Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERWER MEGA!!!!.

Czekam na niego już od zapowiedzi na mpc ...

Legionista to fachowiec zna się na tym dobrze jak cała ekipa.

Pozdrawiam i polecam !.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Nie polecam serwer twórców gorgony.

Dowody? Jak nie to nie pisz bo tylko posty nabijasz.. Gówno wiesz, a się udzielasz...

Nie zagram nie nawidze hardow a ty koleiny serwer pod is. Podziekuje.

Widziałeś is? -.- Poza tym gdyby nie is to połowy serverów by nie było.. Spróbuj ty jakiś stworzyć i go utrzymać bez is...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Również zagram, a razem ze mną co najmniej 10 dodatkowych osób.. Serwer bardzo fajny, administracja jest odpowiedzialna i sumienna, tak więc warto wejść na serwer bo z tak pozytywnym podejściem się chyba jeszcze na serwerach nie spotkałem :)

Co do IS to jak widać lootać będą kupony na SM, więc nie zupełnie serwer pod IS jest.. Proponuję co niektórym osobom zacząć logicznie myśleć, bo po wypowiedziach można złapać się za głowę z braku myślenia co niektórych osób.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer do wspólnej gry i zabawy,

Nobelix. :)

PS. Jeśli jest ktoś chętny, by grać w gildii z osobami pełnoletnimi (są wyjątki, ale nie odbiegają niczym :P ) zapraszam na PW.

Opublikowano

Zagram z ekipą :)

Pytanie :

do 130 w AV 2? Wprowadźcie jakąś mapę 100+ , bo na te mooby z av2 nie moge juz patrzeć

Opublikowano

Zagram z ekipą :)

Pytanie :

do 130 w AV 2? Wprowadźcie jakąś mapę 100+ , bo na te mooby z av2 nie moge juz patrzeć

Zobaczymy jak to będzie na becie, ale jestem za mapką na 100+ .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Mozecie wrzucic na inny hosting klienta bo nie da sie pobrac , przy 30 Mb przerywa bynajmniej ja tak mam nawet jak wylacze antywira.

bez linków wychodzących.

Nowicjusz
Opublikowano

@UP

Ty chyba nie wiesz co to beta. BETA TO BETA konta usuniete zostaną.

@ Edit serwer twórców gorgony, ale moze zagram.

Opublikowano

@UP

Ty chyba nie wiesz co to beta. BETA TO BETA konta usuniete zostaną.

@ Edit serwer twórców gorgony, ale moze zagram.

)@!)@(!)(!@#)(@!)(!@)(!@)(@!#()@#!)(@#()!@)(@

nie strona jest z serwera gorgony która była na epvp więc nie wiem po co siejesz ploty.???

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Mozecie wrzucic na inny hosting klienta bo nie da sie pobrac , przy 30 Mb przerywa bynajmniej ja tak mam nawet jak wylacze antywira.

Bynajmniej to nie przynajmniej..

To że przerywa nie oznacza że musisz się netem chwalić ( nie ma czym ;d ) Przerywanie nie ma nic wspólnego z szybkością neta.. Czy bym miał 1 mb, czy 5mb czy nawet 150.. Nadal może przerywać :)

@ Edit. Ja mam neta 12mb i jakoś idzie sprawnie.. Nie wiem czemu ty przy necie 30 mb coś się dzieje... Może zmień neta? :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Bynajmniej to nie przynajmniej..

To że przerywa nie oznacza że musisz się netem chwalić ( nie ma czym ;d ) Przerywanie nie ma nic wspólnego z szybkością neta.. Czy bym miał 1 mb, czy 5mb czy nawet 150.. Nadal może przerywać :)

@ Edit. Ja mam neta 12mb i jakoś idzie sprawnie.. Nie wiem czemu ty przy necie 30 mb coś się dzieje... Może zmień neta? :)

Nie chodzi o szybkosc neta tylko , gdy pobierze 30Mb klienta to przerywa....

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Serwer jest bardzo rozbudowany , wiele ciekawych pomysłów , co daje pewnie wiele niedociągnięć i bugów :) ale nie zagram , ponieważ jak dla mnie zbyt trudny :dd

.

Gdyby był to easy na 100 bym wbił :) Tak czy inaczej życze powodzenia ;)

Modki to dźiffki

Opublikowano

Serwer bardzo mi się spodobał. :)

Na pewno zawitam na serwerze.

Królestwo Shinsoo !

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Czy będą nagrody za znalezione bugi lub coś dla testerów bety? Nie żebym był sępem ale pytam z ciekawości;p Ja zagram na becie bez wzgledu na to czy będzie nagroda czy nie.

PS Poprawcie Te zwoje Smoczych Monet bo pisze, że daje 500monet, a tak naprawde daje 100SM ;P

photo261314.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...