Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Legionista92 Wejdz na Forum Legionu w Dział Bugi i zajmij się troche serverem. Taka Moja Prośba.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Nowicjusz
Opublikowano

Na serwerze gra 80osób. Dlatego, że jest masa bugów a administracja to olewa i tylko czeka na stronke zeby zarobic na is. Nie polecam

Opublikowano

zobaczcie Temat na mpc w zapowiedziach

Legionista kombinuje i z serwera hard robi easy/4fun wiec nie ma sensu teraz grac all postacie bedą usuwane ;)

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Jedynie co mnie zawiodło to typ serwera. Miał być hard, a jest medium/easy. Na serwer byłem strasznie napalony, ale na serwer hard! Ja podziękuje, nie zagram ...

Mów mi KeiseN :)

Nowicjusz
Opublikowano

HAhaha serwer miał być hard a juz robi ten idiota z niego Easy :) Porazka Sceptyku

Opublikowano

"Witam. Część informacji już przekazał Wam Terminator .

Na Becie nie znaleźliście tyle bugów co na oficjalnym starcie . Nikt nie grał z zaangażowaniem . Dlatego daliśmy informację o rzekomym oficjalnym starcie . Na oficjalnym starcie wasze zaangażowanie się zwiększyło bo graliście już po to, żeby coś osiągnąć . Dlatego musieliśmy podać taką informację o starcie serwera .
W gruncie rzeczy graliście cały czas na becie , tylko drugiej odsłonie .

Dlatego też nie uruchamialiśmy Item Shoop'u aby nikt nic nie stracił .
Chcieliśmy zobaczyć jak przyjmie się ten projekt .

Dzięki Wam znaleźliśmy więcej bugów . Za co dziękuje bardzo .

Po naradzie teamu ogłaszam to co następuje :

- Z serwera "hard" robimy serwer medium / easy bardziej naciskając na stronę easy

- Dodaliśmy drop pereł do metinów jednocześnie usuwając resp metinów i wprowadzając go na mapę Metin Land

- Dodaliśmy bardzo ciekawe fryzury które na pewno Was zadowolą z bonami na ludzi i potwory

- Dodamy kilka dungeonów od mniejszego poziomu .

- Dodamy drop pewnych rzeczy które dropić będą tylko od określonego poziomu aby zmusić was do expienia chcąc polepszyć osiągi swojej postaci

- Dodamy specjalny resp bossów które znaleźć będziecie mogli w określonych miejscach co pewien czas .

- Drop broszurek będzie cały czas taki sam gdzie był jednak większy

- W systemie ulepszeń każdego itemu wprowadzimy 100% ulepszenia na każdy +

- Dodamy system zielarstwa z którego będzie można tworzyć specjalne "rosy" z róznymi bonusami

- Prezentacje serwera zrobimy multimedialną w postaci filmu, wszystko będzie nagrane, zero screenów aby wszystko było profesjonalne

- Dodamy nową stronę z dużymi urozmaiceniami , do wglądu status najlepszych graczy , gildii , ich członków , najlepsi w systemie osiągnięć itp.

- Na mapie od 120 poziomu będą pojawiać się specjalne bossy i metiny , bramy, posągi itp. ze specjalnym dropem kd +7 itd.

- Zwiększony zostanie poziom max. do 140 / 150 na sam początek

- Dodany zostanie specjalny krafting broni v2 do expa z broni na 75 poziom

Resztę rzeczy zobaczycie w prezentacji na mpc forum którą dodamy .
Obecnie reklamujemy serwer, zbieramy osoby które serwer będą reklamować w postaci filmów jednak czekają na nasz znak kiedy mają to robić .
Serwer będzie miał dużo osób, opinia o Nim się poprawie kiedy ludzie zobaczą w tym profesjonalizm .
I do tego dążymy .

Tak więc nie gniewajcie się ale dużo nie stracicie bo to co obecnie osiągnęliście na oficjalnej odsłonie bez bugów itp. rzeczy będziecie mogli odbudować w ciągu 2-3 dni bo będzie grało się zdecydowanie lepiej .

Na razie to tyle od nas . "

z Oficlanego forum.

tak więc temat raczej do zamknięcia i przyszłej odsłony nikomu nie polecam

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHHAHAA. Brawo rzymski kmieciu ^^ Tak oszukać graczy (dobrze, że po "becie" v1 już tu nie wbiłem) przez Ciebie kmieciu wiele osób straciło tylko czas na tym syfie. Myślisz, że ktoś teraz wam zaufa i wbije na ten serwer? Podczas "bety" v2 grało max 130osób, a potem spadło do 90osób więc powodzenia życzę. Nie jesteście wiarygodni przykro mi. Teraz same syfy wychodzą niestety.. czekam do lipca - wtedy wychodzą porządne serwery.. przykład ravia :>

photo261314.png

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHHAHAA. Brawo rzymski kmieciu ^^ Tak oszukać graczy (dobrze, że po "becie" v1 już tu nie wbiłem) przez Ciebie kmieciu wiele osób straciło tylko czas na tym syfie. Myślisz, że ktoś teraz wam zaufa i wbije na ten serwer? Podczas "bety" v2 grało max 130osób, a potem spadło do 90osób więc powodzenia życzę. Nie jesteście wiarygodni przykro mi. Teraz same syfy wychodzą niestety.. czekam do lipca - wtedy wychodzą porządne serwery.. przykład ravia :>

to czemu nie grasz na ravi ? skoro taki pro serwer

Gram na serwerach hamachi , i Privach . 

Opublikowano

Gram na Ravii ale tylko jak są wypady na dt czy tam na wojenke.. po co mam wchodzić na 86sure skoro expić mi się nie opłaca?

Każdy potwierdzi, że administracja LegionMT2 w chuja poleciała z graczami i jeszcze mieli czelność się przyznać do tego.. ja w ogóle żałuję, że grałem na becie v1, a zapowiadał się super serwer.

photo261314.png

Opublikowano

zachowujesz się troche jak dzieciak, któremu zabrali zabawke.Ja się osobiscie administracji nie dziwie ze mnieniają bo server jako Hard nie miał przyszłosci a jako medium to juz troche wejdzie ludzi mam nadzieje (osobiście czekam dalej ale tym tazem prawdziwy start serwa bez okłamywania ;)

signatura.png

Nowicjusz
Opublikowano

Osobiscie administracja poleciała po bandzie. Zagrali jak jakies bambry..... po co marnowałem czas na to gówno ? Ja juz nie zagram i moja ekipa tez :) SPIERDALAC SCEPTYK I GERWAZY NAPRAWDE JESTES TŁUSY.

Opublikowano

Bardzo ciekawie się zapowiada, poczekam jeszcze kilka dni i zasysam :DDDDD

4e30192cbc2d87f123df5cf5ec5dcffc46.169.1

"Widzę, widzę, widzę więcej

Wiem więcej, tak to jest mniej więcej

Uczę się sztuki życia, hip hop to mój sensei

I rzucam tym, a to jak kauczuk"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...