Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

38 online , oh GOD WHY , tak sie zapowiadalo a taka lipa , nie zagram przez to = / .

Bo to beta baranie ludzie nie graja bo i tak wszystko zostanie usuniete.
  • Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

38 online , oh GOD WHY , tak sie zapowiadalo a taka lipa , nie zagram przez to = / .

Zawsze na Becie gra tyle osób ;)

Opublikowano

@up ale on nie wie, że to BETA, jak większość.

Na becie nie zagram, bo strata czasu ;P

W cliencie : C:\Users\Kamil\Downloads\LegionMT2.zip » ZIP » LegionMT2/metin2client.bin - odmiana zagrożenia Win32/Packed.MoleboxVS.C potencjalnie niepożądana aplikacja

1352652199-U513235.png
Opublikowano

pobralem clienta ale wyskakuje mi " System Windows ni emoże odnależć pliu metin2client.bin. Upewnij się że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie.

Antywirus usuwa Ci ten plik.
Opublikowano

Usunęliśmy właściwie już WSZYSTKIE bugi. Zostało może z 5 poprawek na 5 minut pracy .

Obecnie czekamy jeszcze na stronę główną ale sądzę, że do tego czasu możemy wykorzystać stronę testową .

Dogramy jeszcze fryzury PREMIUM i zbudujemy Item Shoop .

Jeśli uda nam się zrobić to dzisiaj to dzisiaj będzie oficjalny start , jeśli się nam NIE UDA zrobimy oficjalny start JUTRO lub w PIĄTEK .

Bugi były drobne , szybko się z nimi uporaliśmy .

Zapraszam do rejestrowania kont na naszym forum gdyż tam podajemy wszystkie informacje .

Czytajcie również naszą stronę główną , tam też będą zawarte wszelkie informacje dotyczące oficjalnego startu serwera .

Pozdrawiam, Cezar !

Na 6 str. masz post Administratora.

Opublikowano

Mam pytanie Gdy Pobieram Legiona i jest już koniec pobierania pokazuje mi sie LegionMT2.zip957 kB/s - 963 MB z 963 MB, 0 sek

a Po chwili to LegionMT2.zipNieznany błąd sieci

Pomoże ktoś??

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

Mam pytanie Gdy Pobieram Legiona i jest już koniec pobierania pokazuje mi sie LegionMT2.zip957 kB/s - 963 MB z 963 MB, 0 sek

Pomoże ktoś??

A probowałeś pobrać z innego hosta??

Opublikowano

Pomoże ktoś??

Wyłącz zaporę i antywira na czas pobierania (nawet na sam koniec) i gdy wyświetli się "zachowaj" "usuń" to daj zachowaj ;)

Mi pomogło. (mam ESET NOD Antywir)

Co do serwera. Chyba nie do końca tego oczekiwałem. Zostanę przy metinie.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

OO wreście mi się Pobrało Dzięki masz +

Mam jescze 1 Pytanie .

Gdy Pachtuję Gre Wyskakuje mi pod koniec

Failed to load module DevIL.dll

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

W wierzy ze szkatułki Ripera będzie można otrzymać: Broń na 75 poziom, a także Zbroje z czarnej stali

Najpierw naucz się ortografii, a potem twórz serwer

fs_pc.png

Opublikowano

zwykła literówka nic więcej :) Serwer polecam jakw idać bugów poważnych nie ma, raczej są zwykłe błędy typu za wysoka cena, złe KU, itp, itd Widać że Administracja się starała i czekam na Official :)

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

czyli nikt nie pomoze? pobralem clienta ale wyskakuje mi " System Windows ni emoże odnależć pliu metin2client.bin. Upewnij się że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie.

Pomogłem? Daj Plusa , To Nic Nie Boli , A Mnie Zadowoli : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...