Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwera nie polecam za pro hard jest i moby po wyglądzie wygladają bardzo źle

Twoja wypowiedź jest rozbudowana jak szałas dla Afrykanów z Kambodży .

Ale spina legionista. Napisać Ci że łatwo twoje zabezpieczenia obejść a ty już wyzywasz się jakbym Ci matke krzywdził :D

Czy ja napisałem że jestem informatykiem, czy dos'ami sie zajmuje? Nie. Napisałem fakt, a widze że Ciebie dupa boli że hacki działają na twoim serwerze jedynie po wklejeniu do clienta xD Nie jestem wielkim hackerem. Żeby rozpakować twojego klienta. Następnym razem przyjmuj krytyke, a nie potrafisz się tylko wkur*iać, i porównywać do innych bo mnie nie znasz. To że w hobby napisałem C++ o niczym nie świadczy są to moje zainteresowania, i nie powinno Cie to wogólne obchodzić. Pozdro i następnym razem spokojniej do ludzi bo kase z IS'u stracisz xD

Edit. A napisałem to 2 posty wyżej ponieważ pamietam jak chwaliłeś się w zapowiedzi że zablokowany BS w 100% wszystkie hacki, co to wy nie zrobilisicie przed hackami. A tak naprawde to wszystko działa u Was. Inne serwery się nie chwalą że sa w 100% zabezpieczone, dlatego oberwałeś krytyką z mojej strony.

Ani razu Cię nie wyzwałem, chyba posty pomyliłeś .

I nie pisałem, że na 100% będzie wszystko zabezpieczone tylko , że zabezpieczamy klienta i staramy się zablokować wszelkie boty .

Nie zależy mi na ludziach takiego pokroju jak Ty , dużo psioczysz , cwaniakujesz za dużo .

Takich ludzi nie szanuje .

Szanuje osobę która napisze co się jej nie podoba w kulturalny sposób , z powagą i racjonalną opinią .

Nie szanuje osoby która pisze byle co nie będąc na serwerze, pisze , że serwer to dno mimo, że taka osoba na serwerze nie grała, nie szanuje osób które mówią o serwerze źle będąc konkurencją z innych serwerów i nienawidzę osób które używają więcej emotikon w swoich wypowiedziach niż zdań których napiszą .

Idę się zająć serwerem bo szkoda mi czasu na deliberacje z osobnikami australopiteka z wiehtą wielkości żołędzia .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

@up Jak jesteś taki wielki hacker to zrób to .

I jeszcze jedno, jak ktoś coś potrafi, robić cokolwiek związanego z dosami itp. rzeczami to się z tym publicznie nie ogłasza, bo ceni w sobie anonimowość i profesjonalizm .

Więc nie pisz mi regułek które powiedział Ci starszy brat czy kolega z podwórka .

"Hobby:Seria AC, NFS,

C++, bazy MySQL, Java,"

To jest Twoje hobby ? bazy MySql są proste jak barszcz biały i czerwony

C++ ? Co umiesz w nim robić ? Napisać aplikacje na systemie zero jedynkowym ? A może robota stworzyłeś i zaprogramowałeś go ? Pochwal się Chińczykom, przyjmą Cię do pierwszej lepszej firmy

Java ? Co umiesz w Javie robić ? Może Cheaty ?

Zaprogramowałeś coś kiedyś ? Złamałeś hasło, zdosowałeś serwer ?

Pleciesz głupoty jak stara baba koszyki z wikliny .

Krowa która dużo muczy mało mleka daje , pamiętaj .

A tak nawiasem, cheaty są o będą , my staramy się je rozgryźć i zablokować, jeśli piszesz nam, że działa BS czy Kamer Mod to plus dla Nas, wiemy co jeszcze poprawić .

3maj się Wielki Hackerze , pogromco serwerów i Wielki Informatyku . :)

i tu się z tobą zgodzę w 100% jaki hacker sie chwali że coś potrafi ( żaden) tak robią tylko dzieci którzy nić nie potrafią a chcą zabłysnąć na MPC i sobie dają "hobby" baza mysql c++ itp a tak na prawde nawet nie widza co to

a co do zabezpieczeń to nigdy się serwera nie zabezpieczy w 100% przed hackami zawszę się znajdzie ktoś kto obejdzie i udostępni innym ale z tego co widzę to pack jest zabezpieczony i 85% graczy nie potrafi rozpakować i nie będą mieć hacków a te 15% graczy prędzej czy później wyłapią bana a na miejscu legion/a banował bym na IP jeden dostanie 2 dostanie reszta nie będzie ryzykować : )

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

hacker ktory portafi hackowac to sie raczej tym nie bedzie chwalil ,bo po co mial by pisac cos co umie. Tylko dzieci co nic nie potrafia pisza ze potrafia hackowac itp. bo chca zablysnac i sa zapewne z konkurenci ktora ma gorszy serwer od tego [Legion MT2 <3 pro prezka] .Bo chca gracza wcisnac kit ze DDos-y zniszcza ten serwer i nie oplaca sie na nim grac

Opublikowano

hacker ktory portafi hackowac to sie raczej tym nie bedzie chwalil ,bo po co mial by pisac cos co umie. Tylko dzieci co nic nie potrafia pisza ze potrafia hackowac itp. bo chca zablysnac i sa zapewne z konkurenci ktora ma gorszy serwer od tego [Legion MT2 <3 pro prezka] .Bo chca gracza wcisnac kit ze DDos-y zniszcza ten serwer i nie oplaca sie na nim grac

Dokładnie się zgadzam, DDos'y puszczają tylko ludzie, którzy czują się zagrożeni przez serwer, bo nie umieją nic innego robić, tylko wykańczać inne serwery, ale każdy DDos to dowód na to, że ktoś się serwera obawia.

Opublikowano

Grafika to macie zajebistego w czym robił te napisy w paincie ?

Jakie dziecko z ciebie nawet o napisy sie czepia chociaz nie wiem o co mu w ogóle chodzi ,przeciez wystarczy ze jest napisane wyraznie i da sie to przepisac a nie jakies czcionki z ktorych nie da sie nic doczytac. A jak ty oceniasz serwer po czcionce to pozdro dla Cb ...

PS: teraz przynajmiej wiem dlaczego to serwer HARD !!! BO jest salby exp ale sporo broni i raczej lepiej bo jak dizeci 24/7 siedza to w serwerach easy gdzie max lvl jest 250 to wbijaja to w 2/3 dni a tu tak przynajmiej nie bedzie

Opublikowano

Ktoś Se robi multi konta .. i piszę nie polecam serwera i itp :)

haha.. Taki cwaniaczek jesteś to zrób może własny serwer i własne napisy, oj Przepraszam Nie stać cie na założenia Serwera i nie umiesz napisów Zrobić i strony i itp.. Jesteś Skończonym Pieprzonym Hejterkiem który zazdrości Komuś kto się stara zrobić dobry serwer Dedykowany. Wgl Nie byłeś na serwer . i nie zobaczyłeś jak się na nim bardzo dobrze gra

Daje ci teraz dobrą rade Wypierdalaj z Tej Mpcforum. i graj na Serwerach hamachi

Pozdrawiam i polecam Serwer

Opublikowano

@up Presik wymienił sobie jakieś serwery to wszystko i co z tego ? Co to za screen ?

ja też tu mogę wymienić jakie serwery znam :)

I nikt z tych serwerów mi nie pomagał robić naszego priva . Naszego priva robiły 3 osoby, ja i moich dwóch wspólników .

Więc o co chodzi ? Nigdy nie potrzebowałem nikogo do pomocy . Wiesz co to znaczy "samowystarczalność " ? Jak nie to obejrzyj polską komedię "Seksmisja" tam jest wiele razy poruszana ta fraza :)

Co do mojej osoby - nie wiem o co chodzi, jakiś cwany dzieciak ? Zwinę interes i wezmę kasę, o co Ci chodzi chłopak ?

Zanim ktoś zrobi pełne eq i osiągnie 130 poziom to potrwa jakieś 2 miesiące . 130 poziom ... A mamy 120 lvli do 250 .

+Masę update'ów . Sewer jest na minimum rok gry .

Dopóki są gracze i fundusze dopóty serwer będzie stał , proste , jasne i klarowne jak dupcia niemowlaka .

Przewidywany start piątek / sobota . PRZEWIDYWANY .

I nie piszcie "startujcie wcześniej" bo nie wystartujemy wcześniej .

Im dłużej spędzimy na poprawie lepszej grywalności na serwerze tym lepiej dla Was .

Pozdrawiam w imieniu swoim i Team'u LegionMT2 ;)

No to presik sieje ferment :) bo jak powiedzialem ze zobaczymy co sie stanie z serwer na start to jego odpowiedz byla

- Nic nie zrobisz bo nam pomaga duzo serwerow , napisze ci jakie.

I stad jest ta lista :) A wasz serwer jest caly odkryty nic nie zabezpieczone niby mod mial nie dzialac , dziala bs dziala :( cos slabiutko jak narazie

Opublikowano

Gerr przeliteruje Ci coś... W Y P I E R D A L A J S T Ą D.Dość już Twoich wywodów jaki serwer by nie wychodził to pieprzysz to samo.Jak widzę Twój nick to mi się przysłowiowy nóż w kieszeni otwiera.Idź już tam gdzie haya i reszta Twoich kumpli przedszkolaków...

Opublikowano

haya to moj kumpel ? ahahaha ;d forgame to parowy i zlodzieje :) ja trzymam tylko ze soba i z nikim innym nie potrzebuje jakies wielkiej ekipy zeby rozwalilc niezabezpieczony serwer :)

Opublikowano

Gerr 188.125.130.158:1268 masz moje ip. skoro taki haker jestes. pff

Malo tego jak beda jakies ataki na serwer to dziecko Gerr bedzie przypisywało to na siebie

Opublikowano

Nie musisz mi dawac swojego ip bo je mam tak jak kazdego z twojej gildii :) mam qt botnetery o ile wiesz co to jest czemu mam tracic flooda na twoj marny internet ? wole potrzymac zeby na legiona zostalo :) w piatek bede miec jeszcze vps a jakies shelle mam to ci wtedy ten najwyzej :)

Opublikowano

co kupiles botneta za $ i teraz niby wielki haker ???
gdyby nie ta cała afera a ACTA to byś nawet nie wiedzial co to ddos :]

Opublikowano

Chcialem zagrac ale to nie mozliwe bo pobralem clienta ze strony glownej poczym przy wypakownaniu bląd crc, nie polecam!

Ciekawe, bo każdy kto pobrał nie ma problemów w włączeniu ba.. zalogowaniu się na wersję beta, więc jeśli jesteś jakimś "przypadkiem" z błędem wystarczy napisać na forum serwera, a sprawę będziesz miał bardzo szybko wyjaśnioną. Tak więc Twoje "nie polecam" jest głupie, ponieważ na podstawie pojedynczego błędu wyrażasz opinię na temat serwera.. W związku z czym jesteś płytki i nie uzasadniasz odpowiednio swojego zdania - jeśli można to tak w ogóle nazwać.

Umiesz - zrób lepiej, nie umiesz - nie wypowiadaj się.. Prezentacja powinna mieć na celu pokazanie możliwości jakie są do osiągnięcia na serwerze, a nie cudownie wyglądać i błyszczeć bo ile było serwerów gdzie prezentacja była wspaniała i przepiękna, a na serwerze nie było nic ciekawego co przyciągałoby potencjalnego gracza..

Polecam serwer, administracja bardzo dobrze wypełnia swoje obowiązki, informacje o przebieganych pracach i naprawach błędów są podawane na bieżąco w związku z czym gracze są odpowiednio poinformowani o tym, co się dzieje z serwerem.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer !

Nobelix.

Opublikowano

haya to moj kumpel ? ahahaha ;d forgame to parowy i zlodzieje :) ja trzymam tylko ze soba i z nikim innym nie potrzebuje jakies wielkiej ekipy zeby rozwalilc niezabezpieczony serwer :)

Nie musisz mi dawac swojego ip bo je mam tak jak kazdego z twojej gildii :) mam qt botnetery o ile wiesz co to jest czemu mam tracic flooda na twoj marny internet ? wole potrzymac zeby na legiona zostalo :) w piatek bede miec jeszcze vps a jakies shelle mam to ci wtedy ten najwyzej :)

Boże Ty widzisz i nie grzmisz ....

Dobrze, jesteś super hackerem, doceniam Cię , boje się Ciebie . Nie rób krzywdy Legionowi, dogadamy się .

A teraz łaskawie najedź kursorem myszki na prawy górny róg karty i tam masz tak krzyżyk , widzisz ? Kliknij na niego i zobacz co się stanie .

ps. mocny atak dos leci z dedyka, na VPS to możesz sobie serwer dla 50 osób stworzyć .

Pozdrawiam Cię ciepło :)

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

mam pytanie ta toga co sie dostanie na start to nie jest roche za dobra?? :D ? na moj gust powinna byc przynajmniej o polowe zlapsza bo zbrojke jedynie po stalce sie bedzie oplacalo zamienic za ta

Opublikowano

Boże Ty widzisz i nie grzmisz ....

Dobrze, jesteś super hackerem, doceniam Cię , boje się Ciebie . Nie rób krzywdy Legionowi, dogadamy się .

A teraz łaskawie najedź kursorem myszki na prawy górny róg karty i tam masz tak krzyżyk , widzisz ? Kliknij na niego i zobacz co się stanie .

ps. mocny atak dos leci z dedyka, na VPS to możesz sobie serwer dla 50 osób stworzyć .

Pozdrawiam Cię ciepło :)

Wasz serwer to vps rozwale jakis slabym shellem czy innym gownem stresserem nawet .. wiec baju baju

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...