Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to ma wspólnego z Hardem ??

Milion Zbroi, Broni, Bizu z painta. All u npc łącznie z przywołaniem metków i Bossów nawet itemy do biologa.

KD +7 i miksturki dajace 100% hp u npc porażka...

Jak dla mnie to za dużo gówna tu jest napchane i raczej nie zagram.

Opublikowano

Nie dostrzegłem IP TS'a w prezentacji , jestem ślepy czy nie został podany ?

@Edit Info dla osób - na stronie jest zakładka TeamSpeak dzięki której łączycie się na TS'ie do serwera legionmt2 :P

Opublikowano

Szczerze dziwna koncepcja - mnóstwo broni, mounty i zbroje wszystko paintem zalatuje i to ma być hard - wiadomo hardy normlane - jedne broń po bojowym są już lekko nudne, ale tego jest zdecydowanie za dużo, a w szczególności tych mountów czy czegoś z painta. Włożyliście dużo pracy w serwer i rozumiem was, ale troszeczkę nie przypomina już to metina, a jakąś inna grę MMO. Osobiście nie zagram, bo za mało metina w metinie tutaj jest, ale może innym się spodoba.

Opublikowano

Skile - dropimy skrzynki . Drop skrzynek od 35 poziomu . Z nich dropią KU dla wybranej profesji klasy postaci .
55 KU do G a potem kamień tęczowy u Handlarza . 1 kamień i skill na P .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Chodzą słuchy że ponoć klient jest zainfekowany wirusem sality. Niestety ja mam niemiłe doświadczenia z tym wirusem, więc póki nie będzie czystego klienta, ja odpadam:]

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma żadnego wirusa klient . Wykrywa wam COŚ czego nie ma . Mam mks vir i przeskanowałem każdy plik. Niczego nie ma .

Gdyby był wirus nie dawałbym go Wam , logiczne prawda ?

Jedna skrzynka 1 KU - drop dość duży .

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Dodaj skan, chce byc pewny, ze nic nie ma.

Wracajac do serwera, zagram. Zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieje, ze nie bedzie to przejebane.

Opublikowano

Nie ma pierścieniu anty expa . Exp będzie można oddawać do gildii .

dodatkowo będą do zarobku dropić sztabki złota w wysokości 500k, 1kk i 2kk w atlantydzie v2

35785129218583102351.png

ZAPRASZAM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...