Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak będziecie mieli takie podejście to się ludzie nie uzbierają, trzeba ten serwer tworzyć ...

500 osób myśli, że jest mało ludzi i nie zagra ... Automatycznie 500 ludzi jest mniej na serwerze .

to ty masz kiepskie podejscie do graczy i tu jest problem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podnieśliśmy drop yang na serwerze i zostały obniżone ceny, jest większy drop broszurek i nie ma już błędów .

Teraz gra się zdecydowanie lepiej . Zapraszam do gry !

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Podnieśliśmy drop yang na serwerze i zostały obniżone ceny, jest większy drop broszurek i nie ma już błędów .

Grać się może lepiej gra ale wykup 2 YT"berów chociaż po 1500-2000 subów żeby coś po kręcili z serwera bo to nic nie da innego + jakieś reklamy (widziałem coś na forum ale mało przydatne) . Żeby coś się zaczęło dziać ! . Ponieważ widzę że serwer stoi dlatego że ludzie nie atakują bo mało osób albo dobra maszyna . Nie mi to oceniać wiec czekam na jakieś ruchy administracji . Mam nadzieję że przyłożą większą uwagę . Pozdrawiam ;)

07519388326783314691.gif

Opublikowano

Grać się może lepiej gra ale wykup 2 YT"berów chociaż po 1500-2000 subów żeby coś po kręcili z serwera bo to nic nie da innego + jakieś reklamy (widziałem coś na forum ale mało przydatne) . Żeby coś się zaczęło dziać ! . Ponieważ widzę że serwer stoi dlatego że ludzie nie atakują bo mało osób albo dobra maszyna . Nie mi to oceniać wiec czekam na jakieś ruchy administracji . Mam nadzieję że przyłożą większą uwagę . Pozdrawiam ;)

JEST KONKURS NA REKLAME, jednak ma takie wymagania, ze mozna sie zlapac za glowe i nic wiecej :D. Trzeba rozeslac na 15 roznych forach prezentacje i spelnic przy tym wszystkie warunki regulaminiu aby dostac UWAGA range V.I.P na ich forum gdzie udziela sie 15 ludzi moze :p. Jakby to wygladalo tak ze za np każde 2-3 prezki dostajesz troche SM i tego VIPa dla tych co rozesla najwiecej prezentacji to ktos moze by tam wziął udzial :p. Do tego jeszcze rozdawac troche SM za kazdego GP i bylaby reklama za darmo, ale admini wola narzekac, ze ludzie spamuja i nie chca grac na pustym serwie :p . Sam czekalem, ale jeszcze troche poczekam chyba moze cos sie tu ruszy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm serwer zapowiadal sie bardzo interesujaco

Ale wybraliscie zły termin.Start kolidowal ze startem innego serwera i macie tego skutki

Zycze wam powodzenia ale przy tej ilosci graczy ciezko bedzie sie wam utrzymac

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

JEST KONKURS NA REKLAME, jednak ma takie wymagania, ze mozna sie zlapac za glowe i nic wiecej :D. Trzeba rozeslac na 15 roznych forach prezentacje i spelnic przy tym wszystkie warunki regulaminiu aby dostac UWAGA range V.I.P na ich forum gdzie udziela sie 15 ludzi moze :P. Jakby to wygladalo tak ze za np każde 2-3 prezki dostajesz troche SM i tego VIPa dla tych co rozesla najwiecej prezentacji to ktos moze by tam wziął udzial :P. Do tego jeszcze rozdawac troche SM za kazdego GP i bylaby reklama za darmo, ale admini wola narzekac, ze ludzie spamuja i nie chca grac na pustym serwie :P . Sam czekalem, ale jeszcze troche poczekam chyba moze cos sie tu ruszy

Taki sam był konkurs na serwerze Gorgony i wypalił ale i tak ilość graczy się nie zwiększyła. Serwer im padł chyba po 2 miesiącach czy może więcej, nie pamiętam. Admin się w ogóle nim nie interesował. Nie wiem jak będzie tutaj ale skoro nie mają jakiejś mocnej reklamy to podzielą los Gorgony...ludzie na starcie się zrazili bo wszystko było drogie i nic się nie dało zrobić. Teraz cała masa ludzi wbiła na nowy serwer easy(chyba każdy zna nazwę), także macie mocną konkurencje. Szkoda że serwer właśnie nie podchodzi pod easy bo pewnie by było więcej graczy. Mam nadzieję że wam się uda i zdobędziecie jakiś rozgłos :)

58815786.jpg

Opublikowano

Taki sam był konkurs na serwerze Gorgony i wypalił ale i tak ilość graczy się nie zwiększyła. Serwer im padł chyba po 2 miesiącach czy może więcej, nie pamiętam. Admin się w ogóle nim nie interesował. Nie wiem jak będzie tutaj ale skoro nie mają jakiejś mocnej reklamy to podzielą los Gorgony...ludzie na starcie się zrazili bo wszystko było drogie i nic się nie dało zrobić. Teraz cała masa ludzi wbiła na nowy serwer easy(chyba każdy zna nazwę), także macie mocną konkurencje. Szkoda że serwer właśnie nie podchodzi pod easy bo pewnie by było więcej graczy. Mam nadzieję że wam się uda i zdobędziecie jakiś rozgłos :)

Tylko jak widzisz tutaj administracja się interesuje, wszystkie informacje są na bieżąco w przeciwieństwie do wielu serwerach, gdzie administracja o niczym nie informuje.. Odnośnie drogich cen.. Są one wysokie, ale też leci sporo yang w związku z czym ceny są proporcjonalne do "zarobków".

Zauważyliście ile serwerów po starcie jest wyłączanych bo są ataki? Tutaj były lekkie lagi co nie powodowało utrudnień gry, więc zabezpieczenia są dobre, a jeśli działoby się coś więcej i włamania byłyby do rdzenia plików wtedy sprawa ląduje w prokuraturze i mamy problem znów z głowy..

Myślę, że jeśli ludzie chcą grać gdzieś, gdzie jest pracy na dłużej niż 4-7 dni to właśnie powinni zagrać na tym serwerze..

Wybór należy do Was, ja mogę zachęcić, polecić czy opisać jak wygląda serwer.

Pozdrawiam,

Nobelix.

Opublikowano

nie prawda :)

brak Zmienionych Cen. Zmianki 2.5kk wszystko po staremu

Drop Yang - Nie Zmieniony

:)

nie polecam serwera

Opublikowano

nie prawda :)

brak Zmienionych Cen. Zmianki 2.5kk wszystko po staremu

Drop Yang - Nie Zmieniony

:)

nie polecam serwera

2.5kk to tu masz w 5 sekund, więc nie mów, że jest drogo, bo jeśli tylu nie umiesz nawet wyskrobać bo lepiej odpuść sobie tą grę i zagraj w mario albo sapera..

Opublikowano

Ten server to jedna wielka msakra miał być hard a jest easy/medium oO max lvl 130 a już są 100 po prawie 24h od otwarcia syf malaria i ubóstwo Nie Polecam :)

Opublikowano

mam pytanie kiedy zaczna sztabki wpadac do eq???????????????????????????????????????

od 75 lvl'a

Widzisz, nawet Tu nie gram i wiem .. tak ciężko Ci czytać te posty ? ..-.-

Opublikowano

od 75 lvl'a

Widzisz, nawet Tu nie gram i wiem .. tak ciężko Ci czytać te posty ? .. -.-

wpadac do QE czytaj ze zrozumieniem :huh: wypadaja na ziemie,,,

Opublikowano

Jeśli chodzi o reklamę obecnie robię bardzo dużo, jednak efekty będzie dopiero widać po tygodniu , dopiero wtedy przybędzie graczy .
Robie wszystko co w mojej mocy . Zbieram like'i na fanpage'u, pisze do osób które mają dużo subskrypcji na youtube itp. Ale to musi troszkę potrwać zanim przybędzie graczy . Fajnie by było gdyby ktoś miał sugestie dotyczące reklamy, jakieś wskazówki, z chęcią skorzystam

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Jak czytam niektóre posty to mi się chce trochę śmiać, a po części płakać dzięki Waszej "inteligencji". To jest serwer hard - polega to na tym, że aby coś osiągnąć i mieć dobre rzeczy w naszym wspaniałym eq trzeba popracować, a to, że lvl leci szybko to nic nie znaczy.. Lvl szybko, a co po tym lvlu jak jesteś ciotą bo nie masz eq? W tym właśnie tkwi cała struktura trudności.. Wbij lvl i zajmij się doskonaleniem postaci, co już nie jest tak banalne.. Szkoda, że dużo osób nie umie tego zrozumieć i gada głupoty o tym, że to jest easy a nie hard.. Zastanówcie się i przemyślcie swoją wypowiedź bo jesteście po prostu żałośni w tym co piszecie.. A tym samym wprowadzacie w błąd ludzi, którzy sugerują się Waszą zakłamaną i bezmyślną opinią.

Pozdrawiam,

Nobelix.

Opublikowano

Admin mam problem:

Założyłem sobie konto chce się zalogować na świat i pisze mi nieprawidłowa nazwa uzytkownika lub hasła

A loguje się na stronie i wszystko git loguje normalnie

Może ktoś mi pomóc

jkj31c.jpg

Teraz GramBezNicku lub TesTerowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...