Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co komu Stal skoro ta Toga jest o wiele lepsza :]
I czy na Starcie tez kazdy dostanie 10 kk yang, jeżeli tak to wiadomo co każdy bedzie robic.
Misje!!! Zadnej nie mogłem odpalić hmm.

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli nikt nie pomoze? pobralem clienta ale wyskakuje mi " System Windows ni emoże odnależć pliu metin2client.bin. Upewnij się że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie.

Antywirus usuwa Ci ten plik za każdym razem gdy się pobierze przez patcher.

Wyłącz antyvira na czas patchowania.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Usunęliśmy właściwie już WSZYSTKIE bugi. Zostało może z 5 poprawek na 5 minut pracy .

Obecnie czekamy jeszcze na stronę główną ale sądzę, że do tego czasu możemy wykorzystać stronę testową .

Dogramy jeszcze fryzury PREMIUM i zbudujemy Item Shoop .

Jeśli uda nam się zrobić to dzisiaj to dzisiaj będzie oficjalny start , jeśli się nam NIE UDA zrobimy oficjalny start JUTRO lub w PIĄTEK .

Bugi były drobne , szybko się z nimi uporaliśmy .

Zapraszam do rejestrowania kont na naszym forum gdyż tam podajemy wszystkie informacje .

Czytajcie również naszą stronę główną , tam też będą zawarte wszelkie informacje dotyczące oficjalnego startu serwera .

Pozdrawiam, Cezar !

Dla wszystkich którym nie chce się szukać...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Serwer dlugo nie postoi kto wie kto to Cezar ten wie o czym mowie ..

tivieria wam pomaga pandora ? diamond ... hahahah szkoda ze gadalem z kazdym z HA tych serwerow i nic nie wiedza o tym ze wam pomagaja o.O

Opublikowano

Serwer dlugo nie postoi kto wie kto to Cezar ten wie o czym mowie ..

tivieria wam pomaga pandora ? diamond ... hahahah szkoda ze gadalem z kazdym z HA tych serwerow i nic nie wiedza o tym ze wam pomagaja o.O

weź i daj dowód na rozmowy z tymi HA :* ja dziś mówilem z prezydentem i powiedzial ze bedzie jeszcze wiecej radarow i vat do 27% ;o. Kolego zastanów sie co piszesz, wez i sam zrob serwer i utrzymaj go min. rok to wtedy powiem ze masz prawo tak mowic :) ps. Ci co wiedzą kto to Gerr to wiedza :*

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

Opublikowano

Masz Presik powiedzial ze nasz koffany cezar sie mu chwalil ze takie oto serwer im pomagaja robic serwer .. szkoda ze gadalem prawie z kazdym ;( na isamu czekam i jak sie haya na gg pojawi to tez sie spytam o tym czy wiedza ze pomagaja jakims nonejlma ? Bo pandora nawet nie wie co to za gowno jakis legion ;]

Beka z tego ze bloddy mial takie dziury w stronie ze na hamachi mialem lepsze zabezpieczenia ;] te 20 iles tam tysiecy loginow i hasel z blodiego nadal w notatniku mam : ) Fajnie sie tam bawilo na tym eq z navi co sie zabralo od pana HA z konta : (

Opublikowano

@ UP ten ss nic nie daje Udowodnij to rozmową pełną :)a nie jakimiś tekstai pewnie nawet zrobione w paint albo kolega zmienił nick :)

Opublikowano

http://scr.hu/0doo/pv5rc

Masz Presik powiedzial ze nasz koffany cezar sie mu chwalil ze takie oto serwer im pomagaja robic serwer .. szkoda ze gadalem prawie z kazdym ;( na isamu czekam i jak sie haya na gg pojawi to tez sie spytam o tym czy wiedza ze pomagaja jakims nonejlma ? Bo pandora nawet nie wie co to za gowno jakis legion ;]

Beka z tego ze bloddy mial takie dziury w stronie ze na hamachi mialem lepsze zabezpieczenia ;] te 20 iles tam tysiecy loginow i hasel z blodiego nadal w notatniku mam : ) Fajnie sie tam bawilo na tym eq z navi co sie zabralo od pana HA z konta : (

Koleś, w jakim Ty świecie żyjesz? Twój sposób pisania jest jakby wyjęty z własnego innego świata.

Co do serwera;

Bardzo fajnie się zapowiada. Na pewno wejdę i zobaczę. I chyba z ekipą zagramy.

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Omg pieprzone dzieciaki szukają dziury w całym jak to się mówi...Szkoda w ogóle w temat z Nimi wchodzić.Mowa min. o Gerr'ze czy jak mu tam.Wiesz ja też pytałem wielu osób kto to Gerr i pytali '' co to za zjeb?'' Wypierdalaj stąd i nie siej fermentu bo nie trawie takich ludzi jak Ty.Zaśmiecasz tylko temat tymi swoimi dywagacjami...

Opublikowano

Juz lepiej ? Zreszta spytaj Presika ze tak napisal :)

Zobaczymy jak Cezar sie z kasa zwienie juz nie pierwszy raz ;) , maly klamczuch niby zna tyle ludzi .. ludzi z diamonda , pandory ? Szkoda ze jak gadalem z nimi i sie spytalem czy pomagaja LegionowiMT2 to odpowiedz byla taka sama ? '' Co to za gowno?''

Opublikowano

@up Presik wymienił sobie jakieś serwery to wszystko i co z tego ? Co to za screen ?
ja też tu mogę wymienić jakie serwery znam :)

I nikt z tych serwerów mi nie pomagał robić naszego priva . Naszego priva robiły 3 osoby, ja i moich dwóch wspólników .
Więc o co chodzi ? Nigdy nie potrzebowałem nikogo do pomocy . Wiesz co to znaczy "samowystarczalność " ? Jak nie to obejrzyj polską komedię "Seksmisja" tam jest wiele razy poruszana ta fraza :)

Co do mojej osoby - nie wiem o co chodzi, jakiś cwany dzieciak ? Zwinę interes i wezmę kasę, o co Ci chodzi chłopak ?

Zanim ktoś zrobi pełne eq i osiągnie 130 poziom to potrwa jakieś 2 miesiące . 130 poziom ... A mamy 120 lvli do 250 .
+Masę update'ów . Sewer jest na minimum rok gry .
Dopóki są gracze i fundusze dopóty serwer będzie stał , proste , jasne i klarowne jak dupcia niemowlaka .

Przewidywany start piątek / sobota . PRZEWIDYWANY .

I nie piszcie "startujcie wcześniej" bo nie wystartujemy wcześniej .
Im dłużej spędzimy na poprawie lepszej grywalności na serwerze tym lepiej dla Was .

Pozdrawiam w imieniu swoim i Team'u LegionMT2 ;)

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

@up Presik wymienił sobie jakieś serwery to wszystko i co z tego ? Co to za screen ?

ja też tu mogę wymienić jakie serwery znam :)

I nikt z tych serwerów mi nie pomagał robić naszego priva . Naszego priva robiły 3 osoby, ja i moich dwóch wspólników .

Więc o co chodzi ? Nigdy nie potrzebowałem nikogo do pomocy . Wiesz co to znaczy "samowystarczalność " ? Jak nie to obejrzyj polską komedię "Seksmisja" tam jest wiele razy poruszana ta fraza :)

Co do mojej osoby - nie wiem o co chodzi, jakiś cwany dzieciak ? Zwinę interes i wezmę kasę, o co Ci chodzi chłopak ?

Zanim ktoś zrobi pełne eq i osiągnie 130 poziom to potrwa jakieś 2 miesiące . 130 poziom ... A mamy 120 lvli do 250 .

+Masę update'ów . Sewer jest na minimum rok gry .

Dopóki są gracze i fundusze dopóty serwer będzie stał , proste , jasne i klarowne jak dupcia niemowlaka .

Przewidywany start piątek / sobota . PRZEWIDYWANY .

I nie piszcie "startujcie wcześniej" bo nie wystartujemy wcześniej .

Im dłużej spędzimy na poprawie lepszej grywalności na serwerze tym lepiej dla Was .

Pozdrawiam w imieniu swoim i Team'u LegionMT2 ;)

Nie widze tego serwera rok :D

Już hacki miały być bloknięte, a tu został tylko bs w pythonie zablokowany xD no proszę Was.

Kamer mod'a odpaliłem u Was bez problemu wyciągająć antywirusem ESETEM porty i IP. Itemy jak i mapy mozna dodać do kamera i widać je na modzie bez problemu.

Zobaczymy co bedzie na officialu, najwyzej walne tuta jak ominąć wasze słabe hs. Bo on chyba jedynie poto jest w kliencie aby wystraszyć bo wszystko działa u Was. Włącznie z fishbotem z 2009 :P .

Czekam na officiala i na Wasze zabezpieczenia.

Opublikowano

Legionista92 Wejdz na Forum w dział Bugi i poczytaj Troche co do Zrobienia i nie słuchaj Tych Dzieci Neo.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

@up Jak jesteś taki wielki hacker to zrób to .
I jeszcze jedno, jak ktoś coś potrafi, robić cokolwiek związanego z dosami itp. rzeczami to się z tym publicznie nie ogłasza, bo ceni w sobie anonimowość i profesjonalizm .
Więc nie pisz mi regułek które powiedział Ci starszy brat czy kolega z podwórka .

"Hobby:Seria AC, NFS,

C++, bazy MySQL, Java,"

To jest Twoje hobby ? bazy MySql są proste jak barszcz biały i czerwony

C++ ? Co umiesz w nim robić ? Napisać aplikacje na systemie zero jedynkowym ? A może robota stworzyłeś i zaprogramowałeś go ? Pochwal się Chińczykom, przyjmą Cię do pierwszej lepszej firmy

Java ? Co umiesz w Javie robić ? Może Cheaty ?
Zaprogramowałeś coś kiedyś ? Złamałeś hasło, zdosowałeś serwer ?
Pleciesz głupoty jak stara baba koszyki z wikliny .
Krowa która dużo muczy mało mleka daje , pamiętaj .

A tak nawiasem, cheaty są o będą , my staramy się je rozgryźć i zablokować, jeśli piszesz nam, że działa BS czy Kamer Mod to plus dla Nas, wiemy co jeszcze poprawić .
3maj się Wielki Hackerze , pogromco serwerów i Wielki Informatyku . :)

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Ale spina legionista. Napisać Ci że łatwo twoje zabezpieczenia obejść a ty już wyzywasz się jakbym Ci matke krzywdził :D

Czy ja napisałem że jestem informatykiem, czy dos'ami sie zajmuje? Nie. Napisałem fakt, a widze że Ciebie dupa boli że hacki działają na twoim serwerze jedynie po wklejeniu do clienta xD Nie jestem wielkim hackerem. Żeby rozpakować twojego klienta. Następnym razem przyjmuj krytyke, a nie potrafisz się tylko wkur*iać, i porównywać do innych bo mnie nie znasz. To że w hobby napisałem C++ o niczym nie świadczy są to moje zainteresowania, i nie powinno Cie to wogólne obchodzić. Pozdro i następnym razem spokojniej do ludzi bo kase z IS'u stracisz xD

Edit. A napisałem to 2 posty wyżej ponieważ pamietam jak chwaliłeś się w zapowiedzi że zablokowany BS w 100% wszystkie hacki, co to wy nie zrobilisicie przed hackami. A tak naprawde to wszystko działa u Was. Inne serwery się nie chwalą że sa w 100% zabezpieczone, dlatego oberwałeś krytyką z mojej strony.

Opublikowano

@up Jak jesteś taki wielki hacker to zrób to .

I jeszcze jedno, jak ktoś coś potrafi, robić cokolwiek związanego z dosami itp. rzeczami to się z tym publicznie nie ogłasza, bo ceni w sobie anonimowość i profesjonalizm .

Więc nie pisz mi regułek które powiedział Ci starszy brat czy kolega z podwórka .

"Hobby:Seria AC, NFS,

C++, bazy MySQL, Java,"

To jest Twoje hobby ? bazy MySql są proste jak barszcz biały i czerwony

C++ ? Co umiesz w nim robić ? Napisać aplikacje na systemie zero jedynkowym ? A może robota stworzyłeś i zaprogramowałeś go ? Pochwal się Chińczykom, przyjmą Cię do pierwszej lepszej firmy

Java ? Co umiesz w Javie robić ? Może Cheaty ?

Zaprogramowałeś coś kiedyś ? Złamałeś hasło, zdosowałeś serwer ?

Pleciesz głupoty jak stara baba koszyki z wikliny .

Krowa która dużo muczy mało mleka daje , pamiętaj .

A tak nawiasem, cheaty są o będą , my staramy się je rozgryźć i zablokować, jeśli piszesz nam, że działa BS czy Kamer Mod to plus dla Nas, wiemy co jeszcze poprawić .

3maj się Wielki Hackerze , pogromco serwerów i Wielki Informatyku . :)

Nie kłuć się z tą Bandą Hejterów i Zajmij się Servem Taka Moja Rada i Wejdz na Forum Legionu.

Zapraszam na Forum xx

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...