchera, to jakoś trzeba nabocić itemów i posprzedawać...

Haha tam itemy nic nie są warte gdyż wchodzą maxymalne bonusy kmiotku :) A może sługo ? Najpierw wielki hejt na serwer a teraz że chcesz grać. Zdecyduj się niech tylko zobaczę cię w grze to nie dam ci żyć:)

IDcncno.png

Opublikowano

Administracja stara się jak może !!!

Dziś zostały poprawione chanele na mapie 120 lvl ,a jutro komnata Beran-Setou i minotaura

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Powiem tyle serwer kompletna porażka jeszcze zrozumiem że cofa ale że już mnie 10 zbugowało to przesada mieli dużo czasu nie dość że nic nie zrobili to jeszcze jest gorzej niż przedtem ja podziękuje i szukam nowego serwa żegnam i pozdrawiam wytrwałych

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Up nie podoba się to wyjdz z tego tematu. Sam na pewno nie potrafisz zrobić chociaż 1/10 tego co oni a komentujesz jak byś był jakimś pierdolo.. politykiem.

Jesteś jebnięty? ;) Jakby chciał się sprawdzić w tworzeniu serwa to by go zrobił... A jeśli nie wiesz to gracze są sercem serwów a ten "wspaniały" team wyrostkiem robaczkowym. Gracze mają prawo go oceniać, wyrażać swoje niezadowolenie i sugestie. Tobie gówno do tego a tej zajebanej administracji zadaniem jest robić wszystko żeby świadczyło o serwie jak najlepiej. A na razie nie ma na nim nic innego jak bugi, lagi i non stop off. A jeżeli jesteś na tyle śmieszny żeby grać na tak zdupionym serwie to proszę bardzo.

Opublikowano

Logowanie padło

Opublikowano

Czemu w topce jest 200 lvl ? czas gry 23min ? WTF.. Postać admina czy może włam być ? ;c

Serwer polecam , tylko te lagi czasami :/

Opublikowano

Powiem tyle serwer kompletna porażka jeszcze zrozumiem że cofa ale że już mnie 10 zbugowało to przesada mieli dużo czasu nie dość że nic nie zrobili to jeszcze jest gorzej niż przedtem ka podziękuje i szukam nowego serwa żegnam i pozdrawiam wytrfałych

Wytrwali pozdrawiają i żegnają Ciebie.

serwer off?

Chwilowo

Czemu w topce jest 200 lvl ? czas gry 23min ? WTF.. Postać admina czy może włam być ? ;c

Serwer polecam , tylko te lagi czasami :/

Postac GM'a

Opublikowano

Mam nadzieje, że jak jutro wystartuje tilian to te pizdy co atakują przerzuca się na tiliana i tu bedzie mozna grać bo niestety narazie sie nie da.

Serwer ma tydzien i nie było nawet dnia spokoju w nocy i rano jeszcze da sie jakoś pograć ale po południu nic tylko lagi.

No i naprawcie te bugi. Eliksir poszukiwacza i Owoc zycia nie działają itp. No i z bambusa nie da sie zrobić next dzwonka metka szamanką bije 15 min...

EthanaEU2.png

Opublikowano

Wytrwali pozdrawiają i żegnają Ciebie.

Chwilowo

Postac GM'a

Rossi zgadzam się z Tobą :) Administracja od startu serwera ma kłopoty które są cały czas rozwiązywane .Jakby mieli tego dosyć to by nie siedzieli po nocach i zajmowali się serwerem . Wiem ,bo widziałem Administracje bo gram często w nocy i widzę co się dzieje . Administracja się stara ,a wy tym że hejtujecie ich prac powinniście wyjść z serwera jak wam się nie podoba .Na serwie gra w godzinach szczytu 800 osób i przybywa ich .

Opublikowano

Omg czemu sie polaczyc z serwerem nie moge;x paranoja ostatnio zrobilem postac lagi byly wbilem tam 70lv i mnie wywalilo i patrze postaci nie ma ani nic ale nick zajety troche mnie to dziwi ale plakac nie bd tylko fajnie jakby naraz all ogarneli a nie non stop po trochu;x

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Jesteś jebnięty? ;) Jakby chciał się sprawdzić w tworzeniu serwa to by go zrobił... A jeśli nie wiesz to gracze są sercem serwów a ten "wspaniały" team wyrostkiem robaczkowym. Gracze mają prawo go oceniać, wyrażać swoje niezadowolenie i sugestie. Tobie gówno do tego a tej zajebanej administracji zadaniem jest robić wszystko żeby świadczyło o serwie jak najlepiej. A na razie nie ma na nim nic innego jak bugi, lagi i non stop off. A jeżeli jesteś na tyle śmieszny żeby grać na tak zdupionym serwie to proszę bardzo.

Postaw się na miejscu administracja jełopie myślisz że postawienie takiego serwera to jak pstryknięcie palcem.I zacznij czytać posty ze zrozumieniem a nie przeczytasz jeden psot i już wszystko wiedząca. Jeżeli takie jest twoje podejście do serwera to lepiej nie graj na żadnym gdyż każdy serwer ma przerwy techniczne itp. Takie jest wasze pierdolenie administracja chcę żeby grało się wam jak najlepiej a wy musicie pierdolić że nic nie potrafią.

IDcncno.png

Opublikowano

Postaw się na miejscu administracja jełopie myślisz że postawienie takiego serwera to jak pstryknięcie palcem.I zacznij czytać posty ze zrozumieniem a nie przeczytasz jeden psot i już wszystko wiedząca. Jeżeli takie jest twoje podejście do serwera to lepiej nie graj na żadnym gdyż każdy serwer ma przerwy techniczne itp. Takie jest wasze pierdolenie administracja chcę żeby grało się wam jak najlepiej a wy musicie pierdolić że nic nie potrafią.

Ty człowieku jeszcze dupsko wyliż administracji i poczekaj aż gówno wyjdzie ....

A po za tym rozumiem że każdy serwer ma problemy a nie obiecanki cacanki a tacy jak Ty już banana na ryju mają jak coś się robi to robi się dobrze a nie na odjeb i byle jak aby działało to tak nie działa

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...